Přejít na obsah

Oskar

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    127
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Oskar

  1. Prosím vynazat. Prodáno!
  2. Jsem z Brandýsa nad Labem 12 km od Prahy na Mladou Boleslav.
  3. Snížení ceny 3200kč.
  4. Prodáno. Prosím vymazat. Děkuji
  5. Stále na prodej není zatím na pevno zamluvena. Platí do smazání.
  6. Nabízím k prodeji dvojitou podlahu pro Škodu Octavia 2 Combi z Elegance , matice chromované. Nepoužívaná. Cena 1700 kč. Dohoda možná.
  7. Nabízím k prodeji málo používané 4ks zimní pneu 195/65 R15 Goodyear UltraGrip 7+, vzorek 80 %, s disky plus originál poklice Škoda auto na Škodu Octavia 2. Kola nafouknuté a vyvážené. Cena za komplet 3390 Kč.
  8. Modelový rok je 6/2006 1.9 tdi BXE. Najeto 174000km. Auto jsem nechal napíchnout a žádná závada ohledně motoru a podobně se nekonala. Jen pokles baterie, ale to je tím že mi dlouho svítily světla a hrálo rádio. Už je to tak dva roky co můj soused měl problém s EGR a projevovalo se to nadměrnou kouřivostí a přechodu do nouzového režimu. Nic takového se u mě neprojevuje. Projevující se zvuk určitě nahraju protože už se to opravdu nedá.
  9. Tak jsem to zjišťoval a egr funguje jak má. Bohužel nikoho nenapadá co by to zavrnění mohlo zpusobovat. Nesetkali jste se s tím? Znova jsem se snažil lomcovat s motorem a žádné docvaknutí na kastli se nekonalo... Potřebuji vážně pomoct. Děkuju.
  10. Měl jsem před časem stejný problém a byla to prasklá pojistka v motorovém prostoru vedle baterie. Bohužel už si nepamatuji která to byla.
  11. Abych to napsal od začátku. Vše bylo v pořádku do té doby, než jsem před časem pospíchal. Druhý den se i začalo ozývat nejdřív takový tupý dunění při šlápnutí na plyn a zvuk se ozýval jako za motorem jak je egr vetil. A taky v ten samej čas začal rosit olej z egru. A ted se k tomu přidalo tohle. Budu to muset ještě pri startu vypozorovat. Ale už mě to opravdu sejří.
  12. Děkuju za radu. Pojedu o víkendu za kamarádem ten to napíchne a bude jasno. To video nahraju o víkendu a pošlu. Tohle nenapadlo ani profesinály. Jen se bojim aby nebyla výměna egr ventilu k ničenu, protože když začíná téct olej tak to znamená turbo pomalu ko. A to měnim olej tak po 8000 km a chladim a chladim. Ale zatím musím říct že tah má naprosto plynulý a chová se jak má. P.S: ještě se chci zeptat je nutné to načíst za studena při prvním startu co?
  13. Zdravím všechny. Mám ještě takovej jeden problém. Mam O2 1.9 tdi 77 kw BXE DSG. Při nastartování a to nejvíce za studena, pak už je to jemnější, ale pořád dost výrazné a při rozjezdu a popojíždění v nízkých otáčkách se ozývá dost výrazně rezonování. Silembloky na motoru jsem zkontroloval a vypadají ok. Přetáhl jsem je a to i nápravnici, spodní šusplech a dokonce jsem vyměnil i to gumové uložení na horním zakrytování na motoru a také nic. Setrvák tam mám tak 50000km a dsg řadí nádherně hladce. Lehce mi rosí egr ventil pod membránou. Nemůže to být v tom? Už jsem tak trochu bezradnej. Zapomněl jsem, že výfuk jsme také zkontrolovali a nic. Je tam vše jako nové a to mám najeto 180000 km. Můžete poradit? Děkuju.
  14. Zdravím všechny. Chci vás požádat o radu. Mám O2 1.9Tdi 77kw BXE DSG a už delší dobu mě štve, že mi při startu motor nenaskočí plynule, ale jako by zaškobrtne ale bez problému naskočí, je to dost neprirozený a nepřijemný. Dal jsem novej startér, mám i před časem měněnej setrvačník a žádná změna. Napadlo mě jestli to není větší dávka paliva při startu. Napadá vás něco co by mi mohlo pomoci? Děkuju za každou vaší radu.
  15. Zrdavim všechny. Chci se zeptat na pár věcí než to začnu rozebírat. Včera jsem si dělal přední brzdy a když jsem to měl na heveru tak jsem sundal krycí plast motoru a viděl jsem jak mi stéká olej po bloku motoru od míst kde je EGR ventil. Po sundání plastového horního krytu motoru jsem koukal že pod vývěvou u EGR ventilu je také dost oleje. Je nějakej způsob jak to opravit bez toho že bych koupil novy ventil?? Mam tento typ 038 131 501AN. Děkuju vám.
  16. Prodám plně funkční a bezvadný Startér na Škodu Octavia 1.9 TDI 77Kw DSG 6st. Cena 990 Kč jrtom@centrum.cz
  17. Zdravím všechny. Potřebuju pomoct s mým problémem. Když zapnu ventilaci s klima i bez, tak mi z vetilace, na které jsou výstražné blinkry, proudí na straně spolujezdce vzduch slabě ale i přes to s klimou chladně. Neznáte někdo nějakou radu? Máte někdo zkušenost jak to dát doma v garáži do kupy? Nemam ted možnost se připojit na Wag. Bohužel. Děkuju za vaší pomoc.
  18. Davejte si pozor na to ze na praci vam autorizovany servis da zaruku jen jeden rok! Takze kdyz dojde k opetovne korozi diky neodbornosti zamestnance tak vas to bude zase stat nejake penize. Tak ze at tam uvidite pri prebirani nejakou chybu tak okamzite resit! A nemusite se citit nejak trapne a stydet se jako mnozi a pak splacou nad vydelkem. Jde prece jenom o vas a ne o ne. Oni to maj jako jednu polozku dne.
  19. Tohle je prave ten okamzik kdy se clovek nesmi vzdavat! Skoda auto ma svou linku na kterou se muzes obratit a tam dost prihlizeji na servisni historii. Me taky rikali ze ta moje koroze se vyskytuje na tom miste dost casto ale diky tomu ze chybely asi dva znackove servisy tak se k tomu neznali. Me se taky zacal diky tvrdemu tesneni odirat lak. Tak jsem zajel na vrakac a tam jsem si tesneni sundal z r.v. 2012 a ta guma byla heboucka tak jsem to prehodil a je vse v pohode. A vrakac za ty gumy nic nechtel takze v pohode jinak nove stoji okolo 700 kc.
  20. U nas je problem v jedne veci a to ze nikdo nechce byt ten prvni a ceka opodal jak to dopadne a pak si jen prihreje polivcicku. Co takhle jit do toho proti nim ve vetsim poctu a nakonec svyho dosahnem. Ja bych do toho urcite sel. Pred lety jsem mel problem se znackou Mercedes Chodov a resil jsem to asi tak 6 hodin a nakonec jsem odchazel jako vitez ale prisel jsem malem o hlas! Kdyz jsem od nich odchazel tak mi jeden z nich rekl ze ho to mrzi ale nemuze jinak ze to tak vedeni chce. Tak co na to rict...
  21. At si kazdy rika co chce. Vw a skodovka ma takovejch chyb a poruch a na vsechny sve zakazniky pohrdave kasle!!!! Nikde nic nezverejni a i kdyz je evidentni ze se chyba prokazala na stovkach pripadech tak to tam bouchaj porad dal a dal vzdyt se vzdycky nejakej trotl najde a koupi si to a pak ho natahnem az k nam prijede do servisu a kdyz nahodou bude mit nejake interni informace tak mu to teda nejak daj dohromady!!! Tak s timhle pristupem at jdou do hajz.. Myslim ze neni hrdinstvi drzet hubu ale dbat o zakaznika a pro jistotu sve zakazniky svolat kdyz se projevi problem a to nechci nejako znacku uprednosnovat! Ale Skoda uz nebude me dalsi auto a to jsme jich doma uz meli... Jedine v cem ma skodovka nejakej vyznam je ze je vsuďe dost dilu na vrakacich at jsou odkudkoliv.
  22. Dneska jsem koukal na porad Autosalon a pohled na toho slovenkyho konstruktera mi znacne zvysil tlak!!. Vse co s nim zkonstruovali slo kvalitou naporsto do kopru! S moji O2 jsem mel takovych problemu jak nikdy pred tim se vsema O1. Asi se budu muset preorientovat na o neco lepsi VW nebo Toyotu. Skodovka uz nema tu kvalitu!!
×
×
  • Vytvořit...