barbucha Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Zdravím všechny machry přes techniku. Pls pomoci! U Octy sedan TDi, nelze otevřít tlačítkem u ručky, kryt víčka nádrže. Existuje cesta se někudy dostat k mechanizmu pro otevření krytu nádrže? Zadal jsem tento dotaz do vyhledávače a moc mi nenabídl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barbucha Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Vyřešeno! Odstranit tapec. Zatáhnout ručně za táhlo ovládání a je otevřeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 jinak zámek je ovládán mínusem přes tlačítko a k samotnému motorku de z druhý strany plus 12V stálých nedávno sem to řešil na jednom benzínu nechtělo se mi hledat kde to je přerušený tak sem rovnou natáhl novej drát k motorku a starej pro jistotu na obou koncích odštípl skus vyhodit motorek a skusit ho na baterii zda maká třeba odešel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Jo jo, taky jsem měla tu čest. Stačilo otevřít tu schránku, zatáhnout za drát a otevřelo se to :). Objevilo se to po úplném vybití baterie a po výměně už se tomu nechtělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barbucha Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Děkuji Vám přátelé za podporu. Motorek hned vyzkouším napřímo na AKU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.