Baro Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Zdravím. Chcel by som sa spýtať či niekto nemáte skúsenosti s dorobením webasta do Octavie 1 1,9tdi. Tá montáž mi ani tak problémy nerobí, len mám tak trochu problém s webastom ktoré mám. Mám termo top c vodné čerpadlo funguje, vetrák tiež len nedáva impulz do palivového čerpadla, tým pádom nenaskočí a nekúri. Budem vďačný za každú radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 S tím by určitě poradil člen s nikem Rolbař ten tomu opravdu rozumí pošli mu sz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baro Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Žial nepomohol vraj je do 10.3. mimo provoz, tak poprosím poraďte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tak potom Vaša. A to ani neporadil po telefonu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Asi více možnosti poruchy.Existuje na to diagnostika.Může to být žhavič,tryska,propálená spalovací komora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 přesně tak, je tam vícero možností a bez diagnostiky nelze určit oč jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baro Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 OK takže asi bez diagnostiky sa nikam nepohnem. Tak teras niekoho zohnať kto by to vedel napichnúť na pc. Neviete o niekom z okolia Ternčína alebo Brumova?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baro Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 No nakoniec ani diagnostika nebola treba. Reset RJ a webasto si bafká. Taká prkorina. No ale hlavne źe uś je po probléme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Tak se ti to podařilo , paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baro Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Kam by bolo najlepšie dopojť hadice z webasta?? Octavia1, 1,9TDI r.v.2002. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.