technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 U mě byla velikost displeje taky priorita no.1, protože doma nemám žádný tablet, notebook ani stolní počítač. Firemní notebook si nosím domů jenom na víkend a tak abych z domu něco zkouknul a nenudil se přes týden, tak používám S4 a i to je někdy malý. Galaxy S5 mě až tak moc nenadchla, tak třeba bude Note 3 (výměna za S4) a nebo konečně nějaký z tabletů Samsungů - bratr k S4 (k tomu se pořád odhodlávám a ne a ne se rozšoupnout). Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Poď do tabletu, nebojíme se toho :lool: Táta od té doby co má Samsung tablet tak sebou už nikam netahá notebook..tím,že máš OTG tak stáhneš případné i fotky z foťáku, flashka a uděláš na tom fakt dneska úplně vše co na ntb...pomocí RDP klientu se připojíš na vzdálenou plochu do firmy když potřebuješ atd.. ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Taky bych rad, ale misto do tabletu, tak pujdu asi to nejake detailingove chemie.. uvidime Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Aktuálně se koukám po Samsungu Tab 3 8", ale pořád mi to přijde jako větší a těžší S4 než tablet Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Ty jo Marci když už tablet tak 10"+ ne ? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 V 10" je v úvaze pouze Tab 3 - ten je však v recenzích horší jak Tab 3 8", pak leda starší Note 10.1 a nebo teď ty 12,2" ale to je 18tisíc Kč?! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Brácha si ani v únoru nedělal hlavu s provolaným časem Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Doufam, ze ho to aspon zivi, jinak uz je to trosku nemoc... :) Jinak priprava na jaro zapocala.. objednany mikrovlakna, aplikatory, kartace, za chvilku se snad rozhoupu na filtry, oleje a pak uz jen nejakej sampon a kosmetiku na interier..... at uz svitiiiiiiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Brácha se živí trošku něčím jiným, tady je něco málo z jeho života. Nicméně u toho, kdy trénuje 7 dní v týdnu, stíhá i několik desítek hodin provolat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Pohodovou středu všem, to je mi dnes příjemné vzbuzení, výplata je na účtu :P Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Dobre ranko, ja si jeste tyden pockam, az bude 'vyplatni' usmev na rtu, btw v jake vyplate se vraci dane? A jeste jedna vec - kdyz by nejaky Brnak chtel objednavat kosmetiku na jarni odpaneni vaseho zasvineneho milacka, mrkete sem. ;) ze bysme se podelili. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Mi vrátili teď pěkných 105 Kč ...tedy to mám ve výplatě za únor. Joo, miláčka ještě nemám, ale Ježíšek ví, po čem se teď koukám Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Aaaaah, ono to bude fakt uz ted, rocni zuctovani dane by melo probehnout v unoru, tedy ted na ucet, tak to se tesim vice, ja doufam, ze to 105czk nebude.. ^_^ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 No já nemám žádný pojištění, hypotéku prostě nic tak mi víceméně neměli ani co vracet. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 No, tak u me uz snad neco najdou Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 jo to F.U najde vždycky něco :D jinak brej den, Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Brej den i Vám ;) Taky doufám, že to u mě bude víc jak 105kč..tentokrát nově jsem tam dal do přiznání i manželku tak uvidíme jak mi to spočítají :P Jinak dneska odpoledne frčím pro nový firemní autíčko..Škoda Octavia III Ambition, bilá, 1.6TDI CR 66kw..ještě jsem s novou Oktou neměl čest tak jsem zvědav Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Hm, neni to spolecny zdaneni manzelu nahodou uz pase? Myslim, ze ted se to nove uznava a ma smysl tam davat, jen pokud je nejak na materske, ze jinak to nema smysl, ale... sam v tom mam celkem mlhu. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Manželka ještě studuje, takže jsem zkusil uplatnit tu manželku s tím příjmem menším než xy za uplynulý rok...teď nevím kolik to je přesně..okolo 60tis...tak doufám,že to klapne Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Aaaah, tak to ses v pohode, je to myslim menzi nez 65k/rok, to se ti pak do prasatka muze vratit i 25k ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Příjmy roku 2013 V daňovém přiznání k dani z příjmu fyzických osob za rok 2013 můžeme snížit vypočítanou daň o 24 840 Kč za rok. Na koho můžeme slevu uplatnitSlevu můžeme uplatnit na manželku nebo manžela, která/ý s námi žije ve společné domácnosti ("osoby spolu trvale žijí a společně uhrazují náklady na své potřeby") a její/jeho příjem za rok nepřesáhl 68 000 Kč. Od roku 2014 se za manžela (manželku) pro účely daní z příjmů rozumí také partner/ka podle zákona upravujícího registrované partnerství. Co se počítá do příjmu manželky/manžela: veškeré výdělky (včetně příjmů, které se nezdaňují nebo neuvádějí v daňovém přiznání) podpora v nezaměstnanosti nemocenská i náhrada mzdy při pracovní neschopnosti nebo při ošetřování člena rodiny mateřská veškeré druhy důchodů (například invalidní, starobní) výživné manželky po rozvodu peněžitá pomoc v mateřství (toto jsou dávky v rámci nemocenského pojištění, proto se do příjmu zahrnují) Do příjmu se počítají i doplatky z minulých let. Co se nepočítá do příjmů manžela/manželky: přídavky na dítě výživné na dítě (alimenty) sociální příplatky příspěvek na bydlení příspěvek na školní pomůcky rodičovský příspěvek dávky pěstounské péče (odměna pěstouna se ale počítá) porodné pohřebné příspěvek na péči o blízkou nebo jinou osobu dávky pomoci v hmotné nouzi a jiné dávky státní sociální podpory a dávky sociální péče stipendium poskytované studujícím soustavně se připravujícím na budoucí povolání příjem plynoucí z důvodu péče o blízkou nebo jinou osobu, která má nárok na příspěvek na péči podle zákona o sociálních službách, který je od daně osvobozen. Pokud máme majetek ve společném jmění manželů, nezahrnuje se do příjmu ani příjem, který plyne druhému z manželů nebo se pro účely daně z příjmů považuje za příjem druhého z manželů. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak jsem to celkem trefil. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 neviděli jste už někdo rozvedený registrovaný partnerství? mě by zajimalo co tam pak je napsaný? odregistrovaný? :D Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak to se povedlo...odregistrovaný Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Jo, tak to netuším. Já neviděl ani nikoho registrovanýho, natož odregistrovanýho Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 mě to dycky zajimalo co tam mají napisany a jak jsem tady zase viděl tuhle možnost :D hele nevíte je možné že L&K combi má jinou lištu osvětelení spz na 01combi? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak jsem necekal, ze to pujde tak rychle, nicmene dneska to doma padlo oficialne. Micru (2006, dnes ma cca 180tkm) nahradi v kvetnu Quashai (2014), dnes se objednal. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak to gratuluji ...Koukám, že čekačka jen dva měsíce, to je fajn :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Vanoce v kvetnu u techniku. Gratulace a dobre rano. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky