Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Výměnu jsi dělal sám nebo mekánik?

Jooo pěkný to doufám bude... Zatím řeším nákup nápravy... :smich: Takže tak nechvátej... Jinak výměna bude provedena nesjpíš po domluvě se známým na autodílně za jeho asistence... Ale měl bych to zmáknout sám... buď mě půjčí klíč nebo si u toho popovídáme a tak nějak společně se vystřídáme v podávání a montování...

Odkaz ke komentáři
proboha Tome,co tu strašíš v půl čtvrtý ráno:??? :( :smich:

To je jednoduchý... Šel jsme v deset spát... Usnul jsem skoro v jedenáct. V jednu deset volal brácha a jel jsme pro něj do ČB (byl na plese a byly jsme domluveni). No tak jsem si v půl třetí šel lehnout a když jsme do půl čtvrtý neusnul tak jsem šel k PC...

Odkaz ke komentáři
No tak já přímo v Chlumu u Třeboně nebydlim, kdyš se jede od Třeboně na Chlum tak se jede přes takovou malou vesničku jménem Kosky (je to asi 4 km do Chlumu) no a tam já bydlím. Ale jinak jezdím téměř každý den do Třeboně do školy. :smich:

Ty woe... Tak KOSKY si ani já neuvědomuji... To musí bejt hrozná díra... :(

Odkaz ke komentáři
To je jednoduchý... Šel jsme v deset spát... Usnul jsem skoro v jedenáct. V jednu deset volal brácha a jel jsme pro něj do ČB (byl na plese a byly jsme domluveni). No tak jsem si v půl třetí šel lehnout a když jsme do půl čtvrtý neusnul tak jsem šel k PC...

:( Tome to znám lepší způsob jak trávit čas když se nemůže spát :smich:

Odkaz ke komentáři

Tom: ja jel vcera z Velenic pres Trebon, abych nemusel porad radit, tak jsem jel na tempomat, uz jsem byl linej vecer... tak vitej, studaku, aspon tu nejsem sam :smich: ukaz taky auto v sekci vase octavie, ne? :(

Odkaz ke komentáři

hlavne se tem diram nevyhybejte... ja to tak v jednom meste delal a pak me zastavila hlidka docela drsne, ze maji podezreni na vazny poruseni predpisu :smich: mysleli si, ze jsem na plech ozralej :( :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...