Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Jimmi: podivej http://forum.skodahome.cz/topic/89519-o1-z...oucova-naprava/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 sakryš to masíčko muselo být mňam houmi:Jendo,přítule nebyla?nebo ta to opět zase fotila? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 slecna fotila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Jimmi: podivej http://forum.skodahome.cz/topic/89519-o1-z...oucova-naprava/ naprava pekna za ty prasule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 jo, jeste aby byly kotouce a desticky aspon trochu slusny aby nemusel kupovat hned novy. Myslim, ze by to stalo za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Koukám a hooodně přemýšlím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 (upraveno) Chtěl bych se vám lidičky všem moc omluvit, že jsem to nezvládl,ale tenhle víkend se nedařilo opravdu nic. Ale vůbec nic, i když auto tedy nakonec jede, ale více dyžtak u mě ve vlákně ;-) Tak Tome povídej jak to včera dopadlo s károu No špatně... V sobotu sjem poskládali,ale nechali jsme to jak to bylo a úplně na hovno naftový čerpadlo, takže v neděli že to předěláme. (bylo asi půl dvanáctý) ten Tom je jeste asi porad v garazi, ne No neměl jsem náladu už zapínat PC... jinak ja uz mam kryt motoru zase zpatky, fakt chybely 2 srouby Jsem ti říkal, že chyběj dva... myslím že Tom v té garaži přespal Chlape měl jsem. Bylo by to asi lepší a míň bolestivý ja jsem pocital vahu a bylo to tak +/- stejne ja vam to rikam porad, dobre zajety 81 neujedete :D Nehádejte se děti. Koukám a hooodně přemýšlím. Nepřemýšlej a zjišťuj jak jsou na tom kotoučře a desky. ;-) Upraveno Květen 3, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 (upraveno) Cena je super bude zaležet jak jsou na tom kotouče a destičky a taky kolik mi zůstane peněz , jelikož musím udělat na předku ale snad je bude mít Jarýsek za dobrou cenu. Ještě mu musím zavolat. Upraveno Květen 3, 2010 uživatelem Jimmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Menší problém, nejsem na skodahome registrovanej a nejak se mi nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Cena je super bude zaležet jak jsou na tom kotouče a destičky a taky kolik mi zůstane peněz , jelikož musím udělat na předku ale snad je bude mít Jarýsek za dobrou cenu. Ještě mu musím zavolat. snad to klapne. Určo mu zavolej. He to hodnej a ochotnej človíček. ;-) Menší problém, nejsem na skodahome registrovanej a nejak se mi nechce. Napiš Houmikovi, On ti na něj kontakt nějak dá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Menší problém, nejsem na skodahome registrovanej a nejak se mi nechce. poslal sem mu SZ s zadosti o mobil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 No fidíš jak to jde ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Jimmi: 605747087 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Super, dekuji všem zainteresovaným obchůdek klapnul a ve Čtvrtek si zboží vyzvednu v Praglu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 no vidis, ani to nebolelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 tak vidis jsem rad, ze jsem mohl pomoct :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Obchůdek se podařil a zadní kotoučová náprava je uklizená v garáži. Teď jen jí dát na auto, ale to bude muset mechanik. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Obchůdek se podařil a zadní kotoučová náprava je uklizená v garáži. Teď jen jí dát na auto, ale to bude muset mechanik. :D Není to nic složitýho když se ti u toho něco nepo... Takže by to mechanik měl zmáknout v pohodě... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Znáš to když se něco může po… tak se to po… 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Znáš to když se něco může po… tak se to po… ;) a to pořádně tomu věř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Znáš to když se něco může po… tak se to po… Chlape znám. KDyž jsme měnily nápravu tak se nám po***la trubička tak jsme dělali nový brzdový trubičky. U těch rozvodů se nám roztrhla nová napínací kladka a stará to samozřejmě nevydržela(můj prst taky ne). Jsem zvědav co se nám po*** u tempomatu a zaslepování EGR a čištění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Chlape znám. KDyž jsme měnily nápravu tak se nám po***la trubička tak jsme dělali nový brzdový trubičky. U těch rozvodů se nám roztrhla nová napínací kladka a stará to samozřejmě nevydržela(můj prst taky ne). Jsem zvědav co se nám po*** u tempomatu a zaslepování EGR a čištění... ;) Není nad to se v tom autě hrabat do nekonečna a nakonec ho prodat jelikož je staré a hodilo by se novější :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Chlape znám. KDyž jsme měnily nápravu tak se nám po***la trubička tak jsme dělali nový brzdový trubičky. U těch rozvodů se nám roztrhla nová napínací kladka a stará to samozřejmě nevydržela(můj prst taky ne). Jsem zvědav co se nám po*** u tempomatu a zaslepování EGR a čištění... u tempomatu a zaslepeni nic to budu delat ja :) :D nepravu sem delal dve hodky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 u tempomatu a zaslepeni nic to budu delat ja :P :) nepravu sem delal dve hodky ;) :D Pak je vidět na práci šikovnost „MEKÁNIKA, AUTO MEKÁNIKA“ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Pak je vidět na práci šikovnost „MEKÁNIKA, AUTO MEKÁNIKA“ ;) tak se mi na nej podivej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Pak je vidět na práci šikovnost „MEKÁNIKA, AUTO MEKÁNIKA“ :) :smich: to je fakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Není nad to se v tom autě hrabat do nekonečna :) a nakonec ho prodat jelikož je staré a hodilo by se novější No tak nějak... :D u tempomatu a zaslepeni nic to budu delat ja :) nepravu sem delal dve hodky No mi nápravu taky dvě hoďky,ale řešily jsme tu trubičku celou neděli... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 mensi srazek u nas na chalupe jarysek a spoky plus nase nova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.