marekczek Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 s tím ani nedojedeš na sraz, nýbrž jako daily car :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Moc pěkné, ale trošku moc Ti kola lezou z blatníků ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 kvuli náběhu k praham musel byt udelan ze 2 kusu a trosku upraven jinak by to vypadalo na prd videl jsem fotku. Jinak na static to neni zly :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Zadek je luxus,tak to má vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 tak tak to je muj chlapec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Ahoj mužu se tě zeptat na nějakej navod jak vyleštit kola? Klidně do sz co je všechno k tomu za potřebi.. na netu je tolik navodu že mi z toho jde hlava kolem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Máš vše v SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 vsechny jsou skoro stejny :) jinak koukam hanz ti uz neco poslal a myslim ze to bude stejna metoda takze :D tak :D Jinak dnes jsem se konecne dokopal a koupil new vybojky 6000k a zase hezky svitime :D plus z nudy sem si potahl predni blinkry ( zimmni) :D folii do cerna :) cca 30 % a trosku osetril korozi nez pujdem na lakovani :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Přesně, většinou je to stejný jen někdo končí jiným číslem při broušení a nebo používají jiné metody na sundání laku apod. Co všechno se bude u tebe lakovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 (upraveno) potrebuju 5 vrata coz je na kok.. musim sundat sklo atd a az sezenu new kapotu nakou slusnou levnou tak tu moje je ko v rohach to uz nepujde ani vyvarit :( ap ka spodky blatniku dole klasika :D a pak jen dupky neresim lak mam to na daily zatim :D az to bude opravdu lezet atd kola tak zacnu resit lak a to asi jak ty celolakem :) Upraveno Únor 22, 2014 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Přední kapota:D To je i muj problém:D Stále hledám a hledám (v barvě) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Koukám, že máš podvozek TA-technix :) Jak jsi s ním spokojený a který máš přesně? Ten co je štelovatelný v rozmezí 20-65mm ? Kolik km na něm máš naježděno? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 ano mam verzi EVO tedy cervene pruziny myslim ze 65 jinak mam na nem nalitano uz hodne necelych 30 000 :) furt v pohode jen zadni spodni matky na prd ale to stejne moji vynou :( jsem udelala sek do zavitu a nejde to az na doraz :( ale co tenle rok pujdou pryc :D to mam jen na STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Tak to je paráda :) Budu dávat ten samý a tvé snížení na 18" kolech je pro mne ideál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Ty kola budou parádní v létě :) Ta z tý ukrajiny už je moc dole :D To bych ani nechtěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Jsem mel moc vysoko che to pryc dat helpry a nev stabik nosnik vyrezat a odklony a hlavne nazvedat motor ci kryt a pak mozna budu spokojenej nachvyli :-D Ali to doufam ze to bude vypadat dobre jinak ne ta ukrajina je good ale zas to mega klame ze vse je na ni nastavene jako nastavce prah a narazniky tak to pak takvypada ja doufam ze se dostanu na vysku co jsem skousel ve ps :-D aneb poslendni stelovani a foceni vecer my octy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Tak dlouho jsem tu kluci nebyl mel jsem hodneee uradovani a vseho ale par novinek pribylo na tu moji holku a polu a jiste se do ni muzu pustit . Prvni vec co pribyla jsou uz gumy dopredu a nove zadni misky za uplne smesne penize ;-) Potom sem se rozhodl pro mestsky povoz a hlabne na zimu neco a koupil pažoutka 106 rally :-D plus jsem dal new vybojky do xenonu a je to znat jedna new a druha stara Jinak zitra me ceka prepsani pegi na sebe a plus musim koupit par new veci jeste jinak octavenka stoji vysoka venku nebot ve ctvrtek ji ceha olej a pak rozvody cca pristi tyden a potom se dotoho obuju ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tak jelikoz uz mam new povoz a mam cas neco malo udelat na octulce :-D tak sem se dal do podvozku,a par nepotrebnych veci jsem odebral :-D Plus sem potreboval novy olej a rozvody takze i ty na aute přibyli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 dobře ty, už aby slepička vyjela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Paráda, jen tak dál. Už se těším jak to položíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Kluci potrebuji POMOC !!!!! Urcite spousta zvas ma sportovni stabilizátor od firmy Jom . Jelikoz i ja jeden koupil ve firme revilo abych ho dal a nedrel o nej poloosu. V revilu me bylo receno ze to lze pouzit z puvodnima tyckama (kostmi) a tak sem si rekl v pohode a pustil jsem se dotoho .ale po montazi najednou zrada viz foto : Ani na jedne strane to nelze spojit z tyckami a pritom sem videl spousta aut co to maji a v pohode a at sem skousel co jsem skoisel tak to nejde nebo nevim co stim diky moc za rady ... Zde pridavam jeste par fotek co jsem se to snazim zapojit a nic :-( Diky za rady nebo tak vim ze by to slo vyresit jak jsem daval nahore prvni foto tyckami ale ze by se me chtelo jeste tohlw kupovat navic ten ohyb by byl pak uz moc vysoko prez poloosu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Ten stabilizátor je vždycky dost našponovaný, budeš to muset nějak stáhnout. Rameno jsi určitě přizvedával ne? Máš tlumič stočenej na nejkratší délku? Já osobně jsem to vždycky rozebíra opačně.. tak že jsem povoloval ten šroub v ramenu a posledně když jsme dělali ten podvozek tak jsme to dělali taky tak. Nutno říct že já mám origo stabík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Jojo rameno bylo uplne naprasaka vylomeny a proste nic a kdyz tak pak ten stabik je asi o 3 cm pred ramenem a po namontovani tycky pak ty 3 cm chybej bych musel asi vyresit delsi sroub a podlozky jak kokos :'( Jinak taktwz jsem to skousel i opacne a vubec nic proste :'( uz si nevim rady. Dotoho u nas prsi a ja nemam garaz tak nemuzu na tom v klidu to delat.jeste skusim najet na najezdy a tam se stim potrapit jinak pak uz nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 A co to udělá když postavíš auta na kola a necháš ten stabík odpojený. To by pak mohlo jít přichytit možná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Ti prave chci skusit najet domamontovy najezdy odmontovat i ty gumovy ulozeni aby fakt visel a skusim prichytit nejdrive nabokach z tyckami a pak neak to přichytit ty gumy jinak uz fakt nevimm ..... uz z toho jsem uplne na prášky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tak držím palce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Diky a skusim se z tim neako jeste porvat jinac fakt nevim slozim to uplne dolu a vyhodim to a budu jezdit bez neho a lak resit na lemech pri zataceni nebudu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Jak jsi dopadl chlape? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 zbytečný stresy.. při takovým snížení je ti to stejně na dve veci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 kosti přišroubuj ke stabiku,pod rameno si dej špalek a spust ze zvedaku a přišroubuj k ramenu.Dělam to taky jinak to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.