Guest houmik Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 streda... misto je mi jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Taky počítám se středou zase kolem pátý? A místo je mi taky celkem fuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Tak místo někde u nádra takže Mercury a čas klidně kolem páté... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Vypada to ze se dostavim. Mozna malinko pozdeji..ale stiham ... V Mercury chcip pes a ani fotku tam neudelame.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Proc by tam nesla udelat fotka? Ty myslis fotku aut? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ne .. Hodinek Co se asi na srazech foti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 (upraveno) na tyhle "zimni" srazy se nejezdi kvuli autum takze je ani nefotime, proto jsem se zeptal ;) Upraveno Prosinec 6, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Co to je focení? Jinak že chcípl pes bude alespoň klid na pokec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 ja si taky myslim, ze bude pohoda ohakneme se, udelame ze sebe svihaky lazensky a pujdeme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ztraceny ;)... Uz nic nerikam .. U tesca ste si mohli dat zdrave jihoceske mleko.. Ale prizpusobim se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 No srazit se tam můžem ;) a pak přeject na autobusák. Ale mlíko tam pít nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 (upraveno) jasne ;) spanila jizda 3 spinavyma Octavkama a jeste k tomu na krasnych zimnich kolech Upraveno Prosinec 7, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Houmiku: Přesně tak nějak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 abyste nerekli, ze mam na fotce spinavy auto, tak jsem ho dneska cely den myl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 A já dneska provedl Přestavbu na WinterFace a mám zase hnusnou omlácenou OCtu... Ale stejně ji miluju... A to jen kvuli vam abych ji zitra vzal do CB... Ale stejně ji miluju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 no nevim, jestli se ta moje bude chtit fotit s nejakou spindirou a jeste k tomu otlucenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 no nevim, jestli se ta moje bude chtit fotit s nejakou spindirou a jeste k tomu otlucenou V tomhle sajrajtu než dojedeš u krumlova tak jí budeš mít taky zas.anou jak jetel. Tak nemachruj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 nene ja s sebou beru kybl a houbicku tesne pred parkovanim to rychle oplachnu jeste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 No ja tam snad prijedu taky autem. Co napadl snih a ometl jsem ho z auta, tak uz je zase relativne cisty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak moje byla umytá a naleštěná a stála v garáži. Takže jem včera po přezutí do Soběslavi a dneska odtud do Čb... Takže úplně špinavá není... Jen trochu potlučená... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 (upraveno) Uz vime, kde si tam sedneme? Upraveno Prosinec 8, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Jak to můžeme vědět, když jsi nám porád neřekl do které té kavárny máme jít abychom ti ohodnotily ten tvůj objekt? Takže to vysyp nebo mě selže pistole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 ja ji tam videl asi jen 2x, bejku je to ta kavarnicka naproti CA (myslim), prodavaji tam i zmrzlinu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Zkusim to najit .. porad si stojim za tim, sejit se nekde mimo a tam se presunout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 A změna je život... Tak mě chlapi držte místo. Já potřebuju kolem pátý něco vyřídit ve Veselí. Takže dorazím cca na šestou za váma na chvíli juknout... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 (upraveno) voe jak dorazis na chvili juknout... ty to tady naplanujes a pak neprijedes? to uz tady jednou bylo :) jinak ja skacu do sprchy a vyrazim, panove, tak sup sup... at tam nejsem sam Upraveno Prosinec 8, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Jak naplánuješ? Já to neplánoval... A prostě musím odjet, protože potřebuju bejt po pátej ve Veselí a něco tam vyřešit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak kde je kdo? To jsem tady sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak kde je kdo? To jsem tady sam? @caffe @ co nebo fruitisimo ve druhym patre.. A jak te poznam :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.