Přejít na obsah

dvířka k zátce od nádrže

spicik

Doporučené příspěvky

zdravím Vás všechny a potřebuji od Vás opravdu moc pomoci. Řeknu to jednoduše. Jsem idi*t. Při těhlech mrazech nevím co se stalo, ale potřeboval jsem opravdu nutně natankovat, ale co se mi nestane. jdu k dvířkům ( ty co se stlačí dvířka se pootevřou a pod tím je zátka od nádrže abych mohl tankovat) od nádrže a nešli otevřít, tak zkouším to rozcvakat tam, zpátky, tam zpátky, tam zpátky a nic. tak jdu na benzínku, koupil jsem rozmrazovač zámků stříknul jsem ho kam to jen šlo kam jsem se dostal a nic. jelikož bylo -16 začla mi být docela zima a nervy už mi po dvanáctce v práci tekli, chtěl jsem to tedy akorát ze zámku vyrvat nebo to prostě vytrhnout. Bingo otevřel jsem ale malý háček. dvířka se v půlce zlomili. prozkoušel jsem tu pružinku co tam je a ta funguje v pohodě, tak jsem si říkal co je. Je tam i něco jiného než taková ta pružinka..? No ale hlavní věc, nevíte někdo kde bych mohl ty dvířka levně sehnat a pokud ne levně tak aspoň někde sehnat..? + ještě taková zajímavost, pokud zamknu auto, neměli by jít dvířka otevřít, ale prostčil jsem jen prst dírou v dvířkách dovnitř a jen klepnul a při zamčeném autu jsem to lehce otevřel. Je to záhada. Takže otázkou je prosííím!! Neukamenujte mě! Je mi 19 o své octě se teprve vše učím, ale tohle je věc co se mi fakt ještě nestala.
Otázka č.1 : Kde sehnat dvířka prosím?
Otázka č.2: Je tam nějakej systém, motorek či něco jiného a jak zjistím zdali je to oddělané, abych nekoupil popř. dvířka nainstaloval a pak to zase nešlo otevřít a další dvířka v háji.

Závěrem předem moc děkuji za každou NORMÁLNÍ odpověď, chytrolíni co ze mě chcete dělat akorát blbce, tak ani nic nepište. Sám jsem si vynadal dost.

Odkaz ke komentáři

tak jsem to našel, jmenuje se to přesněji klapka plnění paliva. ale 1500,- mi přijde dost.. teď už jen vědět jak se dostat k tomu motorku. asi to nechám slepit, máme tu u nás docela dobrýho lepiče plastů. ale nerad bych to nechal slepit a pak čuměl, že to zase nejde otevřít.. sakra, ale proč..? motorek rozbitej? jak se k němu dostanu prosím?

Odkaz ke komentáři

hotovo, vyměněno, kdyby někdo potřeboval, dejte vědět řeknu jak vyměnit. Je to trošku piplačka, tu klapku celou jsem sehnal na vrakáči, zaplať panbuh i v barvě laku za krásných 200 Kč. zjistili jsme, že tam přimrzl torx od centrálu, kterej pootočí centrál na víku a jde to otevřít, někudy se tam dostala voda a centrál urval takový pacičky, a zůstalo to jakoby zamčený. Takže jsem to musel stejně urvat. Takže to zítra jistí autostyl, koupím ten torx novej, nasadím do něj centrál a hotovo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...