Martty23 Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Další foto... :) Dnes nafasováno služební auto. :) 1.6 TDI, social paket (klima, přední okna v el., tempomat), víc nemá, ale v podstatě to stačí. :) Namotáno má 109 tisíc, je na čase pohnout s nájezdem. :D Zítra ho jedu hned otestovat do Spelle (Německo, hranice s Holandskem) do firmy Krone, tak uvidíme, jak se s ní pojede. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Krone navesy, ci Krone agro technika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Agro. :) Děláme pro ně hlavně sběrače (stejně jako pro firmy Claas a Pottinger), dál taky podvozky pro žací lišty atd. Nyní vyvíjíme nový sběrač Krone Big (s hydromotorem), ale je tam pár konstrukčních neshod, tak se to musí jet řešit osobně. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Jedna ze služebky ze Spelle. Supr to tam bylo, technologicky i disciplínou jsou Němci hodně před náma. Dnešní voskování. Foceno telefonem, takže to nic moc nevynikne, ale mám z toho radost! :) Tak doufejme, že nezačne jako tradičně pršet, když naleštím auto. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Vždyť teď prší furt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Mně právě štvalo, jak je to špinavý (klasika), tak jsem se pustil do umývání. A měl jsem celý odpoledne volný, tak jsem se pustil i do vosku. Poslední 3 dny je u nás pěkně, tak to snad vydrží, navíc pro ten pocit, že je ten lak aspoň trošku chráněnej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Lesk jak zrcadlo, paradicka . Jinak s tim pocasim to je klasika, umyju, nalestim, jedu treba za mladou a druhy den jedu zpatky v desti a jeste po dalnici, takze muzu umyvat znova..ale co se s tim da delat ze :D Taky budu zitra umyvat a lestit, tak snad to tentokrat vydrzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Přesně jak píšeš, zákon schválnosti. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Lesk jak zrcadlo, paradicka . Jinak s tim pocasim to je klasika, umyju, nalestim, jedu treba za mladou a druhy den jedu zpatky v desti a jeste po dalnici, takze muzu umyvat znova..ale co se s tim da delat ze :D Taky budu zitra umyvat a lestit, tak snad to tentokrat vydrzi :) Nemáš nikam jezdit, máš žít sám a bude to vyřešené :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Nemáš nikam jezdit, máš žít sám a bude to vyřešené :D To je napad! Necham ji v garazi, budu ji jen lestit a oprasovat, divat se na ni a jen si predstavovat jak jezdim hlavne ze je cista 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Tak, tak - já mám své auto nejraději čisté, stojící na obdiv na parkovišti pod barákem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Náhodou, teď už je po ránu teplo, takže přecházím na clean režim - auto bude jen výletní. :D Do práce to mám 8km, tak jezdím na kole a sem tam ráno s taťkem na motorce a odpoledne domů běžím. :D A na výlety se jezdí jen když je pěkně, takže se auto nemá kdy zašpinit. A mladá jezdí za mnou, takže... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Náhodou, teď už je po ránu teplo, takže přecházím na clean režim - auto bude jen výletní. :D Do práce to mám 8km, tak jezdím na kole a sem tam ráno s taťkem na motorce a odpoledne domů běžím. :D A na výlety se jezdí jen když je pěkně, takže se auto nemá kdy zašpinit. A mladá jezdí za mnou, takže... :D ..takze idealni stav :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Velikonoční foto. :D Slabší část naší sebranky :) Dva Top Sporty, moje Octa a 328i lehce poladěná na 200 koní. :) A rodinná sešlost, taky ovšem jen slabší část, pár aut chybí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Koukám že máte koncern (až na tu Avii) pěkně v rodině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Avia v rodině není, ta se tam přimotala. :D Jedem tak nějak celkově v koncernu, ale pár aut tu chybí (další octa II, passat (2.0TDI a za 6 let má přes 400 tisíc a víceméně bez problémů), tiguan a teď přibyla i Q5). Když se sjedeme třeba na Vánoce nebo na nějaké oslavě, tak to vypadá vážně jako sraz VW Group. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Tak je to spravne ,tak to ma byt !! Hlavně aby všechny vozidla koncernu dělali jen dobré jméno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Určitě dělají. :) Teď řešíme na octě kolegy z práce problém - během poslední roku mu 3x odešel alternátor a nikdo (ani autorizovaný servis) neví, co s tím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Někde řízlej kabel..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Takže jít po káblech... No omrknem to, díky za tip ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Chlapi, neznáte někoho z okolí Brna, kdo mi něco udělá s lakem? Chtěl bych ho trošku ochránit. Zkoumal jsem detailingshop + to, co je tady na fóru, ale pořád se v tom nějak nevyznám a nemyslím si, že by 2x do roka vosk od Sonaxu nějak pomohl se zachováním "čerstvosti". Díky za rady. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Čau, pokud chceš zkoušet detailing sám a jen najít vhodné přípravky a postupy, tak zkus detailing klub. Nejspíše by jsi tam našel i někoho z Brna. Já řeším to samé co ty, taky přecházím ze Sonaxu a experimentuju B) Každopádně pak se poděl o výsledek. Já mám taky černou a je to fakt peklo se o to starat. Heh, před chvíli jsme to byl opláchnout, tak čekám na déšť :D btw. vosk od Sonaxu by měl vydržet cca. 3 měsíce, ale sám tomu nevěřím. Plus pokud nemáš Ph neutrální šampón, tak ti odejde ještě dříve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Supr, díky, omrknu to tam. :) Černá je nádherná, ale jen když je čistá a já špinavý auto nesnáším, vždyť i kobereček po sobě vyklepávám pokaždý, když vystoupím. :D Ale chcu právě postoupit u kousek výš, "sonax z benzinky" mi přijde už jako šetření na nesprávným místě, i když po přechodu z no name výrobku jsem si ho nemohl vynachválit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Já zatím pořád používám vosk od Sonaxu, je mi líto ho vyhodit... Určitě budeš potřebovat nový šampón, houbu na mytí, clay, lubrikant na clay, leštěnku, nový vosk a nějaké mikrovláknové útěrky + aplikátory na vosk, leštěnku. Taky doporučuju koupit ručník na sušení po umytí ;) To je takový základ, který mám já. Určitě je toho víc, ale na začátku je to investice jako prase. Jinak, tady je přímo vlákno pro nováčky s detailingem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Investice to je, nedávno jsem si dělal zhruba odhad toho, co bych chtěl/potřeboval. Zastavil jsem se na šesti tisících a to jsem neměl nic do interiéru, na plasty atd. a to ani nevím, jestli jsem vybral správně. :D Pročtu to vlákno, jak jsi mi poslal a postupně budu objednávat, naráz by to byla moc šleha. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 (upraveno) Dlouho jsem tady nepřispíval, je na čase se ozvat, že ještě žiju a že octu pořád mám :D Přikládám dvě fotky ze dneška. Konečně se udělalo pěkně, tak jsem na to mohl vlítnout. Trvalo to několik hodin (minimálně hodina, než jsem šéfa (svýho strejdy :D ) ukecal k tomu, že fakt nutně potřebuju jet z práce domů, pak než se všechno nachystalo, předmytí, mytí, no znáte to ), ale s výsledkem su víc než spokojenej. :) Autokosmetiku my vypůjčil kamarád (má přebytky od Dodo Juice ). Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 krasavice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Super výsledek. Pěkně se to blyští Černá po umytí vypadá super. Použil si i clay? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Díky všem za uznání. A Radime, je to bez claye :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.