pointfrost Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Tady je, 1.9 TDi 66kw. RV: 2000. Vozí mě každý den a zatím je poslušná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) Záznam provedeného servisu: 128 000 km Olej Euroil Rozvody Baterka Klínák Hydroštěly Kotouče ATE Destičky ATE Napínák (tlumič rozvodového řemene kladky) Kladka Gufero Filtry – vzduchový, pilový, olejový, naftový 130 000 km Výměna všech stahovaček el. oken (od JasteRa) VIN protect 144 000 km Olej Euroil Olejový filtr Seřízení světel 150 000 km Spojka VALEO bez setrvačníku Převodový olej CASTROL Stěrače VALEO Podsvícení interiéru (kromě budíků) Přední žárovky (H4) Narva RangePower +50% Výměna žárovek – osvětlení SPZ, koncová světla, 3-tí brzdové světlo na diodové 151 000 km STK + EMISE Levý kulový čep řízení Originál Škoda Kryt pod motor – Levy, Střed, Pravý Klínový řemen Zakitovýní naprasklého středového tlumiče výfuku (zbytek zdravý) Disky Škoda Octávia 15“ Cesta do chorvatska 2400 km bez jakýchkoliv závad. 155 000 km pravé zpětné zrcátko velké - (od Badyho) řadička z Octavia 2, zkrácení řadičky (od Najmise) 157 000 km Výměna oleje Eurol 5w40, 4,5litru Pylový filtr Olejový filtr Vzduchový filtr - sport K&N 165 000 km Výměna brzdových kotoučů a destiček za nové ATE Výměna bubnové brzdy (Mayle) a paken (Textar) Nové letní kola BBS RY R16 7,5" Nové Pneu Pirelli P7 205/55 168 000 km Palivový filtr K&N vzduchový filtr vyčištěny/namazany Vyfoukaný chladič na vodu Nové brzdící válečky (prasátka) Original Škoda Nové audio (natažene nové kabely, vytlumene taperce, repro Crunch) Nové žárovky koncové brzdy světla 171 000 Výměna oleje Filtrů Čištění KN filtru 176 000 Kosti stabilizátorů Silentbloky (zadní na předních ramenech) Pravý kulový čep řízení Originál Škoda 177 000 Nové čidlo váhy vzduchu Pierburg 186 000 Olejový filtr Čištěný KN vzduch. filtr Pilový filtr Olej 5w40 Total Quartz 195 000 Nové nové čelní sklo s horním tmavým pruhem ČIRÉ přední světla a blinkry L&K Boční černé diodové blinkry Čištění vzduchového filtru Nový pylový filtr 200 000 km Technická SZkouška! (2010) 201 650 km polstrování horní části interiéru na kostkovanou modrou čištění KN vzduchu novy olej (5w40 Total Quartz) a olejový filtr blinkryboční na černo 215 650 km Original vzduch filtr Olej 5w40 Castrol Turbo Diesel <- konečně ;) Pilový filtr Palivový filtr Upraveno Červen 27, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 pointe dej jeste nejaky fotky, tak kdyz koukam na ty kola jeeee ta si rika o snizeni tak o 6 cisel a bude to hyperkrasavice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Jo snižit by chtěla, ovšem jezdí každý den a musí počítat s retardéry. Takže asi vzduch nebo nic ;) Ale mam sto chutí se na retardery vysrat a koupit stavitelný minimálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 vyser, taky jezdim pres stvanici krokem a co :D hlavne ze to krasne vypada a drzi jak pribity ;) retardery beru sikmo, parkrat se mi to uz vyplatilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 ty kola sou moc pěkný škoda že nejsou aspon tak 17tky, vypadalo by to ještě lépe .. ale už tohle vypadá dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Díky, ja jsem spokojený. Jsem rád že mi to takhle vyšlo. Vždy jsem měl vysněné BBS RS, kdo by neměl že ;) Těchhle BBS RY prej moc nejezdí v čr ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Menší reprezent klubu: ¨ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 jééé, tu už mám taky konečně objednanou :D jen nevím kam s ní, dopředu ? nahoru nebo dolu ? nebo dozadu na pátý dveře ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Čau Sethe. Samolepku zařídil vitto dobře. Sedí perfektně a lepila se krásně bez bublin. Tam kde ji mám si ji nedávej Nepřemýšlel jsem u toho a tak mi přez kousek té samolepky jezdí stěrače. Dal jsem ji dolu dopředu pač vzadu budu mít reklamu na svou www a vpředu nahoře ještě nemám černý pás tak by to asi vypadalo hrozně. Nevím jak tam ti týpci lepili skodahome.cz, se musím podívat do jaké výšky to dávali. Tak i tak vypadá suprovně. Škoda jen že pod stěrači není více místa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 ony i kdyz pres to jezdej tak to nejmin rok vydrzii, zima to trochu vetsinou posere ale vydrzi to hodne, ta skodahome co sem tam mel driv tak ta vydrzela fakt pres rok, skodahome je vyssi takze kdyz bys mel spodni hranici jako tedko tak lezla vic nahoru, takhle je docela nenapadna a zase ja se mlatim do halvy ze sem ji nedal trochu vis aby nebyla pod steracema utopena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Na sraze zvedneš stěrače a jde vidět krásně ! ;-) Zas to nedráždí policajty že to nezavazí zevnitř. I když nevim jak to s tím je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Zatékání do auta přez přední dveře při silném dešti: Jak jsem tento problém řešil / řeším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Nové kola :) Ráfek: 15,5 Pneu: 400 / 60 Na oktu jak dělané :D A nově střiknuté plasty: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 (upraveno) Tak ti sem hodim tu fotku předku u mě jak si psal.. Zatim ještě nechci zakladat svoje téma :) pak mi to můžeš vrátit, že mi tam pošleš fotky třeba tvýho zadku :D Edit: Chtěl jsem tam dát ještě detail jenom sundanýho nárazniku ale píše mi to nějakou chybu na servru nebo co tak jindy. Jo máš fotku tý řadičky z O2 jak ji tam máš? Upraveno Červenec 7, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 hej to je masakr se mi to líbí jak svina. Pěkný musta!!! Co je to za masku? Tyjo ty máš i černé zrcatka. Ja mam zatím jedno ale planuju i to druhe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 (upraveno) Řadička OII Je o dost zkrácená ta tyč, a pak utěsněno. Měl jsem někde o tom téma na starém foru ... Ale drží se trošku jinak než origo, ovšem zvykneš si. Z tou zkrácenou se o poznání řadí lépe. Je potřeba promáznout táhla v motoru co vidíš ty pružiny, aby šlo lehce řadit i s menší pákou. Na to mazání mam nějakej Tuk v spreji co by měl i odpuzovat bordel. Upraveno Červenec 8, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 nice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 ja tady furt marne cekam na fotku celyho auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Tomu se rika puzzle neznas??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 ja tady furt marne cekam na fotku celyho auta Dočkáš se. Foto bude až bude auto z venku hotove k mé spokojenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 (upraveno) Díky moc No zrcátka jsou zatim černý,ale asi je brzo hodim do barvy i s klikama a koník sklízí úspěch i neúspěch u diváků ale tak to je skoro u všeho takhle. Ale mohl by si tu hodit otku celýho auta taky bych se rád podíval jinak ta řadička pěkná taky jsem čet někde že to jde předělat a jako mě se to líbí že je takhle kradší. Já mám svoji podsvícenou Octavia měnit zatim nechci jen mě to zajímalo jak to vypadá z O2 na O1. A ta maska no je to trochu šmejd co jsem vybral :) byla to ta nejlevnější co jsem našel tušim za 1300-1400 a v rohu trochu nesedí :( Upraveno Červenec 8, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Já myslím že ta maska sedí celkem dobře. A ptam se pač jsem ji myslim nikde ještě neviděl. Jestli je to šmejd (nekvalitni plast nebo tak něco) tak to je škoda. Fotku celeho auta mam na starem foru. Je to prostě stara předface. Neni co k vidění. Říkam až si s ní trochu pohraju tak budou foto ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tyhle TUZINGovy masky nedavej, vypadaj strasne, nech origo ramecek... Ja jsem dlouho chtel tu jak ma Zabiak... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 (upraveno) S trochou uprav by tahle nebyla spatna. Dost rychle se tam strhnul zavit a v pravym dolnim tohu mi lehce mladi do narazniku ale to yslim ze i puvodni tak nevim jestli nemam krivou kapotu nebo tak neco bourany by to nemelo bejt po predchozim majiteli :) . Koukni kdyztak na autofam a najdi tu nejlevnejsi na facelift a to je ona. Ja moc nemusim veci od Milotecu tak jsem tam dal tuhle a mozna ze to nebyla nejlepsi volba, ale ja si s ni jeste pohraju. Ted jsem si delal plato misto puvodniho plata na subac tak nebyl cas. Ale urcite se vyplati si priplatit na tu lepsi a kvalitnejsi kdyz uz kupujes masku. Hlavne ne tu jak ted prodava napr. Kopacek ;) jenom tu plastovou vypln do toho ramecku. To je des videl jsem to uz na par octavek tady kolem a k zadny barve se to snad nehodi. Je to akorat jinak tvarovana plastava vypln nez tak origos Tak to ja se ti kouknu na tu tvoji na starym foru :) A sory ze pisu bez hacku/carek, cistim klavesnici tak jsem tam nahazel zatim jenom pismena abych moch odepsat :) :D Edit: Tak jsem se konecne kouk na starsi forum /furt nemam komplet klavesy :D/ mas ji hezkou pekna barvicka. Barvu bych hned menil ta moje mi prijde takova o nicem. Jak mas tu mezeru pod blinkrem tu mam taky. Musel jsem vymenit zarovku a jak jsem to dal zpatky uz to proste nesedelo. Ted nekdy pujdu na remeny tak tam dam tesnici gumu nejak sikovne pokud to nepude zase zpatky. Kolikatku mas tonovany skla? S tou modrou na aute to dobre ladi. Podsvit sis v introsi delal sam? Jestli jo tak dobra prace taky bych to chtel, jen se bojim svoji sikovnocti/nesikovnosti v oblasti elektroniky :) A co predni naraznik budes menit nebo das treba na nej nejaky lizatko? Upraveno Červenec 9, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Taky nemusím milotec. Tu co ma zabiak ta se mi ale libi (nevim od koho je). Na auto si ji dám. Teda pokud ji dělaji i na předface. A dolu do bočnich dir dam original naftacke mřižky a taky do laku (vše v černé perleti). Hehe klavesnice ;) Davals postupně pismenka ktere si potřeboval jo ? Na moje fotky na starym foru se nedivej, se jen zhrozíš :) S upravama postupuju dosti pomalu. Šetřím na byt a jeho vybavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Zrada :) napsal sem pozdě. řikam at na to nekoukaš ;) Tonove skla, a hrátky s lakem jsou další v pořadí. Podsviceni jsem dělal sam no. Neboj se toho. Je to easy, na všechny části jsou už vytvořené i návody! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 (upraveno) Jo jsou, ale ja a pajka se nemusime. A to je jeste rec o jeji sestre mikropajce :) Ne mas ji hezkou fakt. Kazdej tam frkne vsude RS znaky a je happy. To chce neco origos ;) Ja taky pokracuju pomalu a hlavne si delam veschno sam teda krom ty elektroniky do toho se mi moc nechce. Nevim teda jak by to vypadalo, ale uvazoval jsem nechat puvodni masku a udelat tam hezky tahokov. Nevim, ale jak by to ve vysledku vypadlo. Ale na to tu je tusim taky navod Upraveno Červenec 9, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Ta uprava masky se někomu povedla a někdo si s tim brutalně zmršil vzhled auta podle mě.. To už radši to co má/měl Mikl na káře. Takové to černe s okama jak včelá plástva. :) nevim jak to jinak popsat. No tož. odkus jsi, třeba bych ti pomohl s podsvícením. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Ja sem z Kladenska. Diky, ale zatim si ted dam oraz ted tam pujdou okynka,klice,zamky atd atd takze jsem na nejakou dobu vyzdimanej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.