7jirka7 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 (upraveno) Zdravím všechny. Tak jsem se konečně odvážil ukázat Vám tu moji holku. Jedná se o 1.9 TDi 66 kw, r.v. 1999.Najeto 222222 Km. Na svůj věk je v perfektrní kondici. Jede perfektně. Přestavba na face neproběhne, jelikož před face se mi líbí daleko více. Má to své kouzlo Už proběhlo pár oprav. Předchozí majitelka to moc neřešila. - Komplet tlumiče - Nová spojka - Rozvody - Brzdy na předku - Spodní přední nárazník - Vyčištění egr ventilu - Vypálení parohů - Oprava motůrku stěračů - Komplet předělaný interier do černé - Rs koberec - Radicka ze superba - Rs ruční brzda - Rs volant - Rs sedacky Plánované úpravy: - Nastříkaná kapota a páté dveře - HOTOVO - Světla Laurin a Klement - HOTOVO - Zadní světla z faceliftu - Hotovo - Spojler rs - Už je doma - 16 kola LaK - Hotovo Upraveno Únor 9, 2015 uživatelem 7jirka7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Pěknej kousek celkem i zachovalej Tak tedy vítej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 vítej, vypadá zachovale, hezky se o ni starej a ona se ti odvděčí tisícema kilometrů bez starostí :) máme stejný rok výroby i motorizaci :) sice to není žádný závoďák, ale jezdí to téměř zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 vítej, vypadá zachovale, hezky se o ni starej a ona se ti odvděčí tisícema kilometrů bez starostí :) máme stejný rok výroby i motorizaci :) sice to není žádný závoďák, ale jezdí to téměř zadarmo No závodák to neni, ale už se s ní pár lidí svezlo a říkají že jede líp jak 81 Kw. No podle počítače a to jí moc neštřím jezdí za 4,2l. No skutečnost bude někde jinde podle najetých km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Vítej,pěkný kousek ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 i těch 4,2 je možných, já jezdím už mám auto 24000km a jezdím dlouhodobě za 4,7 a to jezdím hlavně do práce z práce tak 35% město zbytek okresky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 i těch 4,2 je možných, já jezdím už mám auto 24000km a jezdím dlouhodobě za 4,7 a to jezdím hlavně do práce z práce tak 35% město zbytek okresky Tak mě k tomu nesedí, ale najetý kylometry. Já jezdim tak 50x50. Průměrný nájezd Kolem 800 Km Před pár dny se mi někdo pěkně vyřádil na předním světle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Já teď na zimních pneu a v " zimním " období jezdím za 7, posr*ní nafťáci Jinak s tím světlem ti naznačuje,že máš jít do klementu ! Taky jsem si chtěl koupit LK světla do té doby než mi tu kluci řekli,že potřebuji GO přední nápravy ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Já teď na zimních pneu a v " zimním " období jezdím za 7, posr*ní nafťáci Jinak s tím světlem ti naznačuje,že máš jít do klementu ! Taky jsem si chtěl koupit LK světla do té doby než mi tu kluci řekli,že potřebuji GO přední nápravy ! :D No tak nafta je nafta no. Nedám na ní dopustit. Jinak k těm světlům, už je mám doma. tak nejspíš zítra proběhne montáž předku a zadek až koupím barvu a nastříkam lišty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Dobrý nápad,že si koupil face zadní lišty pod světla. My s taťkou to řezali a dopadlo to katastroficky :D Jinak za kolik jsi ty přední LK světla pořídil jestli se můžu zeptat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Dobrý nápad,že si koupil face zadní lišty pod světla. My s taťkou to řezali a dopadlo to katastroficky :D Jinak za kolik jsi ty přední LK světla pořídil jestli se můžu zeptat. No nejdříve jsem je chtěl říznout, ale pak sem si to rychle rozmyslel a koupil nové. Můžeš tak sou to Depo a jedno bylo za 1300,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Skvělé rozhodnutí pořídit Face lišty :D někdo říká,že depa jsou na pi.. někdo že jsou dobré,tak pak dej vědět ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Skvělé rozhodnutí pořídit Face lišty :D Ja myslim ze az tak ne stejne to musi upravit hlavne naraznik sam sem to delal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Co máš s nárazníkem ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Skvělé rozhodnutí pořídit Face lišty :D někdo říká,že depa jsou na pi.. někdo že jsou dobré,tak pak dej vědět ! :D No tak bud Depo nebo Taiwan. Zajímalo by mě kdo si koupí origo. Proč bych měl upravovat nározník? Na něm nemáš co upravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Dost lidí si koupí origo pokud je na vrakáče za lidovou cenu seženou ! Jinak s tím nárazníkem to možné je,že ta lišta nam nějak přesně nesedne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 face lista je uzka predface je siroka proto se upravuje :D face svetla ti tam jentak nezapadnout pokud nesundas naraznik protoze jsou prodlouzeni dolu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Dost lidí si koupí origo pokud je na vrakáče za lidovou cenu seženou ! Jinak s tím nárazníkem to možné je,že ta lišta nam nějak přesně nesedne :D Jo tak jasný z vrakáče jo. Já myslel funglovky. No zejtra se na to mrknu ale moc se mi to nezdá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Vlades říkáš mi fakt nové věci,o čem se tu asi tak celou dobu bavím ? Že jsem namontoval face světla a staré předface lišty seřezával nožem,abych je tam vůbec dal. Nepovedlo se to,tak koupím face lišty a dám je do laku ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 face lista je uzka predface je siroka proto se upravuje :D face svetla ti tam jentak nezapadnout pokud nesundas naraznik protoze jsou prodlouzeni dolu :) Prodloužený sou, proto tam snad máš užší lištu ne Vlades říkáš mi fakt nové věci,o čem se tu asi tak celou dobu bavím ? Že jsem namontoval face světla a staré předface lišty seřezával nožem,abych je tam vůbec dal. Nepovedlo se to,tak koupím face lišty a dám je do laku ne ? Přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Tak přední světla namontovaná, ještě zítra seřídit a bude hotovo. Zadní jsem namontoval taky rovnou, ještě pak hodim lišty do laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Fotky ! Tak fotky budou, ale ted mam auto šíleně zasraný, tak až ho umeju. A omlouvám se Vladasovi, nárazník sem opravdu kvůli face liště musel upravovat. Ještě že to je plast, šlo to krásně řezat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Chtěl bych se zeptat jestli tady někdo neví jak sem mění hydroštely. Jde mi o to jestli zručný člověk zvládne sám a nebo jedině zajet do servisu. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Shodit rozvody, vyndat vačku a normálně je vyměnit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Shodit rozvody, vyndat vačku a normálně je vyměnit ;-) Děkuji tě. Tak počkám až se budou dělat rotvody, udělá se to při jednom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tak fotky budou, ale ted mam auto šíleně zasraný, tak až ho umeju. A omlouvám se Vladasovi, nárazník sem opravdu kvůli face liště musel upravovat. Ještě že to je plast, šlo to krásně řezat. To nic, sem to blbe napsal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 To nic, sem to blbe napsal Taky se Vladesovi omlouvám,myslel jsem že hodim Face lištu a je vymalováno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 to sem si taky myslel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 to sem si taky myslel :D Tak, nebylo to zase tak hrozný. Jenom jsem s tím nepočítal, překvapilo to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.