Guest houmik Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 (upraveno) koblizka: stribrnou OI combi na 18" s listama v laku? :) Upraveno Červenec 7, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Tomáš: sem ten čas nakonec taky neměl, tak mi to ani nevadilo Uff... Alespoň že tak... Jsem rád že jsi na mě nečekal se slinama na chodníku... koblizka: stribrnou OI combi na 18" s listama v laku? Nějaký špionážní foto? To zní jako fajn kára... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 koblizka: stribrnou OI combi na 18" s listama v laku? :D Tak tu bohužel ne, ale jestli myslíš tu samou (s foliema a myslim i vytaženýma lemama - stávala i u penny) tak te se mi líbí :( Mám takovou tu stříbrnou do modra, lehce nakoupnuté levé dveře a zatim na investice do vzhledu to nevypadá. Pro mně důležitej především motor a aby se kola točila, pak až to ostatní Ráda se určo přijedu podívat a popít ( páč to mám ráda ) muhehe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Tak tu bohužel ne, ale jestli myslíš tu samou (s foliema a myslim i vytaženýma lemama - stávala i u penny) tak te se mi líbí :( Mám takovou tu stříbrnou do modra, lehce nakoupnuté levé dveře a zatim na investice do vzhledu to nevypadá. Pro mně důležitej především motor a aby se kola točila, pak až to ostatní Ráda se určo přijedu podívat a popít ( páč to mám ráda ) muhehe Takže šedá "stone" metalíza... Vítej do klubu... :D Jinak s tím že hlavně aby se točily kola a šlapal motor, musím jen a jen souhlasit. Jinak co takhle za 14dní v pátek 23. posedět a pogrilovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Takže šedá "stone" metalíza... Vítej do klubu... :D Jinak s tím že hlavně aby se točily kola a šlapal motor, musím jen a jen souhlasit. Jinak co takhle za 14dní v pátek 23. posedět a pogrilovat? ůůů tak už alespoň vím, jak se ta barva nazývá :-) když bude čas proč ne...nebo čas, spíš hlídání dítěte :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 ůůů tak už alespoň vím, jak se ta barva nazývá :-) když bude čas proč ne...nebo čas, spíš hlídání dítěte :( Alespoň v něčem jsem ti pomohl ;-) Jinak prcka vezmi s sebou, lidí na hlídání bude dosti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Alespoň v něčem jsem ti pomohl ;-)Jinak prcka vezmi s sebou, lidí na hlídání bude dosti :lool: Prckovi nejsou ani dva roky, takže radší zajistím hlídání u babči....jestli to pujde... a kde ten sraz má být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Takže šedá "stone" metalíza... Vítej do klubu... :lool: Jinak co takhle za 14dní v pátek 23. posedět a pogrilovat? Tomáš: jen jestli to není šedá "satin" metalíza, když Koblížka píše "do modra", to bych vítal v klubu já ;) toho 23 to vidím tak na 40%, měli by jsme být pryč. Ale ještě není nic jisté. Koblížka: většinou jezdíme k Tomovi do Veselí nad Lužnicí, je tam fajn hostitel, pokud se zrovna nehrabe v octavce, že Tome 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Tomáš: jen jestli to není šedá "satin" metalíza, když Koblížka píše "do modra", to bych vítal v klubu já toho 23 to vidím tak na 40%, měli by jsme být pryč. Ale ještě není nic jisté. Koblížka: většinou jezdíme k Tomovi do Veselí nad Lužnicí, je tam fajn hostitel, pokud se zrovna nehrabe v octavce, že Tome :lool: Jo veselí tak trochen znám, vdala se mi tam kamarádka. Taková ta obydlená zatáčka :-D muhehe Taky bych potřebovala aby se mi v ní (octávě) někdo pohrabal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 co to tady planujete jeste zitra jsem v CK, v pondeli uz zase odjizdim k nasim sousedum ;) tak me prijedte navstivit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Tomáš: jen jestli to není šedá "satin" metalíza, když Koblížka píše "do modra", to bych vítal v klubu já ;) toho 23 to vidím tak na 40%, měli by jsme být pryč. Ale ještě není nic jisté. Tak to je špatný, Rosťa z Alešem asi ani nejdou na net, když je takhle...No děs... Jinak co jsme pochopil tak Kobližka má OI a to by byla "stounka" ;-) Jo veselí tak trochen znám, vdala se mi tam kamarádka. Taková ta obydlená zatáčka :-D muheheTaky bych potřebovala aby se mi v ní (octávě) někdo pohrabal :D TO je přesně ta zatáčka o které píšeš. co to tady planujete :D jeste zitra jsem v CK, v pondeli uz zase odjizdim k nasim sousedum :D tak me prijedte navstivit Dej adresu a uvidíme jestli dorazíme... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 (upraveno) Houmik mysli urcite do CK. To by asi nebyl az takovej problem, kdyz pripravi neco dobreho :-) Jinak OI delali i satin :lool: Upraveno Červenec 11, 2010 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 toho 23 to vidím tak na 40%, měli by jsme být pryč. tak pravděpodobnost naší účasti se zvedla tak na 90% :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 To už je slušné procento. Co další? Já bych měl být taky doma... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 ja nemuzu jedine sobota vecer :lool: Tom: jinak v tydnu uz jde auto na trysky, tak se tesim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 ja nemuzu jedine sobota vecer :lool: Tom: jinak v tydnu uz jde auto na trysky, tak se tesim Se těš... Jinak sobota večer nemůžu, pač budu asi pod obraz... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Myslel jsem,že o tomto víkendu protáhnu oktuli směrem dolu na jih a ono tam bude asi mrtvo?Nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Myslel jsem,že o tomto víkendu protáhnu oktuli směrem dolu na jih a ono tam bude asi mrtvo?Nebo ne? No mrtvo... Záleží jak se to vezme... Já jdu v pátek stavět bránu kámošovi co se bude ženit a v sobotu dvá slavěj narozky a jeden dodělal školu takže mrtvo bude až v neděli po takovej haldě alkoholu... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 No mrtvo... Záleží jak se to vezme... Já jdu v pátek stavět bránu kámošovi co se bude ženit a v sobotu dvá slavěj narozky a jeden dodělal školu takže mrtvo bude až v neděli po takovej haldě alkoholu... :D Tak to je jiný kafe.Tomu rozumim,ale ty ráná ti nezávidim. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Tak to je jiný kafe.Tomu rozumim,ale ty ráná ti nezávidim. :D Mám doma ještě půl basy lahváčů na srovnání... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 ja nemuzu jedine sobota vecer :) Tom: jinak v tydnu uz jde auto na trysky, tak se tesim kam nebo spíš ke komu to dáváš na trysky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 ahoj,sice to nepatří k různým schůzkám,ale....dojdou mi nový planžetky na klíče a potřeboval bych je nechat někde spolehlivě vybrousit tak aby mi to opravdu fungovalo jak má. Neděl to někdo z vás? Jedná se mi o jižní čechy,díky jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 (upraveno) koblizka: Postl... ale ten mi delal jen ty trysky, jinak vozim auto ke svymu mechanikovi Upraveno Červenec 18, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 koblizka: Postl... ale ten mi delal jen ty trysky, jinak vozim auto ke svymu mechanikovi Postlík neni špatnej automechanik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 (upraveno) ne, asi neni... ja k nemu ale jinak nejezdim, mam svyho jinak mam konecne prilozeno edit: jinak co ten sraz, mejdla? Upraveno Červenec 19, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 mejdlo: se dozvim ve stredu, jak na tom budu v patek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 (upraveno) ostatni mejdla : ok... ja se to dozvim v patek k veceru, jak budu mit cas Upraveno Červenec 19, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Tak mě dejte vědět. Já sám mejdlo dělat nebudu. Mám nějak přemejdlováno asi na dost dlouho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Houmík: Já taky heč :-) Mejdla: A kdyže má být to mejdlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 patek nebo sobota... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.