Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ol@f, P2P, Alessi(neumi parkovat ;) ), dvorni mechanik Jiri, klucina sefujici Adventure Golf Palava(omlouvam se, nevzpomenu si na jmeno, ale ma bozi kola :D i karu...), Mi-rek1.8T alias Cepro (neumi parkovat ;) ) Jack_Reacher na zimakach, Vevca, Lubinob, Seib, pak nove tvare 2x Frantisek(jeden s cernou O2 predFL J-ckova znacka, jeden s O1 combi - vypadala, ze se na ni pracuje) a 1x neznamy myslim, ze s O1.

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Objednal jsem na ten stred neco ze zahranici, jeste mi to nedoslo, ale je to oznaceno jako shipped a menit se to da, navod tu na to je taky, az to dojde, nafotim, rozprodam zbyle krytky s novym znakem ;)

//az mi admin nejak vyresi zpravy, tak do nich mrknu, mel jsem tam nekde i link na bazos, jak to tam nekdo prodaval...

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

2raym0n: Díky moc za ověření, doufal jsem, že jsou to ony, ale mátl mě tam ten popis na cc-autodilech, že je to pouze pro Fabii II a Roomster..ale tak je to vyzkoušený tak super :palec:

Ty jo Marci asi to zatím nebudu řešit..z venku to bude celé v novém a to vyřeším asi časem..ještě uvidím...

Ty Raym0ne chápu to teda ,že těch znaků nových na volant budeš mít víc ?

Odkaz ke komentáři

Ty Raym0ne chápu to teda ,že těch znaků nových na volant budeš mít víc ?

chapes to spravne, neslo to bohuzel objednat po jednom, myslim, ze v baliku bylo min 7 kousku(dva zamluvene), ale uvidime, co prijde a hlavne jaka bude kvalita, nerad bych se stydel za neco, co bych daval do obehu.

Odkaz ke komentáři

chapes to spravne, neslo to bohuzel objednat po jednom, myslim, ze v baliku bylo min 7 kousku(dva zamluvene), ale uvidime, co prijde a hlavne jaka bude kvalita, nerad bych se stydel za neco, co bych daval do obehu.

Jasně, jak to přijde tak dej vědět a kdyžtak se mnou prosím předběžně počítej ;) díky moc

Odkaz ke komentáři

Nebál bych se toho, pokud by to byla dobrá kvalita, prodalo by se to tady na foru mezi lidmi a nebo nějaký bazos, aukro apod., protože to vyjde mnohem levněji než kupovat celý nový airbag, případně rovnou s FL volantem...jen je teda výměna té krytky airbagu dost šibeniční, podle návodu co jsem viděl :unsure:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...