Přejít na obsah

O III BLACK COMBI


Doporučené příspěvky

Ak ti môžem poradiť, tak vezmi radšej paket Business a nedávaj tam xenóny a zadné led svetlá zvlášť. Driver Activity Assistent sa dá dorobiť (mám overené), Drive Profile Selection tiež (zatiaľ nemám overené). O Kessy si neuvažoval?

Inak tie 4 mesiace sú kvôli Front Assistentu :facka:

 

Edit: Ešte musím okomentovať "Komfortné telefonovanie s Bluetooth s hlasovým ovládaním a bezdrôtovým spojením vonkajšej antény". Je to hádam najneužitočnejší prvok výbavy v OIII, ak človek nemá nejakú starú rozbitú haraburdu telefón, tak signál bez tohto boxu je rovnaký, ako s ním. Úplne stačí hlasové ovládanie telefónu.

Odkaz ke komentáři

Chápem - ale za paket Business zaplatíš 1299 eur, a dostaneš bixenóny, zadné led, rádio Bolero, predné senzory. V tvojej konfigurácii zaplatíš len za bixenóny a zadné led 1241 eur, za Columbus doplácaš 2202 a predné senzory vôbec nebudeš mať. Ak vezmeš Business, za Columbus doplatíš 2043 eur a predné senzory budeš mať akože zadarmo. Presnejšie to bude takto:

  • bixenóny + zadné led + predné senzory + doplatok na Columbus, všetko v rámci paketu Business = 3342 eur
  • bixenóny + zadné led + Columbus bez paketu Business = 3443 eur

Čiže platíš o 100 eur viac a ešte ti chýbajú predné senzory... Inak to na akého nešikovného predajcu si natrafil, že ti nebol schopný spraviť takúto kalkuláciu??

Odkaz ke komentáři

Na povinnú výbavu v práci máme cca do 30% zlavu od predajcu, máme vozový park okolo 300 aut, takze cena za auto vo faktúre nebude taká aká je konfigurátore. Mozno to este u dealera zmenia, toto som posielal zatial iba k nám do firmy

 

Ps: keď budem kupovať svoje, tak sa určite prídem s tebou poradiť

Ešte jedna otázka, nedal sa mi vybrať farebný Maxidot ked tam bol columbus, prečo??

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Neviete o niečom proti potkanom alebo inej hávedi?

 

Dnes som otvoril kapotu a tam všetko roztrhané a to mi tam už niečo striekali v servise.

 

Asi ich to ešte viac pritiahlo, inak s ostatnými autami parkujem na tom istom mieste a nikdy nič.

 

Dám sem hneď fotky.

 

nejlépe el. plašič, mrkni na obautodily.cz
Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 5 týdnů později...

Ako hoodnotis dsg v 1,6? Rozmyslam ci dag alebo manual. Akurat ked dsg tak mi tam nevychadzaju xenony. Resp. sa vzdam nejakej vybavy zostanu 16ky ale bude dsg :). Tiez jazdim vela. Pri dsg sa bojim ci je tam dostatocna vykonova rezerva na automat. Ci sa s tym da vobec vyblaznit aj na okreskach a pod. Asi budem musiet niekde vyskusat. Teraz dojazdievam 1,6tdi OII fl.

Odkaz ke komentáři

To budou spíš kuny, dobré plašičky jsou Kemo, mám ji taky v autě a už mám klid. Důležité je ale motorový prostor před instalací plašičky velmi důkladně umýt aby tam nezůstaly žádné pachové stopy.

http://www.conrad.cz/vodotesny-odpuzovac-kun-do-auta-kemo-m180.k857059?gclid=CLHsrZDRysYCFbDJtAodxBwFZw#utm_source=google&utm_medium=agregator&utm_campaign=2015&utm_content=857059

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...