Radess Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Zdravím pánové, potřebuji menší radu.... nedávno jsem si pořidil O1 2002 a bylo mi v bazaru řečeno, že má bufika. Podle mě to ale je pouze topení, které mi vytopí pouze motor. Mám pravdu ne? Pokud ano, existuje nějaké dálkové ovládání? Někde tu na foru jsem čet, že borec to zapne i mobilním telefonem. Děkuji Vám za rady...jo a můžu se zeptat jaké rádio by jste mi doporučili místo tohodle Kenwoodu?viz. fotka Mějte se zatím pěkně.... Radim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aramysfidela Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 dle me klasicky webasto co je v nakladakach da se na nem nastavit den a cas kdy se zapne a bud je to vodnik to ohreva vodu vmotoru nebo podle me ty mas vzduchovej co topi jen v kabine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Tenhle máme v dodávce, vyhřívá to prostor i motor. Jdou tam nastavit časy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 to je nějakej starší vodník od eberspacher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Leden 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Ja to zapnu na 15 minut a podle me to pouze vyhreje jen motor..... nastartuju a hned topim.... jj ten den se da nastavit ale radeji to nepouzivam moc tonu neverim...stane se chybicka a vzbudi to v noci celou ulici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 tak vodník vyhřívá jen motor (chladící okruh) jen nějake modely se dají propojit s climatronikem aby zapínal větrák a vyhřál i kabinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Leden 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Jasny, tak zatim je mi to jedno...zima v nedohlednu :P ale obcas jak zamrzne tak se to hodi vzhledem k tomu mdyz mi predni okno zamrza zevnitr :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Mám tam webasto benzín,bez dálky(je možnost dokoupit),ručně se dá nastavit den,čas spuštění.Ventilátor topení musí být zapnut minimálně na 2 rychlost.Čas vlastního chodu webasta je nastaven na 20 minut a vyhřeje to motor a kabinu.Ten kdo jezdí ráno pravidelně ve stejný čas,je ve výhodě,nemusí se starat o okna a sedá do vyhřátého auta.Mohu jen doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.