Přejít na obsah

Poblikavani vsech svetel

Oskar

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny. Mam takovej problem uz zase mi poblikavaji vsechna svetla vcetne radia. Ale deje se to jen kdyz zapnu automatickou klimu. Kdyz vypnu automat a necham jen eco bezi jen vetraky tak se nic nedeje. Mam novej alternator novej kompresor a zadna zmena. Mate nejakej napad? Uz se mi nechteji kupovat dalsi a dalsi nove veci leze to dost do penez . Dekuju.

Odkaz ke komentáři

Kdyz jsem tam daval altik tak draty vypadali naprosto ok a jeste jsem vse prostriknul kontaktolem. Ale kompresor mi davali v servisu. Ale to problikavani me trapi uz nekolik let. Ale kdyz jsem auto kupoval tak mi delali celolak tak me jeste napadlo jestli nemam diky tomu nekde spatnou kostru. Nevite kde jseu vsechny kostry? Mam 1.9 tdi. Jen se zeptam staci aby byl jen cisty zavit nebo musim pripadne obrousit i plochu pod dratama jak se dotykaj kastle?? Diky

Odkaz ke komentáři

Daji se ty kabely nejak vyzkouset? Nechce se mi slozite menit kabely. Nebo je to jen na nejakou rychlo spojku a staci sehnat nekde svazek na vrakaci??? Nevis kde jsou vsechny kostry ktere se toho meho problemu muzou tykat ?

Daji se ty kabely nejak vyzkouset? Nechce se mi slozite menit kabely. Nebo je to jen na nejakou rychlo spojku a staci sehnat nekde svazek na vrakaci??? Nevis kde jsou vsechny kostry ktere se toho meho problemu muzou tykat ?

Odkaz ke komentáři

Jeste me napadla jedna vec. Kdyz i v tomto mrazu poustim automat. Klimatizaci spusti se vetraky?? Napadnul me prach z uhliku na motoru vrtule. A jeste me napadlo ze se spousti zapnutim automatu pridavne topeni pro rychlejsi ohrev vodniho systemu. Nevite kde je ulozen?? U OC1 to znam ale tady ne. Treba je jen zoxidovany konektor k tomu vytapeni..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...