Přejít na obsah

kocpel

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele kocpel

  1. Lepší je odnímatelné. Parkovací senzory závěs neberou, jezdím pořád s nasazeným. Brát ho začnou až když dáš zástrčku do zásuvky. Z výroby je dle dotazu v servisu silnější alternátor, přizpůsobený chladící okruh, připravená kabeláž a snad ještě něco co si nepamatuji.
  2. Když ti svítí ESP, kontrola tlaku v pneumatikách a porucha start-stop systému, tak je chyba v čerpadle Haldexu. Auto funguje dál, ale pouze jako předokolka. Podívej se na pojistku, může (ale nemusí) být spálená. Jinak oprava - čerpadlo stojí 7 500 Kč, hydraulický olej a cena práce dle servisu.
  3. Kontaktuj Rolbaře. Před léty mi jí přidělal napevno, včetně napájení u zrcátka. Jsem spokojen a žádný padající přísavky nepoužívám. Doporučuji
  4. kocpel

    Bolero

    Na Boleru (červenec 2014, MR 2015) se při změně kontaktu nedá nastavit fotka kontaktu. U stávajících kontaktů fotky jsou a šlo fotky měnit bez problémů. V rádiu je stále stejný software a nikdy nebyl přehráván. Tak teď mám jeden kontakt bez fotky. Nechci to zkoušet dál, aby nebyly dva a více kontaktů bez fotky. Netušíte čím to může být?
  5. Existuje. Nové O3 mají nějakou vyhřívací folii.
  6. Zdravím, řešil už někdo bezdrátové dobíjení telefonu v autě. Myslím tím možnost zabudování bezdrátové nabíječky. Děkuji za odpovědi
  7. Můžu mír v Rakousku v autě zabudovanou autokameru?
  8. kocpel

    voda vo dverach

    Mě to bez problémů vyměnili na počkání.
  9. To jsem byl já. Bylo mi divný proč na mě někdo bliká...
  10. Já je sice mám už z výroby, ale v servisu jsem se bavil s prodejcem, který říkal, že můžu být rád, že je mám. Dodatečně je prý origo servisy nedělají.
  11. zkus Rolbaře, třeba ti poradí
  12. Je to regenerace DPF. Mě se to občas taky stane.
  13. Myslím si, že dodělat loketní opěrku jde. Číslo dílu najdeš na netu.
  14. Tak to já mám s TrueCam A7 jenom dobré zkušenosti. Neměnil bych a to jí používám skoro pořád.
  15. kocpel

    Ochrana laku

    Dnes se používají průhledné folie, takže na první pohled nezjistíš, že na autě máš folii nalepenou. Barvu to nemění a do myčky s ní můžeš v pohodě jezdit. Navíc ještě chrání před UV zářením a auto nevyšisuje.
  16. Nevím, jestli tam výbava Ambiente nemá jen odrazky.
  17. Pěkná, pořádně si jí užij a to okno reklamuj.
  18. kocpel

    Výměna žárovek

    Podívej se do návodu k autu, tam je máš všechny vypsané.
  19. Zadní parkovací senzory u OIII nejsou v nárazníku, ale v liště pod nárazníkem. Do nárazníku není potřeba vrtat, ale do lišty pod ním bych si je v klidu nechal dodělat. Bude to lepší, než senzory v rámečku pod RZ.
  20. kocpel

    voda vo dverach

    Mám stejnou zkušenost. Po dotazu u prodejce mi tvrdili, že to je v pořádku a že to dělá všem OIII, Proč to dělá, ale neví...
  21. Podle mě bude potřeba vyměnit ledky.
  22. kocpel

    Modelový rok 2015

    Já jsem to tak koupil, na denní svícení mi svítí i zadní světla. Nic jsem dodělávat nemusel.
  23. kocpel

    Spolahlivost 4x4

    Já ti jí můžu pouze doporučit. Jsem velmi spokojen.
  24. Myslím si, že nemáš pravdu. Podívej se na stránky Sherlogu a uvidíš, že si ho lidi dávají i do aut za 200000Kč. Jsou také různé druhy Sherlogu. Já jsem s ním spokojen
×
×
  • Vytvořit...