Guest Beny199399 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Přídavná jednotky pro zvýšení výkonu motorů TDI mate zkusenost funguje to, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Ale ten název :o tématu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 I takovi musi byt:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ferdo Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 ahojte som tu novy a nedavno som si kupil octaviu. a hned po kupe som nasiel pod kapotou neaky tzv powerbox. nic mi onom dokopy nenasiel ani google tak sa chcem spytat ci niekto nema skusenosti. inak som ho vybral von preistotu. a este nanom je napisane PBCLM4 za odpoved dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 JJ tyhle power boxy to je vynález :D http://cimbu.cz/index.php?page=whole&lng=cze&item=9 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Čau. Tak power box by údajně mě zvyšovat výkon a snižovat spotřebu. Sám jsem ho nezkoušel,ale kamárad ho prý měl a prý i tak fungal. Ale hodně lidí tvrdí,že je to blbost a nefunguje to. Radši bych ti pro zvýšení výkonu doporučil Chiptuning ŘJ a pak vyměnit tubro,vstřiky atd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 nejhorší věc kterou tam můžeš dát, pouze to oblbuje jednotku nic víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ferdo Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 ja som to tam nasiel po kupe auta tak som to odtial vyhodil. ale mam iny problem. palubny pocitac mi ukazuje aktualnu spotrebu vyse 15L a aj pri jazde je to pododbne a uz neviem kde moze byt chyba. inak ked tam bol ten powerbox ukazovalo spotrebu viac ako 23L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.