Přejít na obsah

O III BLACK COMBI


Doporučené příspěvky

Ak ti môžem poradiť, tak vezmi radšej paket Business a nedávaj tam xenóny a zadné led svetlá zvlášť. Driver Activity Assistent sa dá dorobiť (mám overené), Drive Profile Selection tiež (zatiaľ nemám overené). O Kessy si neuvažoval?

Inak tie 4 mesiace sú kvôli Front Assistentu :facka:

 

Edit: Ešte musím okomentovať "Komfortné telefonovanie s Bluetooth s hlasovým ovládaním a bezdrôtovým spojením vonkajšej antény". Je to hádam najneužitočnejší prvok výbavy v OIII, ak človek nemá nejakú starú rozbitú haraburdu telefón, tak signál bez tohto boxu je rovnaký, ako s ním. Úplne stačí hlasové ovládanie telefónu.

Odkaz ke komentáři

Chápem - ale za paket Business zaplatíš 1299 eur, a dostaneš bixenóny, zadné led, rádio Bolero, predné senzory. V tvojej konfigurácii zaplatíš len za bixenóny a zadné led 1241 eur, za Columbus doplácaš 2202 a predné senzory vôbec nebudeš mať. Ak vezmeš Business, za Columbus doplatíš 2043 eur a predné senzory budeš mať akože zadarmo. Presnejšie to bude takto:

  • bixenóny + zadné led + predné senzory + doplatok na Columbus, všetko v rámci paketu Business = 3342 eur
  • bixenóny + zadné led + Columbus bez paketu Business = 3443 eur

Čiže platíš o 100 eur viac a ešte ti chýbajú predné senzory... Inak to na akého nešikovného predajcu si natrafil, že ti nebol schopný spraviť takúto kalkuláciu??

Odkaz ke komentáři

Na povinnú výbavu v práci máme cca do 30% zlavu od predajcu, máme vozový park okolo 300 aut, takze cena za auto vo faktúre nebude taká aká je konfigurátore. Mozno to este u dealera zmenia, toto som posielal zatial iba k nám do firmy

 

Ps: keď budem kupovať svoje, tak sa určite prídem s tebou poradiť

Ešte jedna otázka, nedal sa mi vybrať farebný Maxidot ked tam bol columbus, prečo??

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Neviete o niečom proti potkanom alebo inej hávedi?

 

Dnes som otvoril kapotu a tam všetko roztrhané a to mi tam už niečo striekali v servise.

 

Asi ich to ešte viac pritiahlo, inak s ostatnými autami parkujem na tom istom mieste a nikdy nič.

 

Dám sem hneď fotky.

 

nejlépe el. plašič, mrkni na obautodily.cz
Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 5 týdnů později...

Ako hoodnotis dsg v 1,6? Rozmyslam ci dag alebo manual. Akurat ked dsg tak mi tam nevychadzaju xenony. Resp. sa vzdam nejakej vybavy zostanu 16ky ale bude dsg :). Tiez jazdim vela. Pri dsg sa bojim ci je tam dostatocna vykonova rezerva na automat. Ci sa s tym da vobec vyblaznit aj na okreskach a pod. Asi budem musiet niekde vyskusat. Teraz dojazdievam 1,6tdi OII fl.

Odkaz ke komentáři

To budou spíš kuny, dobré plašičky jsou Kemo, mám ji taky v autě a už mám klid. Důležité je ale motorový prostor před instalací plašičky velmi důkladně umýt aby tam nezůstaly žádné pachové stopy.

http://www.conrad.cz/vodotesny-odpuzovac-kun-do-auta-kemo-m180.k857059?gclid=CLHsrZDRysYCFbDJtAodxBwFZw#utm_source=google&utm_medium=agregator&utm_campaign=2015&utm_content=857059

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...