Radess Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Zdravím pánové, Včera jsem zjistil, že mám totálně promočené koberečky a podlahové krytiny u řidiče a za řidičem.... tak jsem oddělal koberečky a dostal se na tu semišovou vanu nebo co to je. Ta je také promočená... když mrzne mám v autě i zamrzlé skla zevnítř... Nevím co s tím...když naliju vodu pod kapotu tam kam stíká do odtoků ze skla...tak se mi zdá, že vytíká přímo pod pedály...a teče až dozadu... jsem zoufalej. Poradite co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Mrkni zda nejsou ucpane odtkove kanaly co jsou pod torpedem (plastem pod oknem) a vypadla pruchodka od otevirani kapoty , nebo netěsní box v kterem je propojenì svazku z kabiny ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Mrkni zda nejsou ucpane odtkove kanaly co jsou pod torpedem (plastem pod oknem) a vypadla pruchodka od otevirani kapoty , nebo netěsní box v kterem je propojenì svazku z kabiny ven. Kouknu na to, čistil jsem jen ty odtokovy kanaly co jsou u kol...... každopádně díky, potom napišu jak to vypadá . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Nemaz zač prosim necituj přispěvek pod kterým jiný neni je to proti pravydlum aby tě admini ne.....li, Dej pak vedet a budem řešit dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Díky za radu :-) zpátky k problému. Tak jsem oddělal stěrače a lištu.... oddělal jsem i ten box k elektřině...ten vypadal, že tam byl nasazen špatně. Tak jsem ho tam dal zpět a pořádně zatáhl.... vzal jsem tedy konev a lil vodu do odtokove cesty.. kamarád, který mi pomáhal nezaznamenal něco, že by teklo do auta..tak jsem ucpal ten odtok a voda začla proudem tyct do auta a vypadalo to, že to tam teklo tedy přes ten box. Nejde mi to ale do hlavy, že se tam muže naplnit tolik vody, že bude zaplavenej celej box..... Mám z toho velkou hlavu..... budu msuet zítra ten box silikonem zaplnit...kolem celyho obvodu a uvidime no. ale že by byla díra na kastle někde tomu nevěřím, nic jsme nezaznamenal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Tak dnes opet voda viz obrazek. Sice uz to nejde dozadu tam vypada, ze je to uz pomalu vysusene ale vepredu nic.... nevin si uz vubex rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 nemáš nahodou šíbr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Šíbr nemam. Ten box jsem celej zaizoloval tmelem.... pylovej filtr jsem vycistil....vse jsem vycistil zadelal a celej den to fenem susil.... jenze by to chtelo susit ty vrstvy u ridice tak 2 dny bohuzel musim ted 3 dny do prace.....talze snad to uz nepotece no....uvidime. dnes jsem to jeste zkousel konvou prolit ty odtoky a nic neteklo. Pres noc necham pootevreny okynka. Zitra napisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Leden 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Tak to vyoada, ze je to v poradku...akorat jen vysusit. Jsem rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 jj to sušení to je na dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.