Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

koblizka: stribrnou OI combi na 18" s listama v laku? :D

Tak tu bohužel ne, ale jestli myslíš tu samou (s foliema a myslim i vytaženýma lemama - stávala i u penny) tak te se mi líbí :( Mám takovou tu stříbrnou do modra, lehce nakoupnuté levé dveře :palec: a zatim na investice do vzhledu to nevypadá. Pro mně důležitej především motor a aby se kola točila, pak až to ostatní :smich:

Ráda se určo přijedu podívat a popít ( páč to mám ráda ) muhehe

Odkaz ke komentáři
Tak tu bohužel ne, ale jestli myslíš tu samou (s foliema a myslim i vytaženýma lemama - stávala i u penny) tak te se mi líbí :( Mám takovou tu stříbrnou do modra, lehce nakoupnuté levé dveře :palec: a zatim na investice do vzhledu to nevypadá. Pro mně důležitej především motor a aby se kola točila, pak až to ostatní :smich:

Ráda se určo přijedu podívat a popít ( páč to mám ráda ) muhehe

Takže šedá "stone" metalíza... Vítej do klubu... :D Jinak s tím že hlavně aby se točily kola a šlapal motor, musím jen a jen souhlasit.

Jinak co takhle za 14dní v pátek 23. posedět a pogrilovat?

Odkaz ke komentáři
Takže šedá "stone" metalíza... Vítej do klubu... :D Jinak s tím že hlavně aby se točily kola a šlapal motor, musím jen a jen souhlasit.

ůůů tak už alespoň vím, jak se ta barva nazývá :-)

když bude čas proč ne...nebo čas, spíš hlídání dítěte :(

Odkaz ke komentáři
Takže šedá "stone" metalíza... Vítej do klubu... :lool:

Tomáš: jen jestli to není šedá "satin" metalíza, když Koblížka píše "do modra", to bych vítal v klubu já ;)

toho 23 to vidím tak na 40%, měli by jsme být pryč. Ale ještě není nic jisté.

Koblížka: většinou jezdíme k Tomovi do Veselí nad Lužnicí, je tam fajn hostitel, pokud se zrovna nehrabe v octavce, že Tome :lol:

Odkaz ke komentáři
Tomáš: jen jestli to není šedá "satin" metalíza, když Koblížka píše "do modra", to bych vítal v klubu já :lol:

Koblížka: většinou jezdíme k Tomovi do Veselí nad Lužnicí, je tam fajn hostitel, pokud se zrovna nehrabe v octavce, že Tome :lool:

Jo veselí tak trochen znám, vdala se mi tam kamarádka. Taková ta obydlená zatáčka :-D muhehe

Taky bych potřebovala aby se mi v ní (octávě) někdo pohrabal ;)

Odkaz ke komentáři
Tomáš: jen jestli to není šedá "satin" metalíza, když Koblížka píše "do modra", to bych vítal v klubu já ;)

Tak to je špatný, Rosťa z Alešem asi ani nejdou na net, když je takhle...No děs...

Jinak co jsme pochopil tak Kobližka má OI a to by byla "stounka" ;-)

Jo veselí tak trochen znám, vdala se mi tam kamarádka. Taková ta obydlená zatáčka :-D muhehe

Taky bych potřebovala aby se mi v ní (octávě) někdo pohrabal :D

TO je přesně ta zatáčka o které píšeš.

co to tady planujete :D jeste zitra jsem v CK, v pondeli uz zase odjizdim k nasim sousedum :D tak me prijedte navstivit :lol:

Dej adresu a uvidíme jestli dorazíme... :lool:

Odkaz ke komentáři
Myslel jsem,že o tomto víkendu protáhnu oktuli směrem dolu na jih a ono tam bude asi mrtvo?Nebo ne? :lol:

No mrtvo... Záleží jak se to vezme... Já jdu v pátek stavět bránu kámošovi co se bude ženit a v sobotu dvá slavěj narozky a jeden dodělal školu takže mrtvo bude až v neděli po takovej haldě alkoholu... :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...