fandaklara Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Predem se omlouvam jestli to tu je. Mam posledni dobou problem s prokluzem kol. Rozsvicuje se kontrolka prokluzu a auto omezuje vykon coz je v poradku teda az na to ze kola se neprotacej . Priklad - rozizdim se pomalu suc hy asfalt a na jednou se rozblika kontrolka a jsem bez vykonu. Dela to hodne nahodne. Dnes se to stalo zase jedu kolem 50km/h a zlehka pridavam plyn jen abych udrzel tu rychlost a najednou to zaclo ukazovat ze je asr aktivni tak jsem pustil plyn a zase zlehoucka chtel pridat a to same. Jedine ceho jsem si vsiml ze mi neukazova pc dojezd jen 4 carky. Nemate nekdo napad cim by to mohlo byt. Predem dekuji za cokoli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 nejjednodušší je diagostika, ale asr bere signály z abs, to ti nic nesignalizuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Diagnostika je cista bohuzel. A nic jineho to nesignalizuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Skontroluj si snimace na kolesach (ci skor kruzok, ktory snimac snima - rozpadavaju sa, uz je tu o tom dost popisane). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Jak se daji zkontrolovat? Musi se sundat naboj a kotouc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 mas tu o tom uz co-to popisane http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20610 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.