Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

Záznam provedeného servisu:

128 000 km

Olej Euroil

Rozvody

Baterka

Klínák

Hydroštěly

Kotouče ATE

Destičky ATE

Napínák (tlumič rozvodového řemene kladky)

Kladka

Gufero

Filtry – vzduchový, pilový, olejový, naftový

130 000 km

Výměna všech stahovaček el. oken (od JasteRa)

VIN protect

144 000 km

Olej Euroil

Olejový filtr

Seřízení světel

150 000 km

Spojka VALEO bez setrvačníku

Převodový olej CASTROL

Stěrače VALEO

Podsvícení interiéru (kromě budíků)

Přední žárovky (H4) Narva RangePower +50%

Výměna žárovek – osvětlení SPZ, koncová světla, 3-tí brzdové světlo na diodové

151 000 km

STK + EMISE

Levý kulový čep řízení Originál Škoda

Kryt pod motor – Levy, Střed, Pravý

Klínový řemen

Zakitovýní naprasklého středového tlumiče výfuku (zbytek zdravý)

Disky Škoda Octávia 15“

Cesta do chorvatska 2400 km bez jakýchkoliv závad.

155 000 km

pravé zpětné zrcátko velké - (od Badyho)

řadička z Octavia 2, zkrácení řadičky (od Najmise)

157 000 km

Výměna oleje Eurol 5w40, 4,5litru

Pylový filtr

Olejový filtr

Vzduchový filtr - sport K&N

165 000 km

Výměna brzdových kotoučů a destiček za nové ATE

Výměna bubnové brzdy (Mayle) a paken (Textar)

Nové letní kola BBS RY R16 7,5"

Nové Pneu Pirelli P7 205/55

168 000 km

Palivový filtr

K&N vzduchový filtr vyčištěny/namazany

Vyfoukaný chladič na vodu

Nové brzdící válečky (prasátka) Original Škoda

Nové audio (natažene nové kabely, vytlumene taperce, repro Crunch)

Nové žárovky koncové brzdy světla

171 000

Výměna oleje

Filtrů

Čištění KN filtru

176 000

Kosti stabilizátorů

Silentbloky (zadní na předních ramenech)

Pravý kulový čep řízení Originál Škoda

177 000

Nové čidlo váhy vzduchu Pierburg

186 000

Olejový filtr

Čištěný KN vzduch. filtr

Pilový filtr

Olej 5w40 Total Quartz

195 000

Nové nové čelní sklo s horním tmavým pruhem

ČIRÉ přední světla a blinkry L&K

Boční černé diodové blinkry

Čištění vzduchového filtru

Nový pylový filtr

200 000 km

Technická SZkouška! (2010)

201 650 km

polstrování horní části interiéru na kostkovanou modrou

čištění KN vzduchu

novy olej (5w40 Total Quartz) a olejový filtr

blinkryboční na černo

215 650 km

Original vzduch filtr

Olej 5w40 Castrol Turbo Diesel <- konečně ;)

Pilový filtr

Palivový filtr

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Čau Sethe.

Samolepku zařídil vitto dobře. Sedí perfektně a lepila se krásně bez bublin.

Tam kde ji mám si ji nedávej :smich: Nepřemýšlel jsem u toho a tak mi přez kousek té samolepky jezdí stěrače.

Dal jsem ji dolu dopředu pač vzadu budu mít reklamu na svou www a vpředu nahoře ještě nemám černý pás tak by to asi vypadalo hrozně.

Nevím jak tam ti týpci lepili skodahome.cz, se musím podívat do jaké výšky to dávali.

Tak i tak vypadá suprovně. Škoda jen že pod stěrači není více místa.

Odkaz ke komentáři

ony i kdyz pres to jezdej tak to nejmin rok vydrzii, zima to trochu vetsinou posere ale vydrzi to hodne, ta skodahome co sem tam mel driv tak ta vydrzela fakt pres rok, skodahome je vyssi takze kdyz bys mel spodni hranici jako tedko tak lezla vic nahoru, takhle je docela nenapadna a zase ja se mlatim do halvy ze sem ji nedal trochu vis aby nebyla pod steracema utopena :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak ti sem hodim tu fotku předku u mě jak si psal.. Zatim ještě nechci zakladat svoje téma :) pak mi to můžeš vrátit, že mi tam pošleš fotky třeba tvýho zadku :D

Edit: Chtěl jsem tam dát ještě detail jenom sundanýho nárazniku ale píše mi to nějakou chybu na servru nebo co tak jindy. Jo máš fotku tý řadičky z O2 jak ji tam máš?

post-424-1246997731_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

Řadička OII

Je o dost zkrácená ta tyč, a pak utěsněno. Měl jsem někde o tom téma na starém foru ...

Ale drží se trošku jinak než origo, ovšem zvykneš si. Z tou zkrácenou se o poznání řadí lépe. Je potřeba promáznout táhla v motoru co vidíš ty pružiny, aby šlo lehce řadit i s menší pákou.

Na to mazání mam nějakej Tuk v spreji co by měl i odpuzovat bordel.

post-183-1247059571_thumb.jpg

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Díky moc :smich: No zrcátka jsou zatim černý,ale asi je brzo hodim do barvy i s klikama a koník sklízí úspěch i neúspěch u diváků :palec: ale tak to je skoro u všeho takhle. Ale mohl by si tu hodit otku celýho auta :smich: taky bych se rád podíval :smich: jinak ta řadička pěkná taky jsem čet někde že to jde předělat a jako mě se to líbí že je takhle kradší. Já mám svoji podsvícenou Octavia měnit zatim nechci jen mě to zajímalo jak to vypadá z O2 na O1. A ta maska no je to trochu šmejd co jsem vybral :) byla to ta nejlevnější co jsem našel tušim za 1300-1400 a v rohu trochu nesedí :(

Odkaz ke komentáři

S trochou uprav by tahle nebyla spatna. Dost rychle se tam strhnul zavit a v pravym dolnim tohu mi lehce mladi do narazniku ale to yslim ze i puvodni tak nevim jestli nemam krivou kapotu nebo tak neco bourany by to nemelo bejt po predchozim majiteli :) . Koukni kdyztak na autofam a najdi tu nejlevnejsi na facelift a to je ona. Ja moc nemusim veci od Milotecu tak jsem tam dal tuhle a mozna ze to nebyla nejlepsi volba, ale ja si s ni jeste pohraju. Ted jsem si delal plato misto puvodniho plata na subac tak nebyl cas. Ale urcite se vyplati si priplatit na tu lepsi a kvalitnejsi kdyz uz kupujes masku. Hlavne ne tu jak ted prodava napr. Kopacek ;) jenom tu plastovou vypln do toho ramecku. To je des videl jsem to uz na par octavek tady kolem a k zadny barve se to snad nehodi. Je to akorat jinak tvarovana plastava vypln nez tak origos :lol: Tak to ja se ti kouknu na tu tvoji na starym foru :) A sory ze pisu bez hacku/carek, cistim klavesnici tak jsem tam nahazel zatim jenom pismena abych moch odepsat :) :D

Edit: Tak jsem se konecne kouk na starsi forum /furt nemam komplet klavesy :D/ mas ji hezkou pekna barvicka. Barvu bych hned menil ta moje mi prijde takova o nicem. Jak mas tu mezeru pod blinkrem tu mam taky. Musel jsem vymenit zarovku a jak jsem to dal zpatky uz to proste nesedelo. Ted nekdy pujdu na remeny tak tam dam tesnici gumu nejak sikovne pokud to nepude zase zpatky. Kolikatku mas tonovany skla? S tou modrou na aute to dobre ladi. Podsvit sis v introsi delal sam? Jestli jo tak dobra prace taky bych to chtel, jen se bojim svoji sikovnocti/nesikovnosti v oblasti elektroniky :) A co predni naraznik budes menit nebo das treba na nej nejaky lizatko?

Odkaz ke komentáři

Taky nemusím milotec. Tu co ma zabiak ta se mi ale libi (nevim od koho je).

Na auto si ji dám. Teda pokud ji dělaji i na předface. A dolu do bočnich dir dam original naftacke mřižky a taky do laku (vše v černé perleti).

Hehe klavesnice ;) Davals postupně pismenka ktere si potřeboval jo ? :lol:

Na moje fotky na starym foru se nedivej, se jen zhrozíš :) S upravama postupuju dosti pomalu. Šetřím na byt a jeho vybavení.

Odkaz ke komentáři

Jo jsou, ale ja a pajka se nemusime. A to je jeste rec o jeji sestre mikropajce :) Ne mas ji hezkou fakt. Kazdej tam frkne vsude RS znaky a je happy. To chce neco origos ;) Ja taky pokracuju pomalu a hlavne si delam veschno sam teda krom ty elektroniky do toho se mi moc nechce.

Nevim teda jak by to vypadalo, ale uvazoval jsem nechat puvodni masku a udelat tam hezky tahokov. Nevim, ale jak by to ve vysledku vypadlo. Ale na to tu je tusim taky navod

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...