Jim Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 bré ráno, řeknu vám ty realitky to jsou také ku největší to svět neviděl. už 3 si dala na web muj inzerát, moje fotky, bez mého svolení Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Fakt?? ...To by mě ani ve snu nenapadlo, že sbírají cizí inzeráty po webu Ale tak třeba ti seženou nějakýho zájemce aspoň. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 ale já to nechci přes RK a už vubec ne přes takovou ;) včera jsem volal na asociaci rk, bohužel nejsou členy, dneska čoika Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jsou vychcaní. Měli jsme inzerát ne bezrealitky.cz s mailem a tel. číslem, do rána asi 50 zmeškaných hovorů, že si to chtějí dovolit vystavovat na svých webech, časopisech apod. avšak se žádnou jsme nic nepodepsali. Bylo nám to vcelku jedno, prostě cena bytu byla jasná a je jedno, jestli přijde jako FO nebo chudáka dovede realitka a bude platit provizi ... nakonec ale z prodeje stejně sešlo. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jo, tak jsem to myslel. Já mám cenu danou, tolik chci dostat a hotovo. Když si realitka dovede někoho, kdo mi to dá a ještě jim nechá provizi, je to jejich věc, já můžu být rád, že mám prodáno. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Ale je prasárna, že si vezmou ty fotky jen tak. Nás kontaktovali, dokonce chtěli zaslat fotky v plné velikosti a některé realitky se dokonce sami stavili si byt nafotit... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 bré ráno, řeknu vám ty realitky to jsou také ku největší to svět neviděl. už 3 si dala na web muj inzerát, moje fotky, bez mého svolení daj si na to "vodoznak" niekde cez celú foto a hotovo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Teď už pozdě, když to vystavují tak jak uložil na web ... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jj, prasárna to je v každým případě, alespoň ten telefon ze slušnosti by být měl. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jiříku, další Beetle do garáže. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Tak nevypadá zle, bejt o pár let mladší, dal bych si říct ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 ...tak zas tak starej taky jeste ne :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Dovolenaazdo nedele, hezky patek :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Se někdo má. Já včera viděl výplatnici, zbývajících dní ještě docela hafo (21 z 25) a tak taky budu muset vymyslet nějakou tu dovolenou, moře, drinky a ženský :jelen: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Staci tu vyplatnici ukazat zensky a nebude dovolena, more ani drinky :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 No, já žádnou nemám takže bych to tak černě zas neviděl Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 ...tak taky budu muset vymyslet nějakou tu dovolenou, moře, drinky a ženský :jelen: Tak kam vyrazíme?? Hlásím se do party Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 No já jsem free, nicméně v práci už je 90% mezi 1. červencem a 31. srpnem zabráno kolegy a tak to vidím až po "sezoně" Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Hmm, no já si zrovna nedávno říkal, že bych zas někam vyrazil. Už jsem dlouho nikde nebyl :( Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 bré páteční my byli v září na kosu a super, vubec mi po sezonně nevadilo ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Ja uz mam svoji letosni dovolenou asi za sebou Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Jooo, ta Amerika má něco do sebe. Nádhera Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 fordem tam, vlakem zpátky :( http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=24524&title=hirvonenovi-shorela-na-prejezdu-fiesta-wrc Hmm, no já si zrovna nedávno říkal, že bych zas někam vyrazil. Už jsem dlouho nikde nebyl :( ja to vidím az na 10/2014 najskôr :( alebo skôr nič :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 A já jsem vždycky žil v domnění, že wrca mají nějaký (samo)hasicí systém. Ale buď nemaj, nebo je absolutně na hovno (přinejmenším u Fordu) :D PS: A co nějaký víkend v Praze, to by šlo?? 16.6. mám absolutorium a pak bych to vyrazil někam lehce zapít B) Že bychom dali nějakou tu Stellu... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 PS: A co nějaký víkend v Praze, to by šlo?? 16.6. mám absolutorium a pak bych to vyrazil někam lehce zapít B) Že bychom dali nějakou tu Stellu... Ja mám 11.6. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 A já jsem vždycky žil v domnění, že wrca mají nějaký (samo)hasicí systém. Ale buď nemaj, nebo je absolutně na hovno (přinejmenším u Fordu) :D PS: A co nějaký víkend v Praze, to by šlo?? 16.6. mám absolutorium a pak bych to vyrazil někam lehce zapít B) Že bychom dali nějakou tu Stellu... Ja mám 11.6. To by šlo spojit :jelen: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky