vlado777 Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 chcel by som kupit pre polovicku 1.2tsi poprosim vas o skusenosti kto ju ma....dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Nemám negativní zkušenosti. Jen je trochu tvrdší podvozek o proti mé předchozí OI. Teď jsem jezdil dva dny s Rapidem 1,2 TSi 66 kW a nešel bych do něj, kdybych si měl vybrat. Vadilo mi u něj přeposilování řízení, nějaké detaily v interiéru (loketka ver. ruční brzda). Motoricky ale OK, klidně by i 6ku M snesla, nevím (a nechci teď hledat) zda se třeba nedodává. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Ktorú 1.2 TSI máš na mysli - slabšiu 63kw, alebo silnejšiu 77kw? Ak silnejšiu, tak je o chlp lepšia, než stará 1.6 MPI v O2. Ak slabšiu, tak to veru neviem, zatiaľ som ju nejazdil. Ale stará 1.4 59kw v O2Tour nebola vôbec stratený prípad. Samozrejme, chýbala tam výkonová rezerva a keď sa auto naložilo, bolo to sakra hodne cítiť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlado777 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 dikes Igor....inak vsetko dobre v Novom roku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Já nevím,ale co slyším o 1,2 TSi tak bych dal od toho ruce pryč.pořád mají problémy s rozvodovými mechanismy-řetěz+vodítka+napínák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Předpokládám, že má na mysli OIII a ta má řemen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.