Mirouch76 Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Nejvtipnější že když já sedim tak ty můžeš pracovat. Ve chvíli kdy ti to přestane pracovat nastupuju já. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 8, 2017 Sdílet Odesláno Září 8, 2017 Joooo tady se o dobráka nezavadí... Já to říkám pořád... :D Jinak taky za středu moc děkuji. Bylo to super.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 8, 2017 Sdílet Odesláno Září 8, 2017 Jo,pekný odpoledne snad ztoho uděláme tradici ?nebo se sejdem mimo plán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 8, 2017 Sdílet Odesláno Září 8, 2017 První středa v měsíci dobrá, příští jsem asi i na jihu nebo se sem budu posouvat tak není problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 9, 2017 Sdílet Odesláno Září 9, 2017 Ty středy pro mě budou horší kvůli práci, ale někdy to snad vyjde. Jelikož má synek choutky se podívat SEM tak bych se mimo plán sešel někdy o víkendu u Oziho. Ozi, stačí mi pokoj pro tři, snídaně do postele a večer ukolébavka :lol: Nebyl si tam někdy, nebo nevíš jestli to stojí za to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 9, 2017 Sdílet Odesláno Září 9, 2017 Chodil jsem tam si občas zahrát. Pokoj asi no problém, je spaní na nafukovacích postelích. Snídaně, ok, lahvacem ti k posteli klidně donesu... [emoji23] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 9, 2017 Sdílet Odesláno Září 9, 2017 No, ten lahváč je hodně lákavej ? Asi to dáme s rodinnou až příští rok o dovo, najdu si tam někde v okolí bydlení a spácháme tam toho víc. Ta herna láká i mě, samozřejmě v rámci nostalgie a taky to bude určitě lepší než čumět na Michala jak seče trávu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 23, 2017 Sdílet Odesláno Září 23, 2017 Bys mi snad pomohl ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 23, 2017 Sdílet Odesláno Září 23, 2017 (upraveno) Tak samozřejmě, ovšem v rámci možností a ty bohužel nejsou nevyčerpatelné, a jak dojedu někam kde se maká, bejvám šíleně vyčerpanej :D Upraveno Září 23, 2017 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 TY?Když sme tě se Spookym hledali na dilně tak ses objevil po 15min a čelo otlačený od spaní ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 jj... to můžu jenom potvrdit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Jelikož sem pečlivej, tak využívám pracovní dobu s plným nasazením :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Šulda ty jsi určitě údržbář že jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Udržuju pracovní morálku :D Hele nejsem, sice mě tam lákali ale dokud jim tam bude velet ten "pán" co tam je, tak bych tam nešel ani za zlatý prase. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Bys dostal na starý kolena trochu morálky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 28, 2017 Sdílet Odesláno Září 28, 2017 No ale když se údřbář fláká tak má hotovo a tím pádem je vše v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 30, 2017 Sdílet Odesláno Září 30, 2017 Mirouchu, ne u nás...mašiny se rozpadají a údržba je na parádu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 1, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Tak to je smutný. Že bych někdy zajel na exkurzi a trochu je poprudil? :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 1, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Neblbni nebo budou muset shánět údržbáře... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 1, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Není to jen o údržbářích ale i o aktuální situaci ve fabrice a bohužel spousta strojů se rozpadá z jednoduchýho důvodu, mají na to totiž nárok :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Říjen 1, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Tak,je tam více okolností,chlapy mají méně prostoru vše řešit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 1, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Sulda já myslím že nemáš pravdu... Vedení by ti to určitě vysvetlilo... :D :D :D Nevadí že stroje presluhuji a jedou na 120%, vždycky za to může obsluha... :D :D :D Nevadí že stroje presluhuji a jedou na 120%, vždycky za to může obsluha... :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 1, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 Sulda já myslím že nemáš pravdu... Vedení by ti to určitě vysvetlilo... :D :D :D Myslet znamená hovno vědět :D Vedení se to samozřejmě snaží vysvětlit, ale jelikož sem už velkej kluk, tak je dokážu poslat do patřičnejch míst a práci odvádím téměř v jejich stylu :D Téměř znamená že mám svou úroveň a nevyrábím kriply, tak jako oni ;) Herdek, je čas jít spát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 To já vím, co znamená myslet... :D To zase neměj strach... :D Ale je to všude stejný... To já moc dobře znám... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Úplně všude ne, když sem dělal sám na sebe tak to byla paráda :pivo: :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Vím jak to chodí, už tuhle práci nějakej pátek dělám a vím co jsou manažeři a majitelé zač. Mašina 100 let za horizontem a chce z ní za týden udělat funglovku. A nenechá si vysvětlit, že takhle to nejde. Dokud jede tak jí honí na max bez sebemenší údržby a pak když mu lehne brečí jak želva. Potom když jí rozebereme tak místo oleje vyškrábáváme jakousi hmotu neurčité konzistence u který se bojíš jestli tě nekousne a hledáš známky počínajícího nového živočišného druhu. Co tam máte v muzeu za exponáty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 jj, pravdu máte samozřejmě oba ;) Máme tu např. Gelebku o čtyři roky starší než sem já, takže sem jí vždy pro jistotu vykal :D Teď zrovna stojím u mrchy (kulostroj) který bych měl taky vykat ale nemá to ani štítek abych zjistil původ :D Bohužel sem musel ze zdravotních důvodů pryč z CNCéček ale s těma dinosaurama je náhodou sranda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spekt Odesláno Říjen 25, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 Ahoj, není tu někdo prosím z CB s diagnostikou? [emoji3] přezul jsem a hlásí mi to zkontrolujte pneu [emoji19] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 25, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 Nic divného. Po výměně kol je třeba nastavit nově kontrolu tlaku pneumatik. Pokud máš O2, stačí podržet tlačítko na palubce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spekt Odesláno Říjen 25, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 Bohužel nestačí, to bylo první co jsem dělal [emoji3] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.