Guest HelpleskRS Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Zdravim . Koupil jsem nedávno Octavii rs . A za studena na volnoběh se mi ozývají cvakavé zvuky . Našel jsem na youtube chlapkta kteremu to dela take ale vice. Prosím o radu co by to mohlo být . děkuji ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMdesign Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Žádná odpověď? Dělá to dvouhmota nebo vstřiky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 může obojí, ale bez toho aby to někdo viděl a slyšel naživo jsou to jen spekulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMdesign Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 no, jelikož po zařazení D nebo R to ustane, tak bych to viděl na tu dvouhmotu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Presne to iste robi aj mne na mojom 2,0tdi CR 125kw..a vôbec netuším čo to je... Riešil to už niekto??? Čo to môže byť?? Napriklad keď sa motor zohreje už to nerobi..a som z toho na nervy. Za každú odpoveď ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Březen 19, 2016 Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 Mě to zas začne klepat až u ohřátýho motoru na volnoběh, podle videa si servisák myslí že je to dvouhmota no 29.3. tam jedu aby se na to koukl ale už sem smířenej s tím že vyhodím balík peněz za opravu dvouhmoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.