Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

ty voe, tak jsem celkem otravenej jako... minule tam na SH prudili, jak uz se z jihu nikdo nehlasi, hodim tam info o srazu a totalni ignorace. A jeste si naplanuji nejaky "svuj" sraz na kveten :lol: tak to at mi polibi prdel, takovy jednani nesnasim :)

Odkaz ke komentáři
ty voe, tak jsem celkem otravenej jako... minule tam na SH prudili, jak uz se z jihu nikdo nehlasi, hodim tam info o srazu a totalni ignorace. A jeste si naplanuji nejaky "svuj" sraz na kveten :lol: tak to at mi polibi prdel, takovy jednani nesnasim :)

Kašli na to... Takovýhle věci už jsem dávno přestal řešit... Kde to maj v květnu? Že by jsme dojeli juknout?

No dokud bude co jist a pit, pak pojedem jinam :D

To záleží kolik si toho dovezete... ;)

Jo a nemá někdo doma kus uhlí pls?

Odkaz ke komentáři
to teda ne nam to briketi dost :(

No teď už jen tobě... Já teď jezdím benzínem nebo na kole... Na chvíli... ;) :huh:

Tak rád bych viděl třeba Standu a Octávika ale na ŠH je v tomhle směru totální márnice :(

Tak jedině že by jsi je zkusil kontaktovat nějak soukromě... :P

Odkaz ke komentáři

Samozrejme ze zadnej problem.Jen auto se nam nejak nedari :-( Asi si vezmete monterky a ja to prestehuji ke garazi a budete makat :-D Ne snad pohoda.Mame rozebrano,jen nemuzeme sundat kolo z vacky tak jel Fany domu povarit nejakej bazmek a pak uz to snad pujde v pohode.A zitra pry udelame ty cepy a silentbloky.Tak snad stihneme vse podle planu...I kdyz tomu moc neverim...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...