Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

No já nedávno viděl fakt cash (papírky) úhradu za nějaký pozemek v ceně přes mega. Navíc ještě v EURech, takže se to pak "hromadně" měnilo na Kč u nějakýho černocha ve směnárně :D

No tak to radši neříkej finančáku nebo celníkům :D pokuta až 5mega u právnické osoby (500tis. u fyzické) :D

Odkaz ke komentáři

No tak to radši neříkej finančáku nebo celníkům :D pokuta až 5mega u právnické osoby (500tis. u fyzické) :D

Já se taky divil, že to nikomu nevadilo. Ono to navíc přes finančák šlo, platila se z toho daň. Ale asi formu úhrady neřešili, byť to jistě bylo i ve smlouvě (takovou částku člověk nepředává na čestný slovo, že).

Odkaz ke komentáři

No já nedávno viděl fakt cash (papírky) úhradu za nějaký pozemek v ceně přes mega. Navíc ještě v EURech, takže se to pak "hromadně" měnilo na Kč u nějakýho černocha ve směnárně :D

nejvíc jsem asi v ruce držel po prodeji Citiga do AAA a už to jsem byl posranej po cestě k bankomatu (asi 15 minut cestování) abych to neměl u sebe ale bylo to přes vkladomat na mém účtu :lol:

Odkaz ke komentáři

Ten vkladomat fakt někde funguje?? ...Tak to je luxus, u nás nic takovýho není a člověk musí chodit s papírkama do bank na pokladnu :rolleyes: To sem zvědav, kdy to dorazí k nám do vidlákova.

AirBank to má na všech pobočkách a viděl jsem to už i u GE

V Brně je taky jeden ... moje poštovní schránka, neváhejte vložit :D

:D :D :D

Odkaz ke komentáři

Jj, presne tak. To, co mi malovali kolem ust v poslednim, se vyklubalo v slusnou zasivarnu/nic-nedelarnu. Mozna trosku dream job ve smyslu, ze jsem za to placen, ale nuda a stagnace. Takze jsem se vydal opet na trh s kuzi a snad se uz povedlo :)

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Jime, casem to omrzi, stihal jsem i cist vsechno na foru, no proste hruza... ;) ne, delam si svandu, je to spis na pivko, nez to rozmazavat na foru, duvodu bylo samozrejme vice, tak snad to bude slapat. Dnesek se poved, tak uvidime, doufam, ze nadseni me bude drzet, zatim je proc.

Odkaz ke komentáři

pak je nejlepší začít dělat i něco bokem a do práce chodit dělat svoji práci :D

ne já to chápu, já mám taky vlny, protože zákon schválnosti funguje, takže je týden kdy bych potřeboval 48hod denně a pak týden kdy se člověk kope do pr, a nevím který je horší no :D

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...