Guest Adam Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Mám problém s vypínáním spojky,nejde mi zařadit zpátečka.Převodovka se pořád unáší.Ostatní převodové stupně jdou těžko zařadit i vyřadit.Nemáte s tím někdo zkušenosti,co se stím dá udělat?Dík za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Mám problém s vypínáním spojky,nejde mi zařadit zpátečka.Převodovka se pořád unáší.Ostatní převodové stupně jdou těžko zařadit i vyřadit.Nemáte s tím někdo zkušenosti,co se stím dá udělat?Dík za pomoc R.v.? Najeto? To bude zapletený případ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Mám problém s vypínáním spojky,nejde mi zařadit zpátečka.Převodovka se pořád unáší.Ostatní převodové stupně jdou těžko zařadit i vyřadit.Nemáte s tím někdo zkušenosti,co se stím dá udělat?Dík za pomoc ahoj .. neunáší se převodovka ale spojková lamela a ta špatně vystavuje a proto tyhle problémy ... každopádně asi budeš muset do servisu .. protože problém to muže byt 1, špatně vypíná hydraulická soustava .. válec ,netěsnost atd. 2, spíš problém spojky jako takové ... bud se něco ohlo ,uvolnila se dvouhmota, atd ... to se musí zozhodit a pak se dá opravovat .. zatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Zanasi jako spini? Tak to mozna mas k.o. semering na bloku motoru a pak to zateka do prevodovky resp.spojky a ona pak klouze. Pomuze ho vymenit a take vymenit i spojku, mnelo by to byt OK potom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Hlasuju pro špatný přítlačák. Každopádně odborná revize spojky, budeš potřebovat pravděpodobně výměnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Zkus nejdřív vyzkoušet funkci hydraulické ovládací části, to máš vcelku hned a pokud to bude o.k., tak shodit převodovku a zjistit, kde je problém (setrvák, lamela, přítlačák, ložisko, vypínací páka, gufero kliky ). Jak se to rozhodí, většinou zkušený mechanik hned vidí, kde je problém. Začni nejlehčím a pak teprve sundavat skříň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Zkus nejdřív vyzkoušet funkci hydraulické ovládací části, to máš vcelku hned a pokud to bude o.k., tak shodit převodovku a zjistit, kde je problém (setrvák, lamela, přítlačák, ložisko, vypínací páka, gufero kliky ). Jak se to rozhodí, většinou zkušený mechanik hned vidí, kde je problém. Začni nejlehčím a pak teprve sundavat skříň. no nevím .. ale o několik řádků víše ,se dozvíš to samé co jsem píšeš ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 no nevím .. ale o několik řádků víše ,se dozvíš to samé co jsem píšeš ... Jaký, defacto koho, problém tady řešíme... Petře, věnuj se tématu a mne vynech. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.