Přejít na obsah

Blue Pearl Lio

Doporučené příspěvky

Zdravím,moc se mi libí Váš nápad se stickerbomb a ofuky :palec: Rád bych to od Vás okopíroval (samozdřejmě jestli mohu) a tím bych se chtěl i zeptat na postup uprávy:) Jestli byly ofuky demontovány nebo zůstaly na mistě:) Předem děkuji za odpověď.
PS: Máte moc krásnou Octavku a stickerbomb je super, přece jen DŘEVO PATŘÍ DO LESA NE DO AUTA! :lol::unsure:

Odkaz ke komentáři

ahoj ofuky pro lepsi nalepeni a i vse okoli jsem demontoval a udelal doma je k tomu lepsi pristum nez neak v aute ale neni to nic tezkeho je odcvaknout staci plochej sroubovak a kolem dokola to povytahat,jinak ustredovyho ofuku se musi vycvaknout to u vystraznych a pak samotny vystrazny pri odelani ofuku (alespon ja tam mam prd mista) jinak samotny ofuky jako plochy jsem musel zdrsnit aby to na ne slo lepe nalepit ikdyz podle toho jaka je folie. neni to nic narocneho je to spise jen z nudy kdyz venku prsi :) a jj byt to drevo tak to necham ale imitace ? :D nikdy !

Odkaz ke komentáři

Tak pridam par fotek z víkendu kde jsem si pripravoval kola na sezonu a hlavně sem se zbavil laku od předešlého majitele akorat chudak auto to neako odneslo a trošičku se zaspinelo :-D :-D :-D jinak ted uz jen nazout pneu a kola jsou hotova

,, Tak takto dopadla

post-5963-0-31955000-1392100890_thumb.jpg

,; a tady je jedna pracovni kde me pomahal kamarad

post-5963-0-51087600-1392101303_thumb.jpg

,, a tady jedna z meho obyvaku jak to vypada :-D :-D :-D :-D

post-5963-0-56598000-1392101718_thumb.jpg

,, a jedna pak na zkoušku dozadu ;-)

post-5963-0-00062200-1392101836_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...