raym0n Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Ja rozumim, ale verim,z e jsou tu lidi, co tohle resili a nejakych referenci se doberu. Treba neco, kam si dovezes vlastni dily z CC, olej, filtry, kotouce... atp a oni nebudou delat problemy. Proste neco, kde delaji i trosku lidi, co budou tolerovat, ze jim chces platit jen za praci a ne prepalenou marzi na obycejny dily. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Joo, tak to bude pořád servis od servisu. Popravdě mi teď v hlavě nenapadá nikdo, kdo má nové auto nebo kdo by stále jezdil do autorizáku... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 No jasne, kdyz si budu chtit menit olej casteji co 10tis km, tak si to taky udelam sam a nebudu cekat na 30t km servisni interval, ale kdyz mam neco, co se mi nelibi na zvuku motoru, rozvodu, klinaku,... tak s tim pojedu diky zaruce do autorizaku, at usetrim penezenku a vyresi to ti, co se tim podle papiru zabyvat maji ;) Urcite to nemyslim tak, ze na vse se bude vyuzivat autorizak.. @technikus: Mimochodem za poslednich mesic v praci jsem do sebe nacpal tolik veci, co mi nedaly 2 roky v minuly... takze zatim super Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 podle Ceskeho Zakona muzes jezdit do jakehokoliv servisu aniz by jsi prisel o zaruku na vozidlo, jak se to doresilo se zarukou mobility a potazmo i zarukou na prorezaveni karoserie ktera je (aspon byla drive) soucasti toho uz nevim. Idealka je udelat si olej a dalsi veci nekde sam, ponechat si veskere doklady od nakupu filtru oleju a dalsich veci a zajest si do autorizaku na prohlidku s tim ze olej uz je vymenenej. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 @technikus: Mimochodem za poslednich mesic v praci jsem do sebe nacpal tolik veci, co mi nedaly 2 roky v minuly... takze zatim super Máš namysli nalívačku do hlavy nebo jídla v místní Eurest jídelně Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 @technikus: Ne, nejsem novacek, takze zadna nalivarna do hlavy, ale po technicke strance veci dobry, je tu proste tolik posranych systemu, ze je porad co delat a je jich tolik, ze nektery 'hovinka' jsem nekdy ani nevidel :D A zdejsi Eurest, to je kategorie spis pro nejakej fejeton a jidelni glosu na kazdy den. @Ondro: Diky moc, predam info dale. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Heligonka to jistí jestli tam stále vaří meníčka ;) Ale mě dobře chutnalo i na Limuzské nebo Proseku. Ale v naší firemní jídelně je to dost vážný, takže tam maximálně tak pro bagetu Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Ja jsem trosku narocnejsi, radsi si navarim, nez abych po obede spal. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Co ty to máš za pracovní stroj Že ty máš nějakou nestandardní instalaci Zase stornovaný tiket Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 No, jelikoz tu neni zvykem delam reimage celeho ntb po predchozim majiteli, tak myslim, ze je to tim, nasel jsem tu veci na , DIablo III, Battle.net Updater, War Thunder a mnoho, mnoho dalsich... :) proste svanda! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Hmm, někdo asi docela rád pařil :D Jinak dobré ráno Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Sic deštivé, ale ujde ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Neboj, za cca 51 hodin nám bude až moooc horko :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Hmm, má být polojasno, to zní dobře. Nerad bych se hned spálil ...Budu muset být někde schovanej na baru pod deštníkem B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Opalovací krém mám 50 ale s tím BAREM souhlasím, tam se pod palmou snad nespálíme EDIT: bar jsem sice nenašel, ale zdá se, že na nás myslí :D A když by došlo i na sníh, bar prý taky mají :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Toš jsem dneska koupil kufr a hurá balit... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Proc mam proti tobe mnohem vic veci?! :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 To netuším...nebalila ti to nějaká ženská?? :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Ne ne :P Ja sam a to bych rekl, ze mam jen to nejdulezitejsi :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Pohodový pátek všem Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 ...pár hodin do odletu ... Díky Skaja & Wrccko za super večer v Karlíně :asie: B) :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Jo jo, luxus to byl, lepší kuřecí jsem dlouho nejedl... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Zdravim z lobby baru v hotelu v Tunisku se Skajou :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Ale jo, dneska by to šlo :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Hola hola pláž volá :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Dosť neskoro o 13 ísť na pláž Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Tady funguje zcela jiné časové pásmo a na nejaké minutě se tu nelpí :p Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Casovy pasmo rulezz :P V 8 vecer tu je uz tma jako v bedynce a v 10 hodin tu pece 30° slunko Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 A zítra ráno hurá do pouště na čtyřkolky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky