RedDevilCZ Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 (upraveno) Zkoušel někdo? Je to těžký? Co s chybama laku? Jako třeba odraženej kus od kamínku, je třeba zarovnat, než se nandá folie? Případně jakou koupit a co pro aplikaci. Upraveno Prosinec 27, 2013 uživatelem RedDevilCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garga Oct I RS Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Dělali jsme celou O2 Rs do bílý 4D carbon. Dělali jsme to poprvé nikdy jsme to nezkoušeli. Byli jsme na to celkem 3 a trvalo to celý víkend.. Znovu bych se do toho nepouštěl ,alespoň né do komplet auta. Je lepší si za Fólií připlatit než koupit za pár korun nějakou čínskou která se trhá a nedá se s ní zdaleka tak dobře pracovat.. Největší problém byly páté dveře. Jelikož jsme to dělali poprvé tak tam chyby jsou. Vážně to není sranda.. Když se budeš chtít ešte na něco zeptat tak sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Já si s tím chtěl pomalu hrát, udělat jeden blatník, pak druhej a tak, ale nevim jestli se do toho pouštět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Hele folie je dost ošemetná pokavad máš na autě velký rýhy od kamínků tak ta folie ji okopíruje navíc vydrží max 6 let záleží na tom kolika letou folii pořídíš a taky jakou značku každopádně opravdu nekupuj nějakou levnou čínu a radši si připlať je to lepší protože ta dražší folie bude mít mnohem lepší vlastnosti než ta čína klíďo se koukni na http://www.hsw.cz/ nebo http://cz.alphaset.com/ a klidně jim zavolej a zeptej se jaká je nejvhodnější určo ti dobře poraděj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Jsem si zkusil na zkoušku koupit 2m asi číny, stála asi 250 metr a nalepil na rámeček okolo radia, to šlo v pohodě. Ale rámeček kolem masky jsem prostě nepolepil tak aby sem se za to nemusel stydět Ale nezkoušel jsem to pomocí teplýho vzduchu, až budu mít chvilku tak to ješte prubnu, folie je zatím dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 tohle mě taky docela zajímá, chci polepit střechu a nechce se mi dávat 3 tisíce za to, že mi to někdo nalepí.. vady laku by bylo asi dobré zbrousit a popravit že? např. odloupaný lak u metalízy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Přijeď, prubnem to spulu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Čau, mě čekají teď rámečky ve vnitřku auta a jsem na to taky zvědav. Zatím jsem to zkoušel jen na RC modelu na kapotě a u záhybů už jsem potřeboval teplý vzduch ( Přítelkynin fén na vlasi :D ) příští týden odstavuju octu tak to prubnu. Prosímtě ty rámečky jsi dělal bez teplého vzduchu ? Foto by bylo ? Předem Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Jj jen jsem to vzal a nalepil. Docela se to i povedlo. Zitra ti to vyfotim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Přikládám fotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Moc pěkný. Taky mě to čeká :D Hlavně chci ten béžovej rámeček okolo ovládání světel,takdle je to děsný. Jinak na ten vnějšek použij opravdu kvalitní folii jinak za roc budeš litovat. Borec z prace ma levnou čínu na kapotě první zimu a už běduje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ja nevim jedtli se do toho pustim vubec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 My jsme s přítelkyní chtěla udělat kapotu,ale nakonec jsme si to rozmysleli pač by asi bylo auto už moc tmavý a pak tady v okolí toho jezdí už hodně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 já bych chtěl celý matně černý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Docela pěkná technologie je nástřik takové folie - viděl sem matnou černou a fotky ze stříkání. Zajímavý nápad, folie pak jde sundat a zůstane nepoškozený původní lak. Věřím tomu, že je to známé. Přesto, koho to zaujalo ať hledá Plasti DIP... Když sem se informativně ptal, kolik by stál komplet kombík, prý do 17 tis. Rýhy v laku je to prý snad schopné zcela/částečně zalít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 To se dá koupit ve spreji, to jsem ymslel pak dát na kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Jojo Plasti DIP. Hodně lidí to teď začalo používat na kola :) Osobně jsem to nezkoušel kola mám klasicky nastříkané barvou takže nevím jak moc je to odolné. Jinak Pekná technika na různé veci jako třeba kola,blatníky,masky atd. je Hydrografika. Na jaře si jdu nechat ,,polepit" plasty z motoru tak uvidíme jak to bude vypadat.:) P.S: Teď po obědě jdu zkoušet polepit ty rámečky z interiéru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Tak jak jsi dopadl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Tak takhle to dopadlo :)Jen to nemám za světla v autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Pomáhal sis teplem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Nakonec ne nebylo třeba. Máme doma hodně teplo kvůli dcerce tak jsem fén nepotřžeboval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Já asi zkusím znova tu masku, tentokrát s fénem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Zkoušeli jsme kapotu u RC modelu golfa bez fénu a šlo to nahovno další pokus bude s fénem až ho zase donesu domu z auta :D Pak dej vědět jak jsi dopadl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 na rovne plochy se hodi i ta obycejna za 230,- aspon me na strese a kapote drzi dobre...ale nalr. a masce uz je to horsi, hlavne v tech vnitrnich rozich kde se folii pomohlo horkym vzduchem, hned dalsi den se zacla odlepovat a zpatky vyrovnavat :-D .... takze za sebe rikam: priplatit si za lepsi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Diky za postřehy. Možná to v létě prubnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Ahoj, nechci zakladat nove tema tak pisu sem. Ramecek kolem masky chci hodit do cerna lepsi folie nalakovat nebo plasti dip ? Popripade nekdo z okoli kladna kdo by mi s tim pomohl ?:-) Dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Taky jsem z kladenska :-) Plasti dip mě láká na kola. Na léto mám originál hliníkáče a trochu poškrábaný. tak přemejšlim jak je stříknout, když dám plasti dip tak je nemusim jinak zvlášť upravovat.... A možná je dam na červeno :-ú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 A kde presne bydlis ? Myslis ze plasti dip nevadi na masku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 V jedný vesničce u slanýho, ale na kladně dělám. Co jsem koukal po netu tak nevadí niičemu. Oni s tím stříkají nový auta aby to třeba po 3 etech strhali a auto prodali jak nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 To máš kousek ode mě, já na Lánech. Tak asi sáhnu po plasti dipu. Víš o nějakém kamenném obchode kde prodávají ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.