SKAJA Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Sice třináctýho, ale zatím celkem na pohodu den :) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 já doufám že jo, jedna zájemkyně začiná vypadat slibně a dokonce má i cash, ale takový štěstí my mít nemůžeme :D, tam se určo něco posere Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 (upraveno) On tím "cash" určitě myslel, že má danou částku k dispozici bez úvěru pro okamžitou úhradu. Slamník plnej papírků to asi nebude :D Upraveno Červen 13, 2014 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 No já nedávno viděl fakt cash (papírky) úhradu za nějaký pozemek v ceně přes mega. Navíc ještě v EURech, takže se to pak "hromadně" měnilo na Kč u nějakýho černocha ve směnárně :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 by byla sranda kdyby došla z taškou plnou stovek :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 No já nedávno viděl fakt cash (papírky) úhradu za nějaký pozemek v ceně přes mega. Navíc ještě v EURech, takže se to pak "hromadně" měnilo na Kč u nějakýho černocha ve směnárně :D No tak to radši neříkej finančáku nebo celníkům :D pokuta až 5mega u právnické osoby (500tis. u fyzické) :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 No já nedávno viděl fakt cash (papírky) úhradu za nějaký pozemek v ceně přes mega. Navíc ještě v EURech, takže se to pak "hromadně" měnilo na Kč u nějakýho černocha ve směnárně :D Taťka kde co? :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 No tak to radši neříkej finančáku nebo celníkům :D pokuta až 5mega u právnické osoby (500tis. u fyzické) :D Já se taky divil, že to nikomu nevadilo. Ono to navíc přes finančák šlo, platila se z toho daň. Ale asi formu úhrady neřešili, byť to jistě bylo i ve smlouvě (takovou částku člověk nepředává na čestný slovo, že). Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 No já nedávno viděl fakt cash (papírky) úhradu za nějaký pozemek v ceně přes mega. Navíc ještě v EURech, takže se to pak "hromadně" měnilo na Kč u nějakýho černocha ve směnárně :D nejvíc jsem asi v ruce držel po prodeji Citiga do AAA a už to jsem byl posranej po cestě k bankomatu (asi 15 minut cestování) abych to neměl u sebe ale bylo to přes vkladomat na mém účtu Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Ten vkladomat fakt někde funguje?? ...Tak to je luxus, u nás nic takovýho není a člověk musí chodit s papírkama do bank na pokladnu To sem zvědav, kdy to dorazí k nám do vidlákova. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 V Brně je taky jeden ... moje poštovní schránka, neváhejte vložit :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Ten vkladomat fakt někde funguje?? ...Tak to je luxus, u nás nic takovýho není a člověk musí chodit s papírkama do bank na pokladnu To sem zvědav, kdy to dorazí k nám do vidlákova. AirBank to má na všech pobočkách a viděl jsem to už i u GE V Brně je taky jeden ... moje poštovní schránka, neváhejte vložit :D :D :D :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 No já nedávno viděl fakt cash (papírky) úhradu za nějaký pozemek v ceně přes mega. Navíc ještě v EURech, takže se to pak "hromadně" měnilo na Kč u nějakýho černocha ve směnárně :D to ja už som videl možno aj viac :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 A jde se na věc :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Dobre, hodne dobre rano. Vsechno vyslo, novy zamestnavatel uz je stvrzen papirem. Tak uz jen lepsi casy!!!! Predavam dobrou karmu dale ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Si měnil zaměstnání? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 (upraveno) Jj, presne tak. To, co mi malovali kolem ust v poslednim, se vyklubalo v slusnou zasivarnu/nic-nedelarnu. Mozna trosku dream job ve smyslu, ze jsem za to placen, ale nuda a stagnace. Takze jsem se vydal opet na trh s kuzi a snad se uz povedlo :) Upraveno Červen 16, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Tak už jsem zas doma. Bylo to celkem v poho a nakonec i prdel. Holt byli jsme první absolventi, tak se všechno ladilo za pochodu Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 tož zase gratulace pánové ;) já bych teda takovej dream job asi bral :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Tak už jsem zas doma. Bylo to celkem v poho a nakonec i prdel. Holt byli jsme první absolventi, tak se všechno ladilo za pochodu Tak to gratuluji Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Jime, casem to omrzi, stihal jsem i cist vsechno na foru, no proste hruza... ;) ne, delam si svandu, je to spis na pivko, nez to rozmazavat na foru, duvodu bylo samozrejme vice, tak snad to bude slapat. Dnesek se poved, tak uvidime, doufam, ze nadseni me bude drzet, zatim je proc. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 (upraveno) pak je nejlepší začít dělat i něco bokem a do práce chodit dělat svoji práci :D ne já to chápu, já mám taky vlny, protože zákon schválnosti funguje, takže je týden kdy bych potřeboval 48hod denně a pak týden kdy se člověk kope do pr, a nevím který je horší no :D Upraveno Červen 17, 2014 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Tak, a capuccino je v koberci Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 A jé jé, na světlým? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Martine gralulace, UX based ? Infra nebo development ? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Naštěstí je černo-šedej a není v něm nic vidět :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Dobrá volba Skajo Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky