Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Kola jsou šupa , já bych se ale trochu bál o ty lemy disků. Držím Ti palce ať to všechno dobře dopadne a neodřeš to ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Toho uz bych se ani nebal ;-) uz kdyz jsem je koupil byli v dezolátním stavu a potrebovali dost opravit aby byli aspon takovy jaky jsou :-) jinak diky moc, mozna dnes to skusim nasadit ale stejne pak musim je sundat cekam na vymez krouzky :-( ale stejne stim nejezdim ted tak aspon se nebudu nudit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Tak hod foto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Tak co už to máš nahozene a složené dolu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 jo mam leda .... :D jsem dnes odpol zacal a koukam vzadu desticky uplne KAPUT :/ a kotouce uz budou mit taky sve leta :-O takze sem krom odrezani dorazu neudelal nic :/ dotoho me dosel plastix takze sem letel do obi a obednal kotouce a desticky na rychlo :-O :( me to fakt jde teda takle to nestihnu ani do leta :-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Velká to škoda,ale desky jsou udělané hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 tak jasny mam obednany kotouce i desky :) ale pridelani urcite bude zas prdel aby to slo nandat na kotouc :-O urcite to nepujde samo ale uvidim snad do pondeli to neako budu mit mozna i zitra kdyz to pujde bez komplikaci jediny co by mohlo stavkovat vbude z5 zatlacit ten pistek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 nejdřív ho rozpohybuj a pak ho zatlač;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Vzadu se ten pístek musí při zaltačování i otáčet (myslím po směru hod. ručiček), pak to jde uplně lehce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 jasny kluci ja to udell pomoci truhlarsky spony a sikovky a slo to sice zezacatku naprd ale pak v poho :) ted resim jinou vec :D jinak je to na kolech ael vic nez na kolech spiz na zemi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 :D Já jsem to dělal uplně stejně, když jsem to jednou dělal Myslel jsem že jsem jedinej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Uka foto konecne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Tak co už si to říznul?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 delej kurvaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 No šup fotky Eli slintá po zemi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Eliho sliny uz prozrLi i podlahu a pomalu pokracujou dal do hloubky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Dělá nebavku,ať jsme napjatí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 všechno bude :D vydrzte :D o vikendu by to mohlo byt uz oficialne pojizdne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 (upraveno) Tak zde aby se nereklo par onfo a prace za posledni tyden co jsem zjistil ze je potreba opravit,upravit,ci predelat :-D :-D :-D tak pri meneni kol zjisteno ze na zadni naprave jsou kotouce a desticky v haji ... Nemenil jsem za nic extra proste levny kotouce a desticky ferodo neco :-D lepsi nez to co jsem mel plus se pak natrela zadni naprava bodyckem. Aby se tady neslintalo tak dam jednu upoutavku :-D neumyto,naprd wheelgap :-D :-D tak me neukamenujte me, vim ze to mam vysoky :-( ..... Jinak vcera jsem dodelal vyriznuti nosniku ale musim to dnes dobrousit mam tam nablito jak cune :-D Upraveno Duben 24, 2014 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Ty desky jsou dobře jetý a kotouč taky jak žiletka. Tomu řikám využít komponenty na maximální potenciál :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Tj uz i vnitřní koroze se v nich delala a hlavně sem do nich pichnul sroubovakem a kus desticky upadlo a tak sem na otocku letel pro nove :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 A předek bude fotp??Jinak zadek lxs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 vsechno bude :) nechci to fotit nebot kvuli tomu nosniku sem to mel nahore a ted to pujdu zas dat dolu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Tak jsem slíbil par fotek tak sem neco pridam z vykendu co jsem fotil od boku :-/ takze me nehejtujte ze nemam nake veci nalak umyto atd na to ted kaslu neni cas steluju podvozek :D zatim takle ikdyz uz bez krytu motoru :D ten se valel jen po zemi a vadil :D jinak oficialni fotky budou az bude hotove a cele to bude tak neak provizorne pojizdne :D Rikam je to vse provizorni :D oficial fota budou az to bude vyhovujici :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 ty kráááááso, pěkně se ti to plazí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 ta 2 fotka se me moc líbíí ^_^ , konečně ji vidím víc než včera na sluníčku......ale samo že celkově to je mazec plazec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Fakt to mas brutalni :) slintame.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 no tak my rozumný neslintáme, ale jen uznale přikyvujeme, ale slintat bude on, ale olej, až si někde škrtne vypadá to super, jen ta použitelnost, ta použitelnost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Vypadá to skvěle , ale ta použitelnost bude hodně problematická. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.