Ignác Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Škoda Octavia SLX 1,9 TDI Vyrobena 3/2000; do provozu 7/2000; moje od 2/2006. Motor 66 kW; trysky Sprint 520; EGR off. Kola litá AEZ 17“ pneu 225-45 (na jaře 2010 budou 205-50), na zimu plecháče 15“. Předek předělán na RS; zadek facelift; všechny zámky zaslepeny; stěrače z OII. Interiér předělán na béžový L@K; středy sedaček modré; výplně tapeců modrý flock; podsvícení bílo-červené; lampičky LEDky; volant obšitý perforovanou kůží. Autorádio Kenwood KDC-W4044UA; repro Alpine SXE-1750S; MDF podložky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 ahoj vítám tě tu :( ten interiér se mi líbí moc.kolečka super..paráda ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Jo za mě je taky interier super. ;-)Kola taky pěkný. Jen to vypadá že máš ve světlech xenony. Doufám, že to jen klame fotka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ináci, vítej na tomto fóru. Moc pěkná octule. Je vidět že nezahálíš a furt něco kutíš a vylepšuješ. Hele, kdo Ti dělal ten volant? Vypadá to skvěle ! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ignác Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Díky chlapi. Spooky1: asi myslíš HIDky? ne kdepak to nikdy buď origo nebo nic - mám tam na léto žárovky Starline +30% svítí hezky bílou a na zimu osram nightbreaker Martin TDI: to obšití volantu dělá Cardomain ze ŠkodaHome fora - původně jsem ho chtěl udělat ve volanty.cz ale od listopadu zvýšili cenu o 75% a pak jsem narazil na tohoto panáčka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ahoj Ignááci! :) Tvoji octuli jsem viděl naposledy na SkodaHome, kdyz si delal Face predek. Ted koukam, ze uz je i Face zadek. Vypada moc hezky, hezky se o ni staráš. ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 pěkná octa tak tedy vítej mezi námi ;) :) a spoustu najetých km :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ignác: Rozumnej člověk. Za HIDky v parabolách bych zabíjel. A když jsem si nebyl jistej tak jsem se optal. Jinak já vozím zatím NB a spokojenost. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 tak toto auto sa ani komentovať neoplatí :) ! Ale nie :lool: , robím si srandu! Super farba, super stav, introš ...... :smich: ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 čavec vypada dobře.i ta barva je pěkná a interier je fakt povedenej :) a suoer kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ignác Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 díky chlapi díky 2konwas design: však ty taky nezahálíš a propo tady když jsem to pročítal tak je početná partya je ze škodahome :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 díky chlapi díky2konwas design: však ty taky nezahálíš a propo tady když jsem to pročítal tak je početná partya je ze škodahome :) Jo to asi jo, ale vis co, ja jsem celkove stejne porad jeste novacek.. na SkodaHome jsem byl jen pul roku a pul roku jsem teprve tady! Jaky mas plany dal s octou?? Jak dlouho s ni jezdis? Kolik mas najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Máš to velice pěkné hlavně ten introš zajímavá kombinace vypadá to bombovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 ahojky taky tě vítam .pěknej introš a jasně že cela octa že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 pěkné to máš pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ignác Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Díky chlapi. Mám ji přes 3 roky a ještě nějaký ten pátek ji mít budu, než ji celou splatím. Právě jsem překročil hranici 210 tis. ujetých km, ale o skutečnosti můžeme spekulovat, protože jsem ji kupoval bez servisky. Plány na rok 2010 mám skromné: udělat černý strop i s madlama a musím koupit letní pneu 205/50/17....a občas přemýšlím o čipu, ale nevím je to fůra peněz a pneumatiky jsou nutností ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.