Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

to Jofree: Peťo jsem koukal dneska, že to auto máš nějaké moc čisté na to počasi co vládne :angry: Já už to mám jako houmik :D

Aleši, to se ti zdá, je špinavý jako pras....., jen to na tý barvě neni z dálky vidět...

Jinak pánové, dnes to byla radost dívat se na hokej. :D Škoda tý přestávky na olympiádu, když se tak pěkně rozjeli ;)

Odkaz ke komentáři
Aleši, to se ti zdá, je špinavý jako pras....., jen to na tý barvě neni z dálky vidět...

Jinak pánové, dnes to byla radost dívat se na hokej. ;) Škoda tý přestávky na olympiádu, když se tak pěkně rozjeli :angry:

No tak hlavně, že se hokej líbil ;-) Já byl pro změnu v Kardašce makat aby jste mohli dojet na nějakej pořádnej koncík ;-)

Odkaz ke komentáři
ja zitra nemuzu, jedu na hokej v 11:30 :) ne divat, hrat, mejdla :lol:

No fidis... ja jedu hrat zitra vecer. :palec: Jen nevim ejstli nepojede bratr tak asi nebudu mit rukavice... :-(

Mě tak napadlo, jestli nechcete někdo dojet si zitra vecer zabruslit a zahrat... jen tak pro srandu, žádná velká výstroj ;-)

Odkaz ke komentáři

Peťo jezdím a kdo brzdí ten prohrává ;-) Velice ti děkuji za spolupráci s tím Auto Kelly. Dokonce aj slevu jsem dostal na kartičku v pohodě. Jinak jsem autem v ČB. Chtěl jsem ho dát na geometrii,ale mechoš tvrdil, že je to zbytečný taik nevím. Jinak brzdí,ale ještě musím jednou odvzdušnit. Trochu vzduchu tam někde zustalo... A doladit ručku. Sice drží jak skála,ale až nahoře, takže malonko doštelovat,ale v devět večer jsem na to už neměl náladu... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...