Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Až bude Qashqai a budu mít v Brně nějaké povinnosti a tím si tak prodloužím dovolenou a nebo to vyjde kolem nějakého státního svátku, přijedu se ukázat i na sraz. Ale teď by se vám oprýskaná Micra a nebo O2 Tour 1.2 TSI moc nelíbila :blink:

Jinak co mám informace ze včerejší schůzky taťky s prodejcem, ten taťku přemluvil na skladovku za lepší cenu a dokonce s nějakými balíčky navíc, takže bude zřejmě už tento týden. Nicméně já se do Brna chystám až 28.-30.3.

Odkaz ke komentáři
Zrovna o víkendu 15.-16. by měl brácha vystupovat v Olomouci, tak prej by tam už s ním jeli, vyjde-li všechno do konce týdne.

Jinak Micru jsem trošku přecenil, ještě nemá 180 tkm, ale necelých 160tkm. Jinak je čerstvě po servisní prohlídce a někdy na podzim ju čeká technická. A dozvěděl jsem se, že je to čtyřválec s řetězem, tak by mohl ještě nemálo najet...

Odkaz ke komentáři

Přesně...zimní věci a lyže už uloženy a čekám plný příchod jara ^_^ taky to miluju...mám dotaz..Myslíte si, že teda už můžu přezout na letní pneumatiky ? V neděli ráno se chystám do Bruselu a je mi skoro líto tam na těch zimních jet a huntovat je po dálnici..je to přeci jen tam a zpět 2200km..že bych někde potřeboval zimáky je dost utopie :loool: ,že ale samozřejmě mi jde o legislativu a pecky <_<

Odkaz ke komentáři

Můžeš :palec:

Vozidlo musí mít zimní pneumatiky, leží-li souvislá vrstva sněhu, ledu či námraza. Užít zimní pneumatiky musíte i v případech, kdy lze předpokládat výskyt sněhu, ledu či námrazy na vozovkách.

Otázkou je, co platí v Bruselu a ve státech než tam dojedeš... Jinak nevím jak v Brně, ale v Praze bylo dnes před 7h -2°, ale samozřejmě ve dne je až +15°...

Odkaz ke komentáři

Já? Heh, ani moc ne, dělám jen v transakci SU01 a to odblokování a dávám nová hesla :D Jinak je pro mě SAP španělská vesnice... docela obdivuji ty lidi, co v tom dokážou něco dělat, přijde mi to jako DOS s více barvami a možností to ovládat myší :wallbash:

Nicméně včera v jedné nejmenované firmě se prováděl plošný upgrade SAPGUI a holt ne všude dopadl dobře a tak se nám trochu bortí service desk.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...