H@nZ Odesláno Srpen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Tak dovolena mi skončila a už zase není na nic čas.. Včera sem začal rozlepovet nový světla z angličana, který přišly někdy před týdnem, ale do Žamberku to stihnu a budeme mít nový plexi. Teda uplně nový ne, ale furt lepší než ty současný a ještě musim odpojit ostřikovače, aby to nebylo za rok stejny .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 kucí mám problém, pořebuju narvat TOHLE do tý díry má někdo zkušenost? reprák je hlubokej 17cm, což je docela dost :D počítám s vytlumením minimálně celýho boku, ale jak to bude hrát? asi by to chtělo udělat komplet dřevěnou bednu a náko jí tam zasadit že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 mrkni ke mě do vlákna, dělal jsem komplet ozvučnici na sub, z dřevotřísky s jemným vláknem a mám ji zároveň s podběhem, zevnitř vytlumená STPčkem a hraje to si myslím dost dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 A máš ten subak taky takle velkej? Tenhle ma průměr 30 a hloubku 17 takže to tam potřebuju hlavně vůbec náko narva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 můj má montážní hloubku 164mm, takže moc rozdíl to není, pod spodkem magnetu jsem měl myslím 2 nebo 3cm odhadem a průměr je taky 30cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 A ty si celou tu bočnici vydnal? Já bych to chtěl udělat nako do toho, aby to tam pěkně sedělo a vypadalo to co nejvíc jako originál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 tak mám konečně rozlepená nová světla a někdy v tejdnu přehodim plexi. Vyhrabal jsem ještě staré blikny a přemejšlim nastříkat rámečky na černo a paraboly nechat, tak uvidíme =) a napadlo mě nastříkat na černo clonku žárovky ve světle, ale nevím jestli by barva vydržela teplotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 tak vypadá to že bude na Žamberk ještě jedno zpestření ještě to neni zapojeno, ale v pátek to zapojím, ale zatim asi s pozičkama. Původní plán byl dát to s denním svícením, ale pak by bylo moc vidět, jak to svítí žlutě :D jo a máme nové óči, teda plexi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Tak ty světla vypadají dost dobře ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Díkes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 (upraveno) Pro oživení jedno foto co sem našel na netu :) někdo umí pěkně fotit ;) S octou se ted nic neděje, a nic zásadního už asi moc dit nebude, vypadá to jen na dodelani a opravení hudby, co sem spálil na relaxu a chip a bude se pomalinku šetřit na trojkový éro :) Upraveno Září 7, 2014 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Tvoje auto je taky jedna z TOP jedničkových Octávií, okukoval jsem Ti to v Žamberku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 díky moc, takhle budu mít za chvíli nosánek nahoru B) ted sem dával na fb tuhle fotku na nějákou stránku s octávkama a měl sem přez 100 liků, což chvíli předtim a potom nikdo jinej neměl ;) ale né už je to starý auto a ve 21 se necejtim na to, že by se mnou už zůstalo :D takže ted už jen pozvolna a spíš šetřit a třeba za 2-3 roky dotáhnout z německa tu trojku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 když jsem obcházel kemp a viděl tvoje auto tak jsem si říkal jak můžeš mít tak krásný lak, luxusní zrno a nádherně naleštěno, dost dlouho jsme u toho s kámošem stáli a čučeli ti na to :) nezbavuj se ji, byla by to škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 nech toho je to poškrábaný jak svina a zralý na rozleštění a to nemluvim vzadu u toho pravýho světla jak to je promáčklý a ta díra v tom nárazníku :D někdo s tim neuměl couvat a nechce se mi za to dávat prachy, když to lak vydržel a nerezne to.. nechci se jí zbavovat ted, ještě tak 2 roky jí určitě mít budu, ale pak si chci polepšit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 tak šrámy má každé auto, ale celkově ten stav té metalízy mě dostal, bylo tam dost novějších aut a tvůj lak proti tomu byl úplně jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 tak to dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Tak sem začal premejslet že bych kuchnul vejfuk, nemáte někdo nějakou inspiraci? Dal bych možná rezonator a jinak průchozí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Normalne ciste trubku nic bych nekuchal kdyz uz. Ale taky jsem nad tim premyslel, ale kdo v tom kravalu ma jezdit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Dneska sem tu troubu byl koupit :D :D zitra jdu taky na to.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 dobře Miro :D já doufám, že mi známý sežene ten nerez :D pak budem příští rok na sraze všichni foukat jak Jéňa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 (upraveno) Já to chci určitě průchozí, nerez už je zase o level vejs, taky by se mi to líbilo :) kdybyste měl někdo přebytek nerezovejch trubek.. :D Upraveno Září 15, 2014 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Ja zatím skusím rouru a když se mi to moc bude libit tak dam nerez :) a treba aji duplex :D :D uvidime.. jeste budu muset sehnat zaslepku na egr :) zitra dam videjko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 EGR už mám vyresenej dlouho :) hod sem to vydejko když to budeš dneska mít, sem zvedavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 tak konečně sem je tam dal ^_^ škoda že sem je neměl už dřív, je to dost znát.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 a kde máš tlumení? to je pak teprve rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 tlumení je ještě v nějakým krámě :D nechtělo se mi za to zatim utrácet, potřebuju minimálně dveře a aspon půlku kufru kuli subáku, kterej bude v bočnici a to sem hned na 4-5 tis :-/ radši to dám zatim za něco jinýho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 jo ale určitě to udělej, je to rozdíl jako kráva, dveře krásně zabasujou, mi to rozvibruje i zrcátko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.