Bjarda Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Tak jsem si udělal radost a mám na vás ještě otázku, plánuju nalakovat ochrané čenré lišty na dveřích a nárazníku, co myslíte nebude to šaškárna ?? Přidávám náhled jak by vypadal bok. Děkuju za názory :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Dost lidí má lišty v barvě vozu a přitom nemá RS nárazníky - například Chjetjov, vypadá to hezky. Mě osobně se více líbí ty lišty z FL, tedy lehce profilované, ale to by potom vůbec nekorespondovalo s lištama vpředu a na zadku. Takže za mě proč né, vypadá to o řád výš než ty plasťáky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 děkuju za názor, tak až bude lepší počasí tak se dotoh pustím :) Jinak k vánocům nadělím oktě rs nárazníky a pak to bude vypadat s FL lištama dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Hmmm tak potom bych přispěl tím jak to mám já - RS nárazníky + boční lišty mám RS v černé, nechal jsem se inspirovat konceptem RS+. K tomu jsem si udělal ještě výplň masky - tedy žebra, do černé + krytky mlhovek a i dolní žebra. Zatím jsem to nikde neviděl. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 To vypadá dobřee :) Budu muset ale vymyslet něco jiného, abych nebyl opičák :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Však od předávání inspirace jsme tady.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 vzhledem k tomu, ze mas svetlou barvu, tak bych to dal do barvy auta, na tom RS+ to vypada fakt dobre, je to tim, ze to ma ve vysledku sladeny s lizem, kolama, zrcatkama a limcema u mlhovek :) jo a co ty krytky na sroubech?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Zkusím udělat něco ve photoshopu a dám to sem :) Jo a ty krytky mi nějaký zmrd* kradou :D většinou zmizí kryt na bezpečák a ostaní odpadnout, protože byly asi špatně nasazený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 jj s tema krytkama: za chvili se bude krast i voda do ostrikovacu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 No ani bych se nedivil, v Lípě se krade vše. V létě mi ukradli čepičky na ventilky a stěrače ale lepší než aby zmizelo celé auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 kup si nejakou fakt malinkou kameru. Lipa je mala ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Už jsem koukal na něco do zpětného zrcátka :) ty jsi také z lípy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 nn, z Liberce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Myslim že to bude vypadat pěkně i s těma sloupkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 No ve výsledku to bude výraznější, ale na tuto barvu se to moc hodí.. Tu černou folii bych volil lesklou, ne matnou. K tomu RS+ - je pravda, že tvá barva je hodně světlá, já mám anthracit a tam to sedí parádně.. Musel bys sladit více věcí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Matnou mám už masku a zrcátka právě tak bych nahodil i sloupky, myslim že to by bylo docela dobrý. Tak práce mám vymyšlený dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 s ploutvi a kridlem nepocitas? Pripadne jeste strecha. Ocividne nemas s Photoshopem problemy, tak bych vizualizoval, co by to slo B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Laurin: Ploutvičku a křídlo už mám doma :D jen čekám ne lepší podmínky Nad střechou jsem dlouzee přemýšlel, sám ještě nevím uvidíme co a jak ale vizualizaci již mám hotovou:) Jinak hoši pokud schnáníte nějaké ND na O2 mám nějakou nabídku na bazaru, dohodneme se na ceně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Tak k 20tinám sem si nadělil dárek... 17.2 si jedu pro RS 1 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Dnes jsem umyl špínu ze zimy a vyzkoušel leštičku ^_^ A protože bylo hezky tak jsem rovnou namontoval ploutvičku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Škoda tam té antény, kdyby ji Škodovka dělala bez prutu, nemusel bych shánět z VW Ale jinak dobrý a autíčko jako nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Jo taky me to stve :/ mam tu jeste ploutvicku z a6 nove ale tsm bych musel predelavat prijmac a to se mi nechce :D... Po te zime to bylo pekne zanerazene... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Já sice kupoval originál VW z USA, která byla přímo určená jen pro příjem AM/FM, nepřijímalo to ale vůbec nic. Také jsem ji musel komplet přepájet a předělat, no nyní v kombinaci s mou vnitřní duální anténou chytá velmi dobře, na prut nemá, ale velmi se k němu blíží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Joo tak jsem to dělal kamarádovi na béčko a právě ten signál mě moc neohromil. No koupím takový ten menší prut a prdím na to :) Jinak měl jsem anténu rozebranou a všiml jsem si tam místa na něco, předpokládám že to j pro GPS modul ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Dnes jsem si všiml, že jakmile nastartuji nerozsvítíse mi automaticky světla ( potkávačky) Nevítě čím by to mohlo být ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Fakt pěkný ať slouží ...jinak co jsem si četl tak ty sloupky dej to černý lesklý,je to pak pecka,sám jsem to dělal před dvěma roky a furt drží,bylo to dělaný jen na zkoušku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Tak k 20tinám sem si nadělil dárek... 17.2 si jedu pro RS 1 :D to jako pro kola nebo auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Malis : Děkuju moc ! :) Jojo rozhodl jsme se pro lesklé :) Ty sis je dělal sám jo ?? Lojza : Pro auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 no právě se mi to zdálo divný, pač kola by neseděly...a co dobrý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.