pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Jojo musí se postupně. Hold krize krize :( Btw. mam to k tobě pouhých 360 KM ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 no to je 2hodky když udržíš 180 celou cestu ;) klávesy jsou tam :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 (upraveno) ;) Taky jsem to chtěl počítat ale vím že realně to na maximalku z TP (těch 180) vytahnu tak možna z kopce! Ale do té Rozkoše bych se asi vydal. Jestli to tam bude. Jestli to bude dál tak zas nic! Upraveno Červenec 9, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak to bys měl bejt rád, nevím čím jestli to mám omezený,zablokovaný či c o ale víc jak 170 mi to nejede ;) jel jsem do Chebu po Karlovarský a z kopce jsem předjížděl pežota a když jsem ho předjel ve 170 tak jsem ho málem musel pustit, ale i jeho překvapil kopec :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 No na to existuje ten, tamto ... omezovač ? Vsuvka: nějaky takový vzhled, by se mi libil ;) třeba se s mojí budou trošku podobat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 (upraveno) Jojo to je vono sem tomu nemoch přijít na jméno ;) Jsem koukal na tom tvym starym tématu jak si tam poslal ten stavitelnej podvozek s dočasnym zvednutim. Nepsal si jim nebo tak nevíš o tom něco? Cena a kvalita a tak? Chtěl bych to snižovat nepatrně. A máš tam ty něco? odkaz---takový mafiozo :( Upraveno Červenec 9, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 No stojí to tolik jako vzduchový podvozek ;) cca 60k Takže asi nebrat. Já zatim nic. Řikal jsem si že jsem dost mladý abych zkusil nějakou hloupost. Tak zesrandy na další sezonu koupim stavitelný JOM za 6k a dam to 6cm dolů :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 jojo to jsem chtěl taky zkusit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Ta BORA z odkazu ma stejny kolesa jak JA.. :P :P ale ta maska to kazi jak svin... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 nechci nic rikat ale ta maska je prave cultovni, jeste kdyby byla bez znaku, bora je pecka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 nechci nic rikat ale ta maska je prave cultovni, jeste kdyby byla bez znaku, bora je pecka :P BORA je petelice, ale nechaou ten cernej znak v ty chrom masce... (vubec se mi tam nelibi) jo jasne, bez znaku by to byl vetsi masakr, ja se jich taky hned zbavil.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 (upraveno) Bora když ji tak pěkně položí tak je to dokonalé ikdyž je to zkoro vše original! Právě chci něčeho podobneho docílit u mojí okty s předface. NEJRADĚJI BYCH hodil na oktu předek z BORY ale na to nemam, ovšem bylo by to respekt! Upraveno Červenec 10, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 A jak bys to chtel jako udelat? riznout blatniky v pulce, navarit na original jo a dopasovat naraznik se svetlama a kapotou jo?? :P ) Si myslim je upe zbytecny, si radsi kup tu Boru celou... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Přesně tak, sehnat z vrakače, kapotu, blatniky, naraznik, světla, masku, přední stěnu :P myslíš že na toho GIV některe věci pasujou víc ? že nemuseli předělavat taky vše ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 No mysliim, ze GOLF a BORA je totozny auto, ale OCTA si myslim bude jina a nebude to tak lehky jako u BOLFa :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 (upraveno) Nebo si sežen náraznik na octu a dokituj si ho. Udělej si ho jak se ti bude líbít. Já to chci tak udělat se zadnim protože ty co se daj sehant tak se mi nelíbí vůbec žádnej. Upraveno Červenec 10, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Jo mě se taky žádný nelíbí. To máš recht! Šak ty máš pěkně udělaný RSový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Jojo ale bohužel jsem ho nedělal já kdyby to byla moje práce tak sem hrdej :P ale azdní bude už moje práce :P uvidíme přo kolikátym nárazniku se mi to povede Snad to tak těžký nebude :P co mračítka půjdou tam?nebo kapota? Stejně tak by šlo si koupit nějakou jetou kapotu a vyhrát si na ni :P když se nepovede tak se nic neděje že jo pokud si ji sehnal za dobrý peníz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 No chlape. To se dobře říká a špatně realizuje. Taky sem o tom kdysi uvažoval. PS: Dneska sem se hodně moc nudil, tak si hraju s maskou (základ na plasty, plnič Škoda, 2x černy autolak lesk, 2x bezbarvy lak). Jsem z toho dobře sfetovaný. A koupil jsem auti originalní kryty v narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 Já vim že to neni lehký ale co dělak když se moc nudíš ...... takže maska zůstane původní jo? Ona je vždycky radost když na autě něco změníš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 (upraveno) No chtěl jsem semka dát fotku až s novyma světlama a lyštama v laku ale ty mřižky v narazniku v laku a maska v laku mě tak potěšila že sem hodim foto asi už ted Co vy na to ? Libí ? A co lyšty? Do modra nebo černa ? Upraveno Červenec 12, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Mno neviiim kamo, ja ten chrom z ty masky sloupal... aby se ti ta barva neodnipla az sejmes nakej kamiinek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Nalakovaný pěkně, ale myslím že by to bylo hezčí maska v barvě a výpně(mřížka a ten chomovej rámeček) v tý černý. Ale tak hlavní že se to líbí tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 (upraveno) 2Konwas: Ten "chrom" jsem ošmirgloval. Ne uplně ale byl zdrsněný. 2Sentinel: já chtěl aby ta maska opticky zmizela. Což se mi celkem podařilo Ale je možne že topak dam do barvy ... spíš ne to ma každy Upraveno Červenec 12, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Jojo to je pravda že to má skoro každej. Je fakt že ta černá k tý modrý jde....u světlejší barvy by to bylo horší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Jj B) Interval výměny rozvodů Musím si to sem dát. Nechce se mi to pak bůh ví kde hledat až to zase zapomenu. vymena_rozvody.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 (upraveno) Dneska jsem z 1. kvaltu přeřadil na 4. kvalt a dal jsem tomu kotel. Chuďěra se nestačila divit co to dělám za blbosti. Začala dosti smrdět. Doufám že je vpořádku. Mohlo by se něco posrat ? Ubyl olej. Motor a z vfuku jde smrad spáleného oleje. A všiml jsem si že při záběru na jedničku když rozjiždim přez spojku tak mi něco v spojce bo v motoru chrastí. Ale jen při tom začatečnim zaběru. To jsem zvědavý co se z toho vyklube. Upraveno Červenec 12, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Jo tak to nevim to pořádně projed a bude to dobrý....v horšim případě by to asi jenom chcíplo B) to já u tátoví avensis když jsem přijížděl do města z 5tky hned 1ku B) chtěl jsem 3 ale nějak sem zapoměl že tam to k ní skočí samo a nemusim ji pomáhat B) tak vysoko v otáčkách ještě asi nebyl B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 V kanceláři ve stínu máme 30°C přesně! Podle termostatu! Peklo !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 To se máte :D tak grilujte apson ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.