pavel66 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Zdravím, po výměně zámku ve dveřích u řidiče nastal problém s otevíráním dveří po odemčení dálkovým ovladačem. Musím 2x zatáhnout za vnější kliku aby se otevřely dveře u řidiče a nejde odemknout klíčem (zamknout ano). VAG mi hlásí: 00928 - zamykací jednotka centr. zamykání strana řidiče (F220), 008 - nevěrohodný signál. Zámek je koupený nový. Prosím o radu. Děkuji, P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Co si koupil za zámek? Já jsem koupil čínský Vika a mám s ním taky problémy. Nefunguje správně zamykání zevnitř. Auto se sice zamkne, ale nerozsvítí se oranžový klíček na tlačítku. Chyby to hlásí: 00928 - zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220) 008 - neverohodny signal 00105 - signal centralniho zamykani ZAMCENO/ZASEJFOVANO: strana ridice 008 - neverohodny signal - Sporadická Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel66 Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Co si koupil za zámek? Já jsem koupil čínský Vika a mám s ním taky problémy. Nefunguje správně zamykání zevnitř. Auto se sice zamkne, ale nerozsvítí se oranžový klíček na tlačítku. Chyby to hlásí: 00928 - zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220) 008 - neverohodny signal 00105 - signal centralniho zamykani ZAMCENO/ZASEJFOVANO: strana ridice 008 - neverohodny signal - Sporadická Jakub Výrobce je na obrázku. P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel66 Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Co si koupil za zámek? Já jsem koupil čínský Vika a mám s ním taky problémy. Nefunguje správně zamykání zevnitř. Auto se sice zamkne, ale nerozsvítí se oranžový klíček na tlačítku. Chyby to hlásí: 00928 - zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220) 008 - neverohodny signal 00105 - signal centralniho zamykani ZAMCENO/ZASEJFOVANO: strana ridice 008 - neverohodny signal - Sporadická Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.