HonzaP Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Zdravím mám autorádio SONY GTX 310 k němu originál vývody na ISO, ale v příručce k radiu se nikde nepíše o zapojení. Jde mi o polaritu na reproduktory. Jak poznám + a -? Kabely jsou např. hnědé a hnědé s čarkou. Čárky má význam mínus? Díky Omlouvám se, už jsem dohledal na sony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Zdarec, můžeš hodit odkaz? Já ted predelaval ze starého auta do octy Sony gtx (tuším)ma to aj USB. Nejdřív sem mel větr z toho jak to půjde,ale nakonec sem to jen nacvakl do ISO konektoru, a radio šlape..ale ted si me nahlodal esli ta polarita je tam správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Xeigen Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Reproduktorom je jedno aku maju polaritu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Reproduktorom je jedno aku maju polaritu :lol: :prcprc: jinak tady je to značení : http://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=CDXGT310&template_id=1®ion_id=1&tab=manuals#/manualsTab 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Xeigen Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Teda ak maju vsetky rovnaku polaritu troska blbo som to napisal ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Dikec za odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.