ketys Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Nevím, kam to zařadit, protože nějak nedokážu posoudit, co to je. Zkoušeli jste to už někdo? Jak dlouho to na autě vydrží? 0 Quote Link to comment
mstoces Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 (edited) Už jsem zkoušel :) Takhle po prvním použitá je to neskutečný, až to člověk nechápe :) Ale cca po třetím mytí už se mi to ztrácelo... :/ Každopádně na takový rychlozavoskování např. před cestou na hory bych řekl, že dobrý :) Myslím, že uvádějí, že to vydrží až 3 měsíce, což se obávám :) Edited January 31, 2014 by mstoces 0 Quote Link to comment
Skrabi Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Mě to vydrželo dva měsíce pak jsem to umyl špatně zvoleným šamponem. Pokud jsem používal GHG Glossworkz tak vše O.K. Na zimu určitě vhodná volba. 0 Quote Link to comment
x Michi x Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Už jsem zkoušel :) Jsi asi četl co jsem si tam s nimi psal :D 0 Quote Link to comment
Kvido27 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Tak jsem před chvíli skončil s aplikací ale nějak odvázenej z toho nejsem. Dělal jsem celý auto a spotřeboval jsem 200ml koncentrátu. 0 Quote Link to comment
LimoMan Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Já jsem na klasiku i z detaileru mam takovej poloviční pocit :D rád si pajcuju auto voskama :D mám pak neposatelný pocit ochrany a bezpečí :D :D :D 0 Quote Link to comment
Recommended Posts