Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Dnes vystěhovat, složit pod stan10x 20m, zítra ráno v 7 hod.přijíždí kamion a přiváži nové, kamion vyložit, staré naložit( ty odváží kamion k likvidaci a nové roznosit na pokoje. Taková malá sranda, něco jako Kulový blesk v menším.

Pozítří přijíždí 140 hostů a už musí spát na nových.

Upraveno uživatelem Ororo
Odkaz ke komentáři

Už jsem zažil lepší, když jsme dělali rekonstrukci tak jsem měl 11 dní na to rozprodat a vystěhovat zařízených 115 pokojů. 4.1.2001 odjížděli silvestrovští hosté a 15.1. nastupovala stavební firma a předávali jsme vyklizené staveniště. To byl tenkrát frmol.

Odkaz ke komentáři

Tak já bych do toho asi šel. Pokud ti zbude kousek času, můžem něco domluvit na některý odpoledne ;)

Jestli neco budwte organizovat prijdu take....

No otázkou je,

jestli se sejdeme jenom někde na parkovišti a nebo dáme i nějakou mňamku. Můžu od středy 7.5. 18:00 do neděle dopoledne, kdykoliv a kdekoliv bo nemám zatím žádné plány.

Odkaz ke komentáři

No můžeme se sejít klidně hned ve středu od 18.hodin třeba v Cole a nebo klidně 8.5. na státní svátek jenom někde na parkovišti (pokud byste našli nějakou volnou chvíli se odpojit od rodinné pohody :) ) a nebo se nebráním tomu víkendu.

Jen se snad nebudeme domlouvat dlouho a něco určíme :palec:

Odkaz ke komentáři

Panove, nevim, jestli se zucastnim, ale urcite se ozvete, az budete mit termin. Vim, ze Cola je pro pravidelne srazy, ale taky vim, ze vsichni mate radi dobry maso - a jelikoz to bude netradicni sraz mimo pravidelny termin, tak nej zebra v celym Brnisku maji tady - restauracerubin.cz

muzu doporucit i panenku na vsechny zpusoby, cesnecku atd, atd. prosel mnou cely jidelak tam i zpet a vzdycky to byl tezky nadprumer :palec:

Odkaz ke komentáři

No s takovou můžeme rovnou někam do sklípku s ubytováním (nebráním se) :lol: Jinak po Brně moc pít nemůžu, bo se budu muset nějak dostat zpět do Syrovic do postele.

Pokud by se sešlo pár lidí na sklep, proč ne. Já bych se ostatně musel stejně ubytovat i někde v Brně, tak by mi to bylo jedno.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...