Spooky1 Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 (upraveno) Jinak tady ještě jednou odkaz pro Jaryska, jimmiho. octaviamana a další kdo chcou dorazit, kteří tu ještě nebyly... Upraveno Duben 24, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 hele, Tome, budes mit zase tu flintu, jak jsme s ni minule strileli bazanty v tom lese naproti? Abych nemusel vozit maso extra ale nesmime trefit kolare, ty voe, minule dost nadavali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Houmiku rozšířil jsme arsenál, takže střeliva a pušek je dost... Jen bažanti nějak pomizeli... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Jinak bych to tedy videl cca 15 - 16ta hodina v sobotu?Kde asi vsichni vite ;-) Pripadne az budu doma tak vam dam znovu odkaz. ;-) Lepší na 15:00. Večer asi ještě něco mám. Jestli to teda pude.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Lepší na 15:00. Večer asi ještě něco mám. Jestli to teda pude.... 15tá by neměl být problém. Já bych měl jet ráno rozebírat tu mojí omlácenou pikslu, odpolko bych si odskočil zagrilovat a večer asi pokračovat. A v neděli snad dodělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 (upraveno) OK, 15ta je v pohode. Jeste aby vydrzelo pocasi, ma se to kazit :-( Upraveno Duben 28, 2010 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 jeste jsem to napsal na SH, minule si tam stezovali, ze uz zadny srazy nejsou tak uvidime, kolik tech uplakanku prijede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 no ja sem hlavne zvedavej, kolik tam bude lidi "od nas", protoze je tu dost mrtvo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Semnou dorazí jak to tak vypadá kámoš. Sice nemá Oktávku,ale Multivana,ale musíte na něj být hodní. Budě mě mordovat Otloukánka aby byl zase fit a v cajku. ;-) Houmik: To já jsem taky zvědavej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 no nevim, ja zkousel premluvit duche, ale nechce se mu... ja se asi prijedu ukazat s autem :) dneska uz jsem resil vyfuk, mechanik se smal, co si to vymyslim za kraviny, ale udela to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Měl bych dorazit i s přítelkyní tak snad tam nebude sama budu se snažit co nejdřív ale na tu 15hod to nestíhám, jelikož máme na chalupě rodinnou brigádu. :) :D Do kolika hod. to tak vydíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 ty voe, tak jsem celkem otravenej jako... minule tam na SH prudili, jak uz se z jihu nikdo nehlasi, hodim tam info o srazu a totalni ignorace. A jeste si naplanuji nejaky "svuj" sraz na kveten tak to at mi polibi prdel, takovy jednani nesnasim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Do kolika hod. to tak vydíte? No dokud bude co jist a pit, pak pojedem jinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 to je správnej přístup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 ty voe, tak jsem celkem otravenej jako... minule tam na SH prudili, jak uz se z jihu nikdo nehlasi, hodim tam info o srazu a totalni ignorace. A jeste si naplanuji nejaky "svuj" sraz na kveten tak to at mi polibi prdel, takovy jednani nesnasim :) Kašli na to... Takovýhle věci už jsem dávno přestal řešit... Kde to maj v květnu? Že by jsme dojeli juknout? No dokud bude co jist a pit, pak pojedem jinam :D To záleží kolik si toho dovezete... ;) Jo a nemá někdo doma kus uhlí pls? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Kouknu na chalupe a když tak přivezu. Kus jako jeden? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Jo a nemá někdo doma kus uhlí pls? černý, hnědý, dřevěný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Kouknu na chalupe a když tak přivezu. Kus jako jeden? :D Každej jeden a třeba dohromady ogrilujeme... černý, hnědý, dřevěný? Ideálně koks. ;-) Jsem holt hrozně lenivej jít dozadu do té kůlny kouknout kolik ho tam je... A teď už tam neuvidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 parkrat tam proslapnete ty TDIcka a uhli bude dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Sakra Houmik ma pravdu.To bychom si mohli vyrobit nejaky briketky.Pro nas z Jardou by to nemel byt problem :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Sakra Houmik ma pravdu.To bychom si mohli vyrobit nejaky briketky.Pro nas z Jardou by to nemel byt problem :-D to teda ne nam to briketi dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Tak rád bych viděl třeba Standu a Octávika ale na ŠH je v tomhle směru totální márnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 to teda ne nam to briketi dost :( No teď už jen tobě... Já teď jezdím benzínem nebo na kole... Na chvíli... ;) Tak rád bych viděl třeba Standu a Octávika ale na ŠH je v tomhle směru totální márnice :( Tak jedině že by jsi je zkusil kontaktovat nějak soukromě... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Zdarte pardi. Vzhledem k tomu, že se s vámi bohužel s největší pravděpodobností nemohu vidět tak vám alespoň přeji ať se trochu zlepší počasí a tu první grilovačku zmáknete a užijete si to :) Snad někdy příště čaos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 pratele, ja uz od ted nebudu na pc, takze pokud by se melo neco zmenit, dejte mi vedet na telefon, prosim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 (upraveno) co by se menilo? Kdyz nebude prat pocasi, tak posedime u Toma doma. Prece zadny problem, ze Tome :) Upraveno Květen 1, 2010 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Samozrejme ze zadnej problem.Jen auto se nam nejak nedari :-( Asi si vezmete monterky a ja to prestehuji ke garazi a budete makat :-D Ne snad pohoda.Mame rozebrano,jen nemuzeme sundat kolo z vacky tak jel Fany domu povarit nejakej bazmek a pak uz to snad pujde v pohode.A zitra pry udelame ty cepy a silentbloky.Tak snad stihneme vse podle planu...I kdyz tomu moc neverim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 super odpoledne, tesim se na dalsi akci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Jsem rád, že se mi nakonec podařilo dorazit a opět se s vámi vidět :) bylo to fajn :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 jojo bylo to moc super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.