jofree Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 no uz se tesim na zitra, to zas budou nervy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Ty voe , včera to bylo taky na infarkt... Musej ze sebou něco dělat jinak.. No jsem slyšel... Já půjdu snad ve středu tady u nás. Hraje se derby ze Soběslaví o postup do PlayOff. Takže masakr. Do ČB se budu snažit dostat na poslední zápas z Libercem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 vzdyt to rikam, na CB letos vyhozeny penize ti kluci tam snad hrajou za flasku piva nebo co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Houmi: Za to za co tam oni hrajou bych tam klidně zahříval lavičku... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 to Jofree: Peťo jsem koukal dneska, že to auto máš nějaké moc čisté na to počasi co vládne Já už to mám jako houmik ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 to Jofree: Peťo jsem koukal dneska, že to auto máš nějaké moc čisté na to počasi co vládne Já už to mám jako houmik :D Aleši, to se ti zdá, je špinavý jako pras....., jen to na tý barvě neni z dálky vidět... Jinak pánové, dnes to byla radost dívat se na hokej. :D Škoda tý přestávky na olympiádu, když se tak pěkně rozjeli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Aleši, to se ti zdá, je špinavý jako pras....., jen to na tý barvě neni z dálky vidět... Jinak pánové, dnes to byla radost dívat se na hokej. ;) Škoda tý přestávky na olympiádu, když se tak pěkně rozjeli No tak hlavně, že se hokej líbil ;-) Já byl pro změnu v Kardašce makat aby jste mohli dojet na nějakej pořádnej koncík ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 bubak: jak ja uz to mam spinavy jak houmik ;) pockej na utery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 no uz se tesim na zitra, to zas budou nervy... Tááák to zmákli. Pohodáá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 bubak: jak ja uz to mam spinavy jak houmik pockej na utery ;) ;) a co bude v úterý? :o jo a já písal, že to mám jak houmik, ale to jakože bílé - (zasolené) ;) i když určitě to máš špinavé jako kanec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Netvor: novy celolak bude :) zabickova zelena panove, chysta se nekdo na besidku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Netvor: novy celolak bude zabickova zelenaTo bude huuuustýýýý :) panove, chysta se nekdo na besidku? Já ne... Já šetřím na chleba... :-( Nějak se teď nedaří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Spooky: ty voe, mi povidej :) ta naprava me trochu odrovnala... budu rad, kdyz budu mit v utery penize na to lesteni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Jinak kucí kdyby se někomu chtělo, tak zítra budu od rána měnit tu nápravu. Tak můžete dorazit na pokec kdo budete chtít... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Spooky: ty voe, mi povidej :) ta naprava me trochu odrovnala... budu rad, kdyz budu mit v utery penize na to lesteni Tak se dyžtak ozvi... bych ti nějak zkusil helpnout ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 ja zitra nemuzu, jedu na hokej v 11:30 :) ne divat, hrat, mejdla musim na tu besidku prekecat Doliho at nejedu sam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 ja zitra nemuzu, jedu na hokej v 11:30 :) ne divat, hrat, mejdla No fidis... ja jedu hrat zitra vecer. Jen nevim ejstli nepojede bratr tak asi nebudu mit rukavice... :-( Mě tak napadlo, jestli nechcete někdo dojet si zitra vecer zabruslit a zahrat... jen tak pro srandu, žádná velká výstroj ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Jinak kucí kdyby se někomu chtělo, tak zítra budu od rána měnit tu nápravu. Tak můžete dorazit na pokec kdo budete chtít... a kde ji teda budes menit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 a kde ji teda budes menit? Nakonec asi ve Veselí v garáži. Vyhodím mazla prozatím ven... Alespoň budu mít nějakou šanci sehnat, když by mě chyběl nějakej klíč či šroub.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Dobré ránko jihočeši... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 spíš už skoro dobré poledne... Spooky: Tak co, už jezdíš, teda spíš brzdíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Peťo jezdím a kdo brzdí ten prohrává ;-) Velice ti děkuji za spolupráci s tím Auto Kelly. Dokonce aj slevu jsem dostal na kartičku v pohodě. Jinak jsem autem v ČB. Chtěl jsem ho dát na geometrii,ale mechoš tvrdil, že je to zbytečný taik nevím. Jinak brzdí,ale ještě musím jednou odvzdušnit. Trochu vzduchu tam někde zustalo... A doladit ručku. Sice drží jak skála,ale až nahoře, takže malonko doštelovat,ale v devět večer jsem na to už neměl náladu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Tak jak je to s tím vstáváním tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 takže nikdo nebude makat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Já mkaám až sem nestíhám ani juknout... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Já mkaám až sem nestíhám ani juknout... ;-) jé tak alespoň někdo čauves Tome ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 dobrej, panove ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 dobrej, panove ;) á už se probouzíme čauves houmi tak jaká dneska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 ja uz jsem se vratil z cest jdu se ted nasnidat, pak ucit a cekat na odvoz snehu ;) a ve ctyri si mam jet pro auto zpatky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 (upraveno) ja uz jsem se vratil z cest :P jdu se ted nasnidat, pak ucit a cekat na odvoz snehu ;) a ve ctyri si mam jet pro auto zpatky hezkej program a kde máš to foto jak si písal tak už mi je jasný kde Upraveno Únor 16, 2010 uživatelem Netvor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.