Lugo Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ahoj Jiřííku ;) Jak pak se máš týýý? Pořád máš žluťáka? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 No jako vzhledově to je pecka, co si budem povídat ...Ale ta 1.4 TSI mě rozsekala, to krásně ilustruje dnešní zvrácenost. Místo aby tam dali pořádnej dvoulitr (když už nic lepšího nemají), tak se chlubí tím, že splňují emise pro rok 2020 :D Jinak též zdravím navrátilce, něco mi ty jména říkají, tak je asi taky znám :) hlavne mne vadi ten Kabanosův design. je to CC a A7 jak vysita... Co v Praze?? I my uz jsme od vas nejaky oddeleni outsourcovali a parkujete nam v garazi :P no mozna zkusit podnikani... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Tak nestěžuju si ;) Pořád mám žluťáka, ale popravdě teď už moc nejezdím, není s kým ani kam. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Podnikani? ...no to klobouk dolu. Dnes je vsude silena konkurence ale tak zalezi v cem no...zase Praha je velkomesto tak tu se clovek neztrati a kdyz to nevyjde, zkusi neco jinyho Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 hlavne mne vadi ten Kabanosův design. je to CC a A7 jak vysita... To máš pravdu, ale zas na druhou stranu - na škodovku dobrý, pokud vypadá jak audina. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 marcel: no mam pujceno na byt, tak je potreba trosku ryskovat s prijmem :D Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 S tím podnikáním taky držím palce..dneska je to těžký něco začínat .. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Tak vzdycky se da byt prodat a ses ze zavazku volnej :) Tak budu resit hypoteku na byt v Praze, kdyz mi pujde do kalhot, podnajemnici v Brne dostanou vypoved, Brno se proda a hypo v Praze se z toho zalepi (nebo aspon vetsina). Pokud to pujde v poho (doufam v to), tak budu naopak pronajmem z Brna prispivat neco na hypo v Praze a mit tak 2 byty :) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 presne tak bych to chtel kdybych sel z bolky pryc. nahnat sem najemniky a doufat, ze to zaplati i hypo v praze... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Kdyz v Bolce jsou byty tak levny oproti Praglu... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Marcel: no, zase pokud nemusis bydlet primo v praze, tak ani ne. a najmy jsou tady s prahou srovnatelny. coz je des... pac ja uz jsem v tom s moji 3+1 80qm s jeste ne zcela zrekonstruovanou za 2.1 a to sem jeste min 300t budu muset nasypat... takze taky zadna vyhra. to u nas doma je zrekonstruovana 4+1 po rekonstrukci hluboce pod 2 :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Panove, preju vam to, ale abyste si to s tema najmama nemalovali, vybydleny bejvaky, neplatici, nicitele a pak jen sedy vlasy a kralem do chlastu ^_^ Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 no to je druha strana... dost nad tim premyslim. ale nez to prodat pod cenou, to radsi mozna risknu ten najem... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Kubík žije :D zdravím :) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 zdravim bratry slovaky... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Hezky patek a pritom posledni unorovy den Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Ahoooj..konečně páátek..sobota za dveřmi..já se rozhodl napucovat v sobotu po dlouhéé době auto..snad to vyjde Jinak s tím pronajímáním... musím to teda zaklepat "klep klep" :D ..starám se o jeden pronájem a jako zatím dobré zkušenosti. Vždy studenti. Nebylo problém je sehnat a dokonce bylo více zájemců, že šlo i nějakého odmítnout. Jen jsem musel jednou, dvakrát řešit nějaké problémy s sousedy a zmírnit studentíky kvůli nějaké divočejší párty :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Zdravím :) ...Tak Beetle už je v cajku, nakonec stačilo nastavit škrticí klapku a je po problému ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 To já viděl ve zprávách o počasí lehce zataženo, tak uvidíme, jak nakonec bude... Pronajímám svůj byt od 2/2012 a zatím klep klep na dřevo, ani sebemenší problém a pořád stejní nájemci Skaja: takže výměna obou lambd + nastavení škrtící klapky? Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Jiříku Beetle? Máš brouka nebo je to nějaké pojmenování tvého autíka? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Brouka v servisu, vlastně už v garáži Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Nevím, jestli ty lambdy nakonec měnili, možná tam dali zpátky ty původní, když se zjistilo, že problém je jinde. Zatím mi borec jen volal, teprve tam pojedu. Lugo: Já ne, ale máma ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=476&p=1384357 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Tak držím ať je teď už bezchybný New Beetle Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Moc pěknej ! Ta červená mu vážně sluší, bez-rámový okna..jo, novej brouk se mi vážně libí, hezký autíčko máte Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Tak už je doma. Lambdy tam vrátili ty původní, nic jim nebylo. Je tam nahranej novej SW a seřízená škrtící klapka, snad by to mělo být v poho. Jinak technickou podporu na VW zajištuje v rámci ČR bolka (škodovka) a jejich pokyny poté, co novej SW a nový lambdy nepomohly, byly vyměnit vstřiky. Což se údajně mechanikovi v servisu nezdálo, tak se v tom "vrtal" a nakonec přišel na tu klapku. Údajně to není běžná závada na nových autech, tak kdo ví, jestli za to nemůžou mexikánci a při montáži to neposrali :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Mexiko a tequila :asie: :asie: :asie: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 To jo, to by jim šlo, ale na klapku jaksi zapomněli ... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 No zrovna nedávno jsem kdesi na fajn tequilu narazil Ani nevím, proč mi to dřív moc nechutnalo Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 je potreba zkusit tu jejich mistni a tak jak se ma pit ne ty sracky se soli a citronem u nas Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Joo, to by chtělo tak na 10 dní do Mexika, resp. kamkoliv za hranice Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky