Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Dekuju vsem za navstevu, jen jste to nejak prehnali s tema penezma :)

vecerni foceni bylo zajimavy :D ja uz byl tak unaveny, ze si to ani nepamatuju :D sousedi to taky prezili, tak je to cajk :) uz se tesim na fotky. Myslim, ze tenhle lokalni sraz byl vyjimecny v tom smyslu, ze jsme meli navstevu az z dalekeho jihu. Za coz klukum taky moc dekuji, rad jsem je poznal. A i kdyz se z toho fora vytraci technicka podpora, tak chodit sem ma stejne smysl, uz jen kvuli tem super lidem. ;)

Odkaz ke komentáři

Jo krasne mesto, uplne, jeno my vadilo to co bylo moc lidi tak se nemohlo pekne fotit...ale krasne mesto...no je to male mesto...ale pekne :) jenom skoda ze smo nejeli vcera do toho disca :) no priste to muse oparit dobre ;) Ale jsem rad ze jsem Vas poznal, no co rict jste fajn lidi... :D

Odkaz ke komentáři

Zpráva pro všechny doprovody pánů na celorepublikový sraz OktaviaClubu na Rozkoši 3. a 4.9.2010

Tento termín se SHODUJE s akcí pořádanou v Hradci Králové a to

SLAVNOSTI KRÁLOVNY ELIŠKY - historická dobová slavnost věnného města Hradce Králové na počest naší královny Elišky Rejčky.

dobová tržnice, ukázky řemesel, života, měšťané a šlechtici, rytířské souboje, sokolníci, jarmark...

Hlavní program - v pátek dobový průvod městem

- v sobotu 13.30 příjezd královny do města a její uvítání

- v sobotu večer ohňová šou, koncert a ohňostroj

bližší info : http://www.slavnostikralovnyelisky.cz/program.html

Odkaz ke komentáři

Slavnosti u nas jsou... no, jak to rict, aby to nevyznelo blbe :lool: casto se to nevidi proste. Taky tudy za 2-3 dny projde vic lidi, nez kolik ma samotna Praha :) Jen pridavam, ze to nemam z me hlavy, tyhle informace jsem cetl nekdy pred rokem nebo dvema.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...