H@nZ Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Kdybych to nevedel, tak bych rek ze to je na vzduchu, malo kdo by dal static tajle nizko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Výměna silentbloků každých 10.000km :) Vyhazoval si stabík nebo ho tam máš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Duben 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 stabik tam stale je :) a mista az az :D jeste muzu jit niz jen ve cvrtek budu resit veci pod auto atd upravu motoru zvednutim atd jinak diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Silentbloky ho nevytrhnou, ty z cupry stojej 5 kilek, ted je budu kupovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Myslíš ty plný ? Ty v tomhle snížení radši ne. Taky sem měl sníženo na zem s plnejma a pěkně se to pralo s nápravnicí :D V tomhle jsou lepší ty obyč pružný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 ahá tak to zase nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Konečně to máš stejně Jak Já:-D Gratulace a ted se znova naučit jezdit:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 (upraveno) Tak dnes probehla dalsi uprava a to kompletni odelani krytu pod motorem :) a upevneni motoru o 1,5 cm vys :) pomoci podlozek akorad pro zmenu me ted neco na druhe strane neco skrta tak musim zjistit co to dela :/ Upraveno Květen 2, 2014 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 A pak nezavřeš kapotu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 u 1.cm jo.Nad 2cm už ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Aby si tam dostal tyhle podložky tam musíš mít zvedák motoru nebo to zvedne ze spod hever ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Tak tak. Mám též zvednutý motor přes 1, 2cm myslím a všechno v pohodě. U 2cm podložky už musím upravovat aby jsi kapotu zavřel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Kde se daj takove podložky schrastit (sehnat) chtel bych to taly jeste stocit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 taky by se mi šikli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 To je nějaká nová móda zvedat motory :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 víš jak to je nahoru a pak dolu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 To ti udělá kdokoliv kdo umí s železem. Stačí pořádný masiv ze železa a mít přesně navrtáné díry. Pak stačí delší šrouby ;-) ja mam podložku i pod převodovkou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 hmm tak to je dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) Vse funguje jak ma ;-) 2.5 cm je hranice Jinak nandat to tam bylo peklo a jinak pokudto nemate tak 3.5 cm od zeme tak zbyzecny si myslim davat j to dal abych mohl co nejniž :-D jinak jak pise Hans udela kde kdo jinak pod prevodovku jsem to chtel taky ale pak sem usoudil ze to je k nicemu kdyz se ten silenblok vyhne.jinak neni to moda to tam mit ale jelikoz pod motorem nemam nic ani plech ani plast tak me tohle pomuze ochranit vanu ;-) Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tak a mam ne hezkou zpravu vcera po kompletnim očištění jsem jel konec ne auto projet cesta probihala fajn krasne low and slow potom z niceho nic od leveho kola rana a cvakani nastesti u toho byla benzinka tak sem hned odbocil po dojeti jsem nenasel zadny defekt atd a ze odjedu a uz nejedu zaradim ale nejede asi leva poloosa protocen tisice hran nebo nevim takze ne cekal odtah. jinak dnes to budu resit tak uvidim ale vypadato na ko poloosu opravdu se me ted dari vic nez dost asi to nechce jezdit ci co :'( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Občas je den blbec, ale nic se neboj, to dáš do kupy ! Držím palce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 To se občas stává že se cvakne poloosa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Martine: diky a snad joo dnes az dorazim z prace tak jdu na to sundani :-) Jinak jo no tak original poloosa no :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Tak po necenachy problemech a meneni vnitřního homouse . Jsem to mohl konecne o vykendu vytahnout na lehkou projizdku po okoli sice spinave a vysoko zatim.ale aspon sem dam představu jak to ted je ;-) je na tom jeste hodne praceeeeee. Nooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Sem si řikal co se děje že nepíšeš, asi nějaký komplikace ale tak jeden kloub není zase taková rána :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommek Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Tuhle Octu znám podle vidění z parkingu od práce... jen jsem si říkal že jsem ji na parkovišti dlooouho neviděl, ale myslím že daily PUGa jsem tam zahlídl, je to možný? Myslím že loni jsi párkrát parkoval kousek ode mě ( černej Touran na r19 ) Jinak moc hezká práce , doufám že Octu zase někdy zahlídnu na parkingu ! A přeju pevný nervy s dolaďováním ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 joo Lio to má fakt krásný, to je pravda hale Tommek, nejsi ty náhodou AlkyTom z vwc :D tvuj touran byl taky krásnej a čtverka to samý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Červen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Jo jo staval jsem tam ted mas boru vid ? ;-) jinak ja mama ted pi.. na tuning srazu na rozkosi me naka mlada kravka opila auto vepředu odrela a dolamala takze zase nebudu moct jet to me vazne uz poser :-( :-( :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommek Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Myš : Jj jsem to já :D máš postřeh , jinak díky za poklonu... Lio : ano teď mám Boru Varianta, héj tak to nas.... (naštve),je to poškození z Rozkoše hodně zlý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 tobě někdo rozmlátil oktávku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.